tragedia, jak mozna z takimi leszczami przegrac, ale cóż poziom naszej siatkówki jest tragiczny
Żenada jakich mało. Najpierw piszesz nieprawdziwy wynik potem szydzisz z zawodników, których jeszcze dwa dni temu byś nosił na rękach. Spiep...aj dziadu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na pewno ten sam mecz oglądaliśmy?
Dziwię się dlaczego mój post został wyłączony skoro nie złamałem zasad, proszę o przywrócenie go. To nie sprawiedliwe, że jakiś koleś obraża wszystkich kibiców Polskiej Reprezentacji i jego post jest wyświetlany. Nie miałem zamiaru nikogo prowokować, tylko odpowiedziałem Arkowi w podobny sposób jak on nazwał mnie i innych kibiców. Najpierw czeka się kilka godzin na sprawdzenie posta, a później, nie naruszając zasad forum post nie jest wyświetlany. Wiem, że admin bardziej preferuje wątki o kochankach, romansach ze starszymi kobietami, itp, ale czasami może też puścić coś innego.
gdzie są teraz wszyscy fani biało czerwonych? buahahah żenada, nie wracać do kraju!!! NIE CHCEMY WAS I NIGDY TEGO NIE ZAPOMNIMY!!! ale za pewne znajdzie sie zaraz stado ogórków krytykujących moje zdanie wole narodu
Ja tutaj jestem, więc zamknij twarz. Będę z tą drużyną zawsze, bo im się to należy, za to co zrobili i jak grali w tym roku, a to, że forma przyszła trochę za wcześnie to inna sprawa. Mówi się trudno. Ćwierćfinał przegrali nie z Rosją, a Australią, bo patrząc na wczorajszy poziom gry Niemiec, bo na nich mogliśmy trafić, to tak słabo grający Polacy ograliby ich 3:0, ale nie ma co gdybać. Arku, nie chcemy czytać takich komentarzy jak twój, idź dziś kibicować polskim piłkarzom w LE. Skoro ja jestem ogórkiem, to Ty raczej na pewno BURAKIEM. pozdro
popieram jw
WON Z KRAJU