Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 111

Odp.: Pogadanki normalnych 30-latków, którym coś w życiu nie wyszło…

Dzięki Ewa z pouczenie. Jednak spostrzeżenia z tej "drugiej (kobiecej) strony" mogą być pomocne. Już udobruchałem (mam nadzieję) moją ukochaną.

Foka, a teraz to:

http://www.youtube.com/watch?v=H-i9PL9EUxY

Dłuższa wersja Children of Sachez

SCZ
              Zgłoś
              Odpowiedz
              • Odp.: Pogadanki normalnych 30-latków, którym coś w życiu nie wyszło…

Ja mam pomysł!!!

Z wpisów na tym forum wynika, że jest wiele osób samotnych, które nie mają z kim wyjść z domu. Może warto zrobić "zjazd" samotnych? Może umówmy się wszyscy w jakimś lokalu i spotkajmy. W ten sposób może stworzymy jakąś fajną grupkę, z którą od czasu do czasu będzie można się spotkać, pośmiać i pogadać? Wtedy nie będzie już mowy o samotnych wyjściach z domu.

Czasami najprostsze rozwiązania przychodzą najtrudniej.

I co Wy na to?

Gość_danuśka
                Zgłoś
                Odpowiedz

Danuśka nie jesteś innowatorką. Gdybyś śledziła forum to wiedziałabyś, że już się spotykaliśmy ;) nawet mamy swoją stronkę ;) ukłony dla Slim Jim ;) poszukaj a dowiesz się więcej i nie wyskoczysz z "pomysłem", pozdrawiam

inna29xx
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Akurat w tym wątku takiej propozycji nie wyczytałam. Nie wszyscy siedzą tu od rana do nocy. Czy kogoś obraziłam wpisując swoje przemyślenia?

Gość_danuśka
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

są na tym forum stali bywalcy, którzy wiedzą o czym mówię ;) nie obraziłaś nikogo, źle odebrałaś moje słowa ;) ostrowieccy single mają swoją stronkę i spotykamy się., to miałam na myśli ;)

inna29xx
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

A gdzie wy single sie spotykacie?macie jakies forum o którym nic nie wiem,zagladam tylko tu!tez singielka pozdrawiam:)

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

dodam, ze nowicjuszka i nie znam waszych zasad:(

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 123

Forum jest tylko, nic się nie dzieje, a może po wakacjach coś się będzie dziać.

magik
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

Co panowie myślicie o kobiecie 30+ z dwójką dzieci? Dodam, że ładna, inteligentna i niezależna

Gość_ona
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Dla odpowiedzialnego faceta to żadna przeszkoda. Zależy jaki ten + a więc w jakim wieku dzieci. Bo nie wiadomo jak one zareagują na taką zmianę. Ładna , inteligentna, niezależna, a jednak czegoś szuka. Gość_ona czy zależy ci na opinii, czy znalezieniu kogoś?

magik
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Gościu z wczoraj 18:08 na siłę nie szukaj , jezeli jesteś dobrym człowiekiem , los Ci za dobro zapłaci dobrem . I spotkasz kogoś dobrego , bo nie ważna jest uroda , młodość i fascynacja pierwsza. W życiu do szczęścia trzeba tylko jednego , wzajemnego zrozumienia i dopasowania się do siebie , pod każdym względem , jak dwie połóweczki. Tylko tyle i aż tyle . Powodzenia.

Gość_gość.
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 129

do magika- właśnie jestem po rozwodzie. Czuję się nikomu niepotrzebna i boję się, że 33 letnia kobieta z dwójką dzieci nie ma już szansy na szczęście, że zostanę już na zawsze sama

Gość_ona
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

my kobietki jesteśmy silne i zawsze damy rade:)więcej wiary w siebie:)pozdrawiam

sylwia29
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Wierzę, ale jednak mocno się obawiam, ten niepokój gdzieś jest w środku

Gość_ona
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

dasz rade :)troszku czasu minie,dojdziesz do siebie-pewność siebie wróci:)a dzieciaczki to naprawdę nie są żadną przeszkodą aby kogoś jeszcze kiedyś pokochać

sylwia29
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Sylwia jak zwykle masz rację :))

magik
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
3 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę