Ale się czepiacie tej kobiety.Ni eumiecie czytac ze napisała ze była u lekarza?najlepiej na forum ostrowieckim roztrzasac takie tematy jak śmierc czy kosciół i ogólne głupoty.Jka nie umiecie jej pomóc to sie wogóle nie wypowiadajcie wredne baby.Tyle mam do powiedzenia.Współczuje gabrysi.
Każdy tu współczuje Gabrysi, ale z różnych powodów :)
Widze ze szkoda na was słów.Roztrząsać czyjąś śmier to potraficie a pomóc to już nie.Jak jesteś putą kobietą to się lepeij nie wypowiadaj.
Zgadzam się z powyższą odpowiedzią.Na tym forum potrafią roztrząsać czyjąś śmierć bo ktoś się powiesił,albo ze policja jezdzi na kebab albo najładniejsza dziewczyna itp.Mentalnosć ludzi jest różna ale nie spodziewałam sie również ze tak podejdziecie do tego tematu.Jak wam nie pasuje taki temat to się nie wypowiadajcie a nie krytykujecie.
mialam podobny problem z corka tez 4latka. zaczelam jej kupowac deserki z suszonych sliwek z gerbera i pomoglo.sprobowac nie zaszkodzi
Zapisz ją do przedszkola może do jakiegoś prywatnego . Może w grupie dzieci zareaguje inaczej,nauczy się załatwiać potrzebę na sedesie. Może ona się po prostu nudzi z tobą w domu i ta kupa to forma zabawy zwrócenie na siebie uwagi.
Oj nie mogę, hahahahihihihahahihi..... A potem młode matki mają pretensje, że traktuje się je jak nie całlkiem mądre.... ten wątek robi się lepszy niż opatowska pasztetowa...
Ale najeżdzzaacie na ta bidna dziewczyne.Nie wiem co ona wam tak zawiniła.Zmądrzejcie.
Dobrze, ale razem z Gabrysią.
proponuję dać dziecko do klubu puchatka tam te panie na pewno pomogą mój synek oduczył się noszenia pampersa i w nie takch sprawach pomagaja także i z tym se poradzą
dziwne dziecko jakies, nie zasmiecaj forum durnymi tematami, masz roblem, idz z nia do lekarza
życzę ci żeby i twoje dziecko było kiedyś takie
"dziwne"
Jak bedzie to nie bede szukałą pomocy na forum ostrowca tylko pójdę do lekarza, bo internetowi znachorzy mi nic nie pomogą. A co do tego czego mi życzysz, to złorzeczenie zawsze obraca się przeciwko osobie, która je wypowiada.
Gabrysiu, jak już wrócisz od psychologa to idź z dzieckiem to lekarza, a nie pisz takich wątków na forum miasta, bo to jest żałosne i obrzydliwe
Wy wszyscy jesteście żałośni!!!!
moja corka tez ma 4 latka i mam ten sam problem lekarka mi kazala kupic DUPHALAC i pomaga
Chodź z dzieckiem do lekarza, a nie pytaj znachorów z forum.
Powracające g......no atakuje!!!!!!!