ostatnio jak bylem na randce z mesiac temu dziewczyna napisała mi sms ze dziwnie sie troche czula bo musiała prowadzic relacje i zle sie z tym czuje i ze jestem sympatyczny ale ona lubi wygadanych chłopakow i mnie przeprasza i napewno spotkam kogos kto mnie polubi :(
wolny 35latek-gg52791316
Mam 42 l, jestem facetem i z przyjemnoscia umowie sie z panią na kawe.
Gratuluje :-)
Kochaniutki do czego ci żona ?
dziekuje wszystkim za dobre rady mimo wszystko dalej nie wiem gdzie mam problem :(
tutaj 27 lat, niedługo też będzie u mnie 35. Nie miałem nigdy nawet dziewczyny, w sumie już się pogodziłem z tym, że zdechnę w samotności, kiedyś zazdrościłem innym facetom, teraz po prostu wiem, że niektórym nie jest to pisane i nikt nie powiedział, że każdy w życiu ma być szczęśliwy. Stałem się przez to taki jakby wyprany z uczuć, szkoda, że nigdy się nie dowiem jak "smakuje" uczucie miłości, no ale cóż poradzić.
Chlopaki, czy wy naprawde nie widzicie tych wszystki wolnych dziewczyn w Ostrowcu? Podrywajcie czasami!
Jak się szuka Angeliny Jolie, a samym się nie jest Bradem Pittem, to na stare lata budzi się z ręką w nocniku...
Oj nie gadaj głupot 19:36 ;-), nie wrzucaj wszystkich do jednego worka, zapewniam Cię, że nie każdemu zależy na wyglądzie, ja po prostu bym chciał żeby moja dziewczyna była miła i sympatyczna, widocznie mam zbyt wygórowane wymagania jak na obecne czasy. Z resztą nic nie zależy od jednej strony, zachowujecie się tak jakby można było podejść do kogoś i powiedzieć "Jesteś moja, wybieram Ciebie." Nie wszystko zależy od jednej strony, jeżeli ktoś przegrał loterię genetyczną nie ma szans u nikogo.
mam 45+ i kilka lat juz jestem sam, czasami brak kobiety ale nie do seksu, prania czy sprzatania i jest mi teraz lepiej samemu niz wczesniej w zwiazku, tez jakis czas szukalem kogos bez powodzenia
daj kwiaty powiedz komplementy i bedzie dobrze
A ja mam samotną koleżankę (38 lat), romantyczkę bujającą w obłokach o księciu na białym koniu, która błądzi po Galerii (po 18-ej)zabijając wieczorną nudę. Ona marzy o tym, aby w końcu spotkać bratnią duszę i podobnie jak Ty ułożyć sobie życie.
38 normalna kobieta powinna mieć dwoje dzieci a teraz patrz przez okulary na dziecko
Nie obrażaj mnie. Ja mam męza i jedno dziecko i czuję się normalną.
Czuć to się możesz ale to nic nie zmienia gościu 11:49. Popieram gościa 20:13.
A jak nie ma dzieci, to znaczy,że jest nienormalna? Człowieku mamy 21 wiek, każdy jest wolny i żyje jak chce.
Co z tego że mamy 21 wiek gościu ja? Natury nie oszukasz. Człowiek powinien na ziemi pozostawić coś po sobie. To, że niektórzy uważają inaczej dla mnie normalne nie jest i mam prawo do własnego zdania. Wiek w jakim żyjemy niczego tu nie zmienia bo natura człowieka wciąż pozostaje ta sama. Tylko niektórym się wydaje że jest inaczej i będą żyć wiecznie..