uwielbiam Danuśka takie babki jak ty;-)) trzymam kciuki za Ciebie dasz rade ;-)) Pozdrawiam
Dzięki Ewa z pouczenie. Jednak spostrzeżenia z tej "drugiej (kobiecej) strony" mogą być pomocne. Już udobruchałem (mam nadzieję) moją ukochaną.
Foka, a teraz to:
http://www.youtube.com/watch?v=H-i9PL9EUxY
Dłuższa wersja Children of Sachez
Ja mam pomysł!!!
Z wpisów na tym forum wynika, że jest wiele osób samotnych, które nie mają z kim wyjść z domu. Może warto zrobić "zjazd" samotnych? Może umówmy się wszyscy w jakimś lokalu i spotkajmy. W ten sposób może stworzymy jakąś fajną grupkę, z którą od czasu do czasu będzie można się spotkać, pośmiać i pogadać? Wtedy nie będzie już mowy o samotnych wyjściach z domu.
Czasami najprostsze rozwiązania przychodzą najtrudniej.
I co Wy na to?
Danuśka nie jesteś innowatorką. Gdybyś śledziła forum to wiedziałabyś, że już się spotykaliśmy ;) nawet mamy swoją stronkę ;) ukłony dla Slim Jim ;) poszukaj a dowiesz się więcej i nie wyskoczysz z "pomysłem", pozdrawiam
Akurat w tym wątku takiej propozycji nie wyczytałam. Nie wszyscy siedzą tu od rana do nocy. Czy kogoś obraziłam wpisując swoje przemyślenia?
A gdzie wy single sie spotykacie?macie jakies forum o którym nic nie wiem,zagladam tylko tu!tez singielka pozdrawiam:)
dodam, ze nowicjuszka i nie znam waszych zasad:(
Forum jest tylko, nic się nie dzieje, a może po wakacjach coś się będzie dziać.
Co panowie myślicie o kobiecie 30+ z dwójką dzieci? Dodam, że ładna, inteligentna i niezależna
Dla odpowiedzialnego faceta to żadna przeszkoda. Zależy jaki ten + a więc w jakim wieku dzieci. Bo nie wiadomo jak one zareagują na taką zmianę. Ładna , inteligentna, niezależna, a jednak czegoś szuka. Gość_ona czy zależy ci na opinii, czy znalezieniu kogoś?
Gościu z wczoraj 18:08 na siłę nie szukaj , jezeli jesteś dobrym człowiekiem , los Ci za dobro zapłaci dobrem . I spotkasz kogoś dobrego , bo nie ważna jest uroda , młodość i fascynacja pierwsza. W życiu do szczęścia trzeba tylko jednego , wzajemnego zrozumienia i dopasowania się do siebie , pod każdym względem , jak dwie połóweczki. Tylko tyle i aż tyle . Powodzenia.
do magika- właśnie jestem po rozwodzie. Czuję się nikomu niepotrzebna i boję się, że 33 letnia kobieta z dwójką dzieci nie ma już szansy na szczęście, że zostanę już na zawsze sama
Wierzę, ale jednak mocno się obawiam, ten niepokój gdzieś jest w środku