Polska Noc Kabaretowa 2013
Śmieszne, bo polskie!
Tradycja i zabawa w najlepszym wydaniu!
Już 10 maja 2013, o godzinie 19.00 w Ostrowcu Świętokrzyskim w Hali MOSIRU udowodnimy, jak wielka siła drzemie w polskich kabaretach.
Kabaret to jest skład tej ekipy. z takimi kabaretami jak Elita to niech się schowają.
Ci panowie to przeżytek. Niestety dano niesmieśzni. Szkoda ze jeszcze Jan Pietrzak nie przyjechał Za darmo nie warto iść.
Nie tylko "elita" tam bedzie malkontencie
Tylko problem z tym, że reszta też szału nie robi. Chatlet w osłabionym składzie, a i program średni taki mają. Ziobro ostatnio zrobił powrót i jako konferansjer występuje, ale też jakiś taki średnio śmieszny, choć trzeba przyznać, że to był gość. kiedyś jego program na Polsacie oglądało się łącznie z powtórkami.
Dalej mamy Grabowskiego. Jak dla mnie jego senne i monotonne, z zerową wręcz ekspresją dialogi bardziej usypiają niż śmieszą. Także skład jak dla mnie nieinteresujący.
ludzie ogarnijcie się. jak nic nie organizują narzekacie, coś ktoś zorganizuje też blee. jak nie pasuje to nikt wam nie każe iść
jakby bylo limo, to bym sie wybrala:)
a kto bedzie?
Paranienormalni,
Jacek Ziobro ,
Andrzej Grabowski ,
Formacja Chatelet,
Kabaret Elita
Kto lubi, ten pójdzie, a kto nie to niech siedzi w domu , o tym co kto lubi się ni dyskutuje.
odpłatnie ten występ?
tak ... i to dla mnie przegięcie , bo chętnie bysmy poszli.
Bilety od 50 do 70 pln !!
Podczas gdy po d koniec czerwca chyba w Kielcach na Kadzielni! Paranienormalni, Daniec i jescze dwa inne sa za 30-50!
Mosir sie ceni?
wejsciowki w urzedach i instytucjach dostana za friko
Gościu z 14:05 czy mamy się cieszyć z tego ze nam ochłapy rzucają. Najlepiej zapchać dziurę czymś najtańszym i się chwalić że sie zrobiło? Taki Twój pogląd?
Odwalić po łebkach, bez żadnego starania?