20.13, według ministerstwa planowania rodziny, 38mio letnia kobiueta powinna miec juz 4ke dzieci i piate w drodze wiec nie klam
o ksieciu na bialym koniu marzy chyba nastolatka a nie dorosla kobieta, w Galerii malo kiedy bywam wieczorami jedynie w zaleznosci od zmiany pomiedzy 11 a 16
Chłopie nie żeń się, ciesz sie z życia. Małżeństwo to same kłopoty a poza tym jest przereklamowane.
Nigdy wiecej malzenstwa! 20 lat jakiejs paranoi , nie zen sie nigdy , teraz to regulka wyklepana na odczepne bo tak trzeba , nikt tego i ze cie nie opuszcze i bke ble ble nie dotrzymuje, korzystaj z zycia ,masz tylko jedno:))
To nie jest wyklepana regułka. Jeśli nie potrafisz dbać o związek a w dodatku dochować przysięgi to powinnaś mieć żal i pretensje do siebie samej.
sorry.. ale kasia ma racje
pozdrawiam
taniej niż zona wychodzi studentka na sponsoringu :) zrobi licencjat i co 3 lata nowa :)
Pielgrzymka Cię ratuje, będzie miło, będzie i sympatycznie i żona się jakaś znajdzie w dodatku najpewniej porządna ;) :P najważniejsze to mieć odpowiednie podejście i pozytywne nastawienie. Nie słuchaj tych zgryźliwości, kobieta im dojrzalsza tym smakowitsza :) pozdrawiam
Mam znajomego z podobnym problemem. W jego przypadku jednak wiadomo o co chodzi. Spotykał się z dziewczyną może ze dwa razy ale on szuka kopii swojej matki. Teraz po tylu latach w samotności to nabrał mnóstwo cech egoisty i chyba będzie trudno z nim wytrzymać. Dlatego lepsze są dziewczyny po przejściach niż stare panny. Zresztą z facetami jest podobnie, ciężko się dotrzeć w związku i dostosować płaszczyznę kompromisu.
Jednak próbuj może się uda :)
to podaj jakiś namiar na siebie ja też jestem samotna i szukam
bo my lubimy konkretnych facetów, takich którzy jak popełnią błąd to wiedzą gdzie .. tacy którzy wiedza czego chcą, a ty masz 35 lat i sprawiasz wrażenie mocno zagubionego, wiele kobiet ci tego nie powie, ale wiele uwielbia ostry sex, a ty nawet byś nie umiał się nami zająć w łóżku , serio pisze prawde wiec sie facecie bierz za siebie !!!
Facetka skąd możesz wiedzieć czy umiałby się zająć Tobą w łóżku, czy też nie. Jeśli oceniasz pod tym względem ludzi tylko czytając ich wypowiedzi to należy Ci tylko współczuć.
To nikt ci nie powiedział ze mili faceci zawsze przegrywają. Jak jesteś: miły, uczciwy, masz dobra i stała prace oraz zorganizowane życie to nie jesteś ciekawy dla kobiet.
Powodzenia.
Ja mam koleżanke 36l jest sama sarra się dziwję .Pracowita miła skromna wesoła sama z mężem się dziwje bo super gotuje i ma podejście do dzieci .Ale ma niską samo ocene dotyczącom wyglondu .A Faceci są wzrokowcami
za to jej koleżanka popełnia błędy ortograficzne ;) hihih
no to juz wiem dlaczego nie mam szczescia u kobiet, czytajac Twoja wypowiedz to "damski bokser" czy pijaczyna bez pracy predzej znajdzie kobiete, powiedz czy dobrze to zrozumialem ?
podaj namiar na siebie ja zadzwonię jestem sama i nie mam szczęścia poznać kogoś odpowiedzialnego
odezwij sie na pks68@prokonto.pl tu nie chce podawac mojego numeru