Ten kolega, który tak tu narzeka na wszystko chyba udziela się nie tylko na tym forum..... dziwnie znajomo wyglądają niektóre wpisy :D na Półmaratonie Marzanny byli już tacy co też narzekali na pogodę - ale wtedy na śnieg! (!)
Czyli rozumiem, że jak pada deszcz, śnieg czy jest 40 stopni upału to kolego nie biegasz:)
Pewnie jakby każdy dostał medal, po 1 000 zł., wypasioną koszulkę, bieg byłoby z "profesjonalnym" pomiarem czasu, nie w "krzakach" i przy super pogodzie - to i tak byłoby źle! Z niektórymi "biegaczami" to tak jak ze złą baletnicą, której to i rąbek u spódnicy ! he he :)
Ps. I z całą pewnością nikt nie będzie ubolewał, że takich Malkontentów na tym biegu nie będzie.... strach się bać co piszecie o i po biegach w których startujecie :)
jak to co, gdy sie startuje to sie nie krytykuje :)
a pogode mieliście idealną do biegania no może wiatru za duzo ale po lesie to nie istotne
No to bieg się raczej udał, może dlatego, że nie padało, a nawet słońce zaświeciło :)
tak jak pisałem przyjedzie profesjonalista i wygra, wystarczy dac niewielka nagrode pienieżna, ale jestem w szoku ze mieliście zaszczyt biegania z Kernem pedziwiatrem zeby wygrac biegł zapewne w I zakresie OWB na 70 % Hrmax :) mysle ze gdyby biegł tyłem tez by wygrał, co do ilości 35 osób to faktycznie malutko ale za rok bedzie napewno więcej, a co sie z Lepiarzem stało odpuścił ? gdy Kerna zobaczył :) ?
to ilość biegajacych po ostrowcu od soboty 50 % mniejsza :) ech
Z tego co słyszałem Sylwek Lepiarz miał problemy zdrowotne, jakieś przeciążenia. Choć faktycznie, może gdyby nie było Kerna na liście, to by się zdecydował pobiec ;)
Mnie się bardzo podobało, więcej takich imprez!
Mnie również się bardzo podobało,nawet pogoda dopisała,myślę ze za rok będzie więcej uczestników biegu open
W przyszłym roku zapraszamy również na ekstremalne biegi w Jura Parku Bałtów. Film z imprezy do obejrzenia pod poniższymi linkami
Jaki czas miał zwycięzca tego biegu wiosny, bo na stronie podają wyniki, ale bez czasów?
Nie było pomiarów, ale miał 14 minut z hakiem, to nie było cale 5 km( ok 4,6)
faktycznie zmierzyć stoperem czas 35 zawodników to mega wysiłek :) co maja powiedzieć organizatorzy gdy startuje ponad 200