My Naród Polski potrzebujemy sukcesu! Polska Gola !!! Drużyno pokaż jak wygrywasz.
Po co Polska ma wygrać z Kolumbią skoro Niemcy już wygrali ze Szwecją-powiedział pewien kandydat na prezydenta pewnego miasta.
Już za 4 lata....
Żenada! Niech oni już jutro wracają i odpuszczą ostatni mecz, bo tej kompromitacji już wystarczy
jeszcze im bedom spiwać na lotnisku poloki nic sie nie stało , hahahah żenada......
Za 144 lata Polska będzie ;; miszczem ; Swiata
Tak będzie miszczem bo mistrzem świata to nigdy.To miszcze grania.
Lepszy team by z orlika zebrał. Młodych chłopaków żądnych sukcesu i kochających piłkę a nie tylko kasę i pokazywanie się w reklamach.
Pani pyta dzieci w szkole co robią ich ojcowie.
Dzieci na wyrywki odpowiadają : moj tatuś jest strażakiem, mój policjantem, mój kucharzem, mój stolarzem itd, tylko mały Jasio siedzi cicho w kącie. Pani pyta: a co robi twój tatuś Jasiu? Mój? Mój tato tańczy w klubie dla pedałów na rurze, a jak klienci dobrze mu płacą to jeździ z nimi do hotelu i walą go w tyłek...
Pani w szoku, wezwała Jasia na przerwie do siebie i pyta czy to prawda i czy może mu jakoś pomóc... Jasiu opowiada: tak naprawdę to ojciec gra w reprezentacji Polski ale wstyd się przyznać...
Kupa dziadostwa niech oddają kasę publicznie za Arłamów i sopoty
Jaki naród tacy piłkarze. Polaczki pompujecie balonik a później wymiociny na was spadają.
Cóż niestety Kolumbia okazała się lepsza.
Gratulacje dla Kolumbii za dobry mecz. A ja jako kibic czekam na występ przeciw Japoni.