@pismen ty nie masz czasem koszmarów po przeczytaniu wszystkiego co piszesz ? ,podziel wszystko co czytasz przez 4 na cYmes zeitung jak mawia mój znajomy i poszukaj w innym miejscu opisu tego samego zdarzenia .
Wiem ,że to pewnie nic nie zmieni ale chyba własne zdanie posiadasz ?
Partia Janusza Palikota napisała specjalny list i złożyła go w ambasadzie Rosji. Pisze w nim, że ma nadzieję, iż wydarzenia przed i po meczu Polska-Rosja nie zniszczą przyjaźni między obu krajami. Posłowie Ruchu Palikota odpowiedzialnością za zachowanie polskich kiboli obciążają Pis.....Czy to piszą polacy.Czy kolaboranci?WŁAZENIE CZY ANTYPOLSKOSĆ pismen?????????????
gniazdo szatana to w toruniu jest i nie wciągaj w to reszty polski,bo wstyd,a pewnie że pis winien,pewien poseł pisu gdzieś tam w internecie napisał że popiera polskich kiboli za atak na rosjan i brawo dla nich bije,podoba mu się zachowanie kiboli podczas tamtego meczu,mądry to on nie jest
Czyli podsumowując to co napisała Das JudeZeitung: kibole, którzy są faszystami/nazistami zaatakowali bogu ducha winnych Moskali, którzy przecież tylko dla samej zabawy obnosili się z komunistycznymi symbolami. Oczywiście, gdy ci Moskale zaatakowali Polaków była to tylko obrona konieczna.
140 osób zatrzymanych- 120 Polaków
150 osób rannych- 140 Polaków
Sami się bili?
@mruwa co Ci nasi biedni obrońcy ojczyzny robili na trasie przemarszu ? rozumiem ,że wrzucono ich przez policję jak gladiatorów na arenę walki w ramiona okrutnych ruskich :P ,a biedni operatorzy spodziewali się pieśni pochwalnych na część putina i dlatego jak wygłodniała sfora za ranną zwierzyną za nimi podążali :P ,jednego nawet "prawie zabili ".
Człowieku wychowasz swe dzieci na takich jak ty.Co czeka ten kraj?
Ok. Ale jedno muszę wiedzieć. Jakby była wojna to po której stronie byście walczyli ?
Partia Janusza Palikota napisała specjalny list i złożyła go w ambasadzie Rosji. Pisze w nim, że ma nadzieję, iż wydarzenia przed i po meczu Polska-Rosja nie zniszczą przyjaźni między obu krajami. Posłowie Ruchu Palikota odpowiedzialnością za zachowanie polskich kiboli obciążają Pis.....Czy to piszą polacy.Czy kolaboranci?WŁAZENIE CZY ANTYPOLSKOSĆ pismen?????????????Nie pasuje ci wypowiedż palikota.
@patriota naprawdę masz tak zlasowany mózg przez media ,że porównujesz mistrzostwa w piłce do wojny ?? jeżeli tak nie ma sensu cokolwiek Ci odpowiadać bo widzę ,że jesteś kolejnym dorabiającym ideologie do zwykłego chamstwa .
Jestem Polakiem i nie muszę tego sobie pisać na czole jak niektórzy .
To nie jest temat o piłce i o tym nie rozmawiam. To jest temat o zamieszkach między Polakami a Rosjanami, czyli takiej małej wojence. Mogę ci zaręczyć, że gdy jedni pokazywali swoją nienawiść drugim ( i na odwrót) nie myśleli wcale o futbolu
Każdy wiedział ,że podczas Euro bandy przygłupów z obu stron będą chciały się wykazać ,a media aż sikały z radości podsycając .
Co masz do normalnych ludzi którzy przyjechali oglądać mecz ? znasz jakiegoś ,opinie sobie wyrabiasz oglądając TV i media które manipulują wami jak chcą .
Tumanowi z Vectry nic nie ma sensu pisać to przypadek nieuleczalny jak pismen z drugiej strony :P .