Proszę o polecenie gdzie zapisać dziecko 7 lat na półkolonie? Oby tylko nie była to przechowalnia , tylko ciekawe wyjścia i rozsądne cenowo :)
W wakacje działają świetlice środowiskowe przy szkołach podstawowych. Zajęcia dla dzieci są bezpłatne. Mają fajnie zorganizowany czas: wyjścia na basen, Gutwin, wycieczki itp. Warto zapisać dzieci.
A dlaczego nie ma nigdzie informacji.
Informacje były pod koniec kwietnia w szkole, wywieszone na drzwiach wejściowych i w świetlicy ( na pewno w dwóch szkołach - widziałam osobiście).
Można pytać w świetlicach środowiskowych w każdej szkole. Można zapisać dziecko na listę rezerwową w razie braku miejsc w obecnej chwili. Wypoczynek finansuje Gmina Ostrowiec Św. Najczęściej korzystają te same dzieci, ponieważ wiedzą, że mają wszystko za darmo....
Proszę spytać w poradni kropka na Sandomierskiej, wiem, że będą są organizowane tam półkolonie
Z tym, że w Kropce dzieci będą miały spotkania z logopedą i dogoterapeutą.
w jakie dni są półkolonie w kropce?
A może ktoś chce wysłać córkę na kolonie do zakopanego.MOja córka jedzie na początku lipca i może przydałaby się jej koleżanka.Wiek mojej córki to 11 lat jedzie na 10 dni