boghonojczyzna [9 minut temu]
Jest jeden wiersz o Stefanie, który nagminnie bił panie. Jak brzmi ta poezja? Przeczytaj zaraz, jest niezła. Nie ma większego chama z POlski, jakim jest Stefek Niesiołowski, - Ja nikogo się nie boję! Choćby kinol... to dostoję! Kaczor?... Ja ich całą zgraję, pozabijam i pokraję! Te katole, te bękarty, to są dla mnie czyste żarty! SLD i marne PiSy, na sztyk wezmę u swej spisy! Rydzyk!... Cóż Rydzyk jest?! - Katol duży! Czytałem Marksa i Lenina za komuny! I znam tego jegomości, co zły tylko, kiedy pości. Prawda i honor?... Straszna nowina! To jest chyba jakaś kpina!... (Bulteriera mijam z daleka, bo nie lubię, gdy kiedy szczeka!) Komu zechcę, to dam radę! Zaraz za Smoleńsk jadę, i nie będę Stefkiem chyba, jak nie chwycę za łeb Putina! Medwiediewa, Andoniny i Stalina, który już nie żyje chyba. I tak przez dzień boży cały, Stefek brzęczy swe pochwały. Aż raz usnął gdzieś na Wiejskiej... Wtem się budzi niespodzianie. Patrzy, aż tu jakieś zwierze, do sejm-przycisków mu się bierze. Jak nie zerwie się na nogi, jak nie wrzaśnie z wielkiej trwogi! Pędzi jakby chart ze smyczy... - Kaczor, Donald! Kaczor! - krzyczy. - Kaczor?... - Donald się zapyta. - Ach, Kaczka może!... Miał kopyta, straszne! Trzy czy cztery nogi, paszczę taką! Przy tym rogi... - Gdzie to było? - Tam na tacy. - Właśnie nacisnął nie na 67 letni czas pracy... Idzie Donald, sekta tuskistów cała, Patrzą... a tu Ewa mała, Ewa Stankiewicz stoi sobie, i kamerą zdjęcia robi!... Stefek za to ja uderzył, nikt normalny nie uwierzy. Jak PO całe, Stefek Niesiołowski, to największy wstyd
Ale jak zobaczycie zdjęcia i to uważnie to zobaczycie, że twarze się w znacznym stopniu powtarzają... Ze wszystkiego da się zrobić tanią sensację...
Przecież to co sie dzieje nie jest niczym nadzwyczajnym na całym świecie...
Mały prblem kilku przesepców urasta do gigantycznego problemu o którym mówi cały świat...
Maciej Maciejowski - radny PiS. I miał rację !
"To nowa grupa społeczna: mocno faszyzująca, nacjonalistyczna, związana z Odrodzeniem Narodowym Polski najczęściej, albo środowiskami takimi jak Solidarni 2010. Rys jest podobny: to młodzież nacjonalistyczna, agresywna, pełna ksenofobii, która chce awantury dla samej awantury. To nawet nie kibole, przy wszystkich krytycznych uwagach do kiboli."
Eh pismen, większego debila od Ciebie już dawno nie widziałem, serio.
Partia Janusza Palikota napisała specjalny list i złożyła go w ambasadzie Rosji. Pisze w nim, że ma nadzieję, iż wydarzenia przed i po meczu Polska-Rosja nie zniszczą przyjaźni między obu krajami. Posłowie Ruchu Palikota odpowiedzialnością za zachowanie polskich kiboli obciążają Pis.....Czy to piszą polacy.Czy kolaboranci?WŁAZENIE CZY ANTYPOLSKOSĆ pismen?????????????Nie pasuje ci wypowiedż palikota.
Ta wasza gronkiewicz za to powinna odpowiedziec.
Zlasowany mózg to ty masz besmuzgowcu. Kupa chama z ciebie i tobie podobni co bronicie kacapów.
Żeby odczytac trzeba kliknać w wolne puste pola.Dla wiadomosci bo zakrywa cenzor adresy na wirtualnej.
Te cłowiek a odkąd to organizator imprezy ma prawo dowozic kibiców na stadion.Wszyscy kibice z innych krajów sami organizowali sobie dojazd a tylko ruscy chcieli pokazac nam gdzie jest nasze miejsce.I pokazali jaki mamy "polski"rzad.jak mu chodzi o nasza Dume narodowa.Powinna zostać ukarana ta "polka" która wydała zezwolenie.
Nie powinna wydać zgody na te manifestacje.TU jest POLSKA.I wiadomo było że ruscy zrobią nam na złość.Czyżby jeszcze tu RZĄDZILI?
Inne nacje same swoimi lub komunikacją miejską dotarli na stadion .A ci????????????????Święte krowy?Specjalne traktowanie?Wchodzenie w 4 litery.
Wielbiciel kogo ciebie pociotku komuny.No pismen już zwątpił w nieomylność "polaków" z po?A może jak wujt dostał młotkiem w łeb.Oj przydało by się to tak jemu jak i tobie cłowieku.
cłowiek pocałuj mnie tam gdzie słonecko nie dochodzi.do prokuratury hehe cham jeden.cłowiek to bzmi dumnie.
21.34 .Ja jestem za Polską i Polakami.A ty po przeciwnej stronie cłowieku kogo reprezentujesz????????????
Ty nie jesteś Polakiem tylko oszołomem ,mam nadzieję ,że dzieci nie masz bo nie daj Boże by się tacy rozmnażali .Abyś miał trollu pewność napisz sobie to na czole bo inni mogą mieć wątpliwości czym taka "szary"a masa jest Polakiem :P ,bo samo używanie nicku zasłużonego pseudonimu nic nie daję .
pisden za przyzwoleniem po.Rosyjski policjant zauważył, że "gdy marsz już zapowiedziano, żadne zakazy nic by nie dały". - Organizatorzy marszu powinni byli wcześniej pomyśleć o konsekwencjach. Są niegłupimi ludźmi i na taką akcję zdecydowali się z jakichś własnych pobudek - powiedział.pomysl cłowieku.Szef delegacji policji Rosji na Euro 2012 pułkownik Jurij Abraszow poinformował w piątek, że MSW FR było przeciwne organizowaniu marszu rosyjskich kibiców przed wtorkowym spotkaniem Polska-Rosja w Warszawie.Czytaj do konca chamie jeden z drugim.cłowieku i pismenie.