powiedzcie mi czy jest możliwe żeby się tak działo że niby półkolonie są dostępne teoretycznie dla wszystkich w szkołach,ale moje dziecko jest na liście rezerwowej i w sierpniu będą chodzić te osoby które w wakacje gdzieś były w lipcu,a jak cały lipiec spędził w mieście to nawet rozrywkę zorganizowaną mu odbierają.jak to jest z dostępnością do półkolonii na świetlicach szkolnych?!
z tego co wiem to na półkolonie trzeba się zapisać przed wakacjami i to zależy w jakiej szkole
są organizowane półkolonie w hospicjum 350 zł za cały miesiąc od 8-16 śniadanie + obiad ciekawe wycieczki wyjścia na basen - brak chętnych na sierpień bardzo polecam przetestowane
100 zł w szkole w Bodzechowie, śniadanie, obiad, basen, BWA, Bałtów, opatów kolegiata, wycieczki i masa atrakcji. Reszte dofinansował nasz pan Murzyn kochany i chwała mu za to.
Tak, półkolonie w hospicjum potwierdzam odbywają się w lipcu, moje dziecko jest bardzo zadowolone, jedzonko bardzo smaczne i jeszcze jest do tego deser :). Opieka super, dziecko uwielbia tam przebywać.Mnóstwo ciekawych wycieczek, zajęć. Potwierdzam chętnych na sierpień jest tylko parę osób, bo część dzieci wyjeżdża i prawdopodobnie nie będą organizować w sierpniu- szkoda!!!!!!!