Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Pomoc prawna - Kodeks pracy. Większy zasiłek po 4 latach na zleceniach i 2 latach na pełnym etacie?

Ilość postów: 5 | Odsłon: 650 | Najnowszy post
  • Pomoc prawna - Kodeks pracy. Większy zasiłek po 4 latach na zleceniach i 2 latach na pełnym etacie?

Mam takie pytanie znających się na kodeksie pracy,niedługo będe brać wymówienie z pracy nie bede pisać czym spowodowane a pytanie brzmi-mam przepracowane 6 lat pracy z czego 2 lata na pełnym etacie ,reszta na zleceniówkach chodz odproawdzone składki czy w takim przypadku należy mi się zasiłek ten wiekszy czy to pięc lat żeby go wziąsc musi byc na pełnym etacie?

Gość_Kasia
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Pomoc prawna - Kodeks pracy. Większy zasiłek po 4 latach na zleceniach i 2 latach na pełnym etacie?

?

Gość_Kasia
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Pomoc prawna - Kodeks pracy. Większy zasiłek po 4 latach na zleceniach i 2 latach na pełnym etacie?

Zasiłek Ci się należy bez względu na to, na jakiej umowie pracowałaś. Jedyny warunek to ten aby Twój zarobek wynosił co najmniej minimalną pensję krajową.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Tak ale zaisłek jest adekwatny do lat pracy,czyli jak mam 4 lata na śmieciówkach a nie brałam pełnej pensij a teraz mam po 2 latach pełny wymiar czasu czy mi przysłuży ten zasiłek 100 procent, po 5 latach przepracowanych bo tak mam w UP,chodzi mi o te 3 grupy zasiłku który mi bedzie przysługiwał?

Gość_Kasia
          Zgłoś
          Odpowiedz

Najlepiej zapytaj w PUP.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Magdalena Bęben Design