ale czy naprawde wszyscy faceci patrzą na wygląd? Mój wuj ma żonę która jest naprawde gruba i zawsze taka była. Są juz małżeństwem 8 lat a on patrzy na nią z taka miłością i tak o niej ciepło mówi ze aż zazdrość bierze ze facet potrafi tak kochać i to po tylu latach. Widać ze są szczęśliwi razem i sie szanują. Mówi ze nie wyobraża sobie bez niej życia. Może tylko tak mówi a myśli cos innego. Juz sama nie wiem czytając wypowiedzi facetów
oczywiście ze wszyscy Marta, nie znam twojego wujka, ale być może jest to facet który pod presją otoczenia wybrałem kobiete, która jako jedyna go chciała ? rozumiem, ze jesteś ładną kobietą i interesują cie tylko i wylącznie choć troche przystojni faceci okraszeni inteligencją, a więc tacy faceci zawsze mają jakiś wybór i mając do wyboru dwie dziewczyny, ktore są inteligentne zawsze wybierze tą ładniejszą, ja pisze prawde bo po co kłamać? faceci to WZROKOWCY ! szkoda mi ludzi którzy zakładają jakies smutne tematy na forum wiec wchodze i pisze.... nikogo nie bedzie interesowac na koniec waszego życia, wasza "urzekająca historia" o tym ze byliscie sami i popadliście być moze i nawet w alkoholizm z samotności , kogo bedzie obchodzic to ze mieliscie jakies przekonania ? kogo bedzie obchodzic ze myslalas ze wystarczy byc tylko mądrą? bierzcie sie za siebie i skonczcie to uzalanie, wszystko sie da tylko trzeba chciec!
Wiadomo, że każdy woli mieć ładniejsze dzieci :)
Każdy patrzy na wygląd, nie ważne co mówi, nie ważne czy kobieta czy mężczyzna, każdy patrzy na wygląd. Dla mężczyzn liczy się ładna buzia, odpowiednikiem tego u kobiet jest wzrost, nie ma co się oszukiwać, jeżeli jesteś malutki, masz jakieś 170 cm to nie masz najmniejszych szans na to żeby mieć kobietę, oczywiście jeżeli nie jesteś bogaty.
nie lepiej poszukać faceta w wawie większy wybór do tego na miejscu? ;)
Ja bym zaryzykował na Twoim miejscu Emi. Facet jest wyższy do Ciebie o centymetr, to nie jest już tak źle ;). Poza tym, może się okazać, że to naprawdę fajny facet i możecie świetnie się dogadać. Nie ma co czepiać się szczegółów. Warto zaryzykować i piszę to jako zwykły obserwator tego wątku.
i zeby nie było ja nie dziele dziewczyn na ładne czy brzydkie tylko są takie które o siebie dbają i mają fioła na tym punkcie i to jest fajne ;) i takie którym jest obojetny wyglad lub dbają tylko troszke. pozdro
Do faceta 45+, ja mam 30 + i też słyszę takie "pytania" moja rada następnym razem po prostu wstań zapłać rachunek i wyjdź bez słowa, jak tak będę robił i to też radzę mądrym facetom.
tak wlasnie robie a czasami sam zadaje jeszcze pytanie na koniec - czy mam tez podac numer konta lub karty wraz z PIN - jednak tylko wtedy gdy probuje zmienic temat na samym poczatku a kobieta ciagle o to pyta
To tak jakbyś mówił facetowi, że powinien zaryzykować z brzydką dziewczyną. Co by koleżanki powiedziały jakby wzięła sobie takiego maluszka?
Dzieci drogie, nie macie pojęcia o życiu. Jestem mężatką25 lat. Facet był ok, przystojny, wyższy, pracował. Teraz mamy dwoje dorosłych dzieci. Męczę się z humorzastym alkoholikiem, zupełnie nieodpowiedzialnym. Boża krówka to przy nim pikuś. Mam na głowie cały dom- rachunki, zakupy, porządki, a przecież też pracuję. Nie zwracajcie aż takiej uwagi na wzrost i wygląd. Wygląd z wiekiem się zmienia, a charakter zostaje!
Święte słowa. Słuchajcie tych mądrzejszych, doświadczonych przez życie.
kazdy facet wybierze ładniejsza tez sie z tym zgadzam
Nie oszukujmy sie kazdy i każda jak by wybór miała wybrałaby, wybrałby tę / tego ładniejszą/ ładniejszego.Uroda znów tak szybko nie przemija , a iść z obrzydzeniem do łóżka to lepiej samemu siedzieć.
Ludzie z wiekiem wszyscy robia sie zgryźliwi i ładni i brzydcy.
Mieć dużo kasy i zawsze można z modelką do łóżka chadzać ;)
Zestarzeje się zacznie zrzędzić wymieniasz na młodsza. Tak świat jest zbudowany, człowiek sztucznie tworzy związki do końca życia. Korzystajcie ile się da bo życie długo nie trwa...
Jak macie ściemniać, ściemniajcie ile wlezie to co przeżyjecie w łóżku z piękną kobietą - to jest to co da wam młodość.
10:22, hehe widzisz, jak byłaś młoda i mogłaś wybierać to sama brałaś jakieś powiedzmy "ciacho". Każdy mądrzeje jak już jest za późno, dlatego teraz nie zgrywaj wielce oświeconej, tylko pogódź się z tym, że jesteś taka sama jak reszta.
Możemy się dogadać odstąpię ci swoją jest w podobnym wieku :)