9 pozycja w tabeli, starają się chłopaki!
Szkoda tych walkowerów, bo chłopaki w piłkę potrafią grać... Oby do góry w tabeli, po rundzie jesiennej powinna być pierwszą piątka....
"Piatka" to bedzie, faktycznie nawet pierwsza,ale do odsiadki dla prezesa.
Ale wiecie że na wiosnę na S.StAsiaków to będziecie musieli do Radomia jechać? No chyba że wam 1 ligowego Kolejarza Strózy sprowadzą
Stasiaków? HAHAHAHA Za kibicekszo.com:"Młyn: Sektor "F1", średnio 300-500 osób. Rekord 9 kwietnia 2005r. na meczu derbowym z Koroną - 1500 osób"
To czasem nie był mecz Stasiaka?
Tak to był mecz Stasiaka okrzyknięty jako jedna z największych hańb w dziejach tego stadionu więc ten argument wsadż sobie w du...e
A niby czemu? Bo Sarnat miał podpisany kontrakt z Koroną? W takim razie proszę, dalej za kibicekszo.com: Największe wyjazdy: (..) Stal Stalowa Wola - KSZO (320 osób, 2009r.),(...). Znowu ten "Stasiak"
w 97 w stalowej na wiosne bylo ok 700 oso z Ostrowca
podobnie na jesieni 98
w kielcach na wiosne 99 ok 1000
zamosc wiosna 97 lekko 400 + autokar na komendzie
w lecznej tez nie raz powyzej 320
Ktoś się łudzi, że dograją do końca sezonu?
Zapłacili piniądz to grają , proste . Skonczy sie kasa to znowu tyły :)
on- przestań to pomówienie, a jesli cos wiesz, to zglos do prokuratury.
Tępiciel głupoty ma racj. Wtedy jacy oni dumni byli, pawie po prostu. a teraz chłoposzki robią na drużynę , której tak kibicowali. Dla nich nie liczy się KSZO SSA ani KSZO 1920. Oni interesuja sie tylkospotkaniami kibicowskimi z lechem itp. jakby mieli blizej do poznania to jezdzili by tylko na Lecha. Wielcy mi kibice. Pamiętam jak jednego z nich kiedyś zapytałem, jaki był skład i kto strzelił odpowiedział mi: "mnie koszulki nie interesują, interesuje mnie oprawa". I gdzie tu interesowanie sie druzyna? no gdzie ja się pytam?
Dobrze niech wam będzie , że tak bardzo teraz kochacie KSZO 1929 "zawsze wierni i oddani..."
Kiedyś rozumiałem ten tekst dzisiaj mnie śmieszy.
Szpanujcie przed kibicami z innych miast, ile osob robilo doping, jaka oprawa. W końcu gazetka" to my kibice" jest najważniejsza i statystyki w niej.
Brawo!
Fan piłkinożnej
Jak dobrze, że swoje zdanie możesz wyraźić tylko w internecie. A co za tym idzie cały twój wywód nie ma kompletnego znaczenia