Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                      • Odp.: Pogadanki normalnych 30-latków, którym coś w życiu nie wyszło…

Gość_s nie masz racji! Każdy jest kowalem swojego losu. Życie daje Ci tyle złego , co dobrego, Ty wybierasz , Twój wybór , Twoje życie.Widocznie przeoczyłeś dobro , wybrałeś niewłaściwie. Zbyt pochopne decyzję też drogo kosztują , dlatego uwierz w to ,że cierpliwość popłaca, ostrożność i rozwaga zawsze pomaga. Ciebie też spotka coś dobrego , dłużej poczekasz większego szczęścia zaznasz. Życzę Ci tego z całego serca. A samemu też jest dobrze na świecie, zawsze tam jacyś znajomi , rodzina , sąsiedzi. Bądż dobrym człowiekiem , pomagaj innym , a dobro wróci do Ciebie i to stokroć większe,niż dajesz, bo za dobro Bóg wynagradza , za zło każe. Tak było jest i będzie. Pozdrawiam.

Gość_gośćZZ
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

Doczekałem się mądrali co napisze że "Każdy jest kowalem swojego losu. Życie daje Ci tyle złego , co dobrego, Ty wybierasz , Twój wybór , Twoje życie."

Ile razy to już słyszałem a tylko ten się z tym zdaniem zgodzi puki sam nie stanie po stronie tej drugiej osoby. Syty nie zrozumie głodnego. Tyle na ten temat, koniec i kropka.

Gość_gość_S
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Oj nawet nie wiesz jak Cię rozumiem . Jestem po 40 i nawet nie powiem ile lat już sama. Nie szukam na siłę i wierzę , że jest mi ktoś pisany taki ,na jakiego zasłużyłam sobie całym życiem.

Gość_gośćZZ
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

A i jeszcze dodam,że życie tak mi dało w pewną część ciała ,że nawet jak bym Ci pół historii z mojego życia opowiedziała to byś nie uwierzył. Zawsze się podnosiłam, bo wiem , że zła passa minie i przyjdzie dobra.

Gość_gośćZZ
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

Każdy z nas w tym wieku ma już sporo doświadczeń. Często takjest że przekroczenie tej magicznej 30-tki motywuje nas do pewnych przemyśleń i decyzji. To jest też czas pierwszych poważnych kryzysów i .. albo je zwalczamy albo decydujemy się na rozstanie. Taka kolej rzeczy

Gość_b.
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
                      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 143

Odp.: Pogadanki normalnych 30-latków, którym coś w życiu nie wyszło…

Właśnie zakończyłam kiepski rozdział swojego życia, otwieram kolejny- nieco spokojniejszy chociaż przez chwilę.

Aktualnie mam przesyt facetów, biorąc pod uwagę swojego eks trochę to potrwa nim się pozbieram. Jestem jednak pozytywnej myśli. Moje życiew wreszcie nabierze kolorowych barw, sama zadbam o to, by już nikt mnie nie skrzywdził

Gość_ona :)
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 126

serdecznie współczuje... ja tez uważam ze bez szczescia w życiu sam twój trud , wysiłek i szczere checi na nic sie zdają....ja ma 34 lata , praca niby jest stablilna , niezle płatna skoro jej z całego serca nienawidzę i chodze tam jakbym musiał jakąś kare odsiedzieć,,,, z drugiej strony czuje i wiem że innej nie znajde i bo szukałem dość długo i trafiło mi się tylko to......rodziny (oprócz starzejących sie rodzicóe nie mam) i jakoś wszystkie moje próby stworzenia czegoś z kobieta umarły po kilku tygodniach naiwnych nadziei że może akurat tym razem.....wszyscy moi szkolni i studenncy znajomi maja już po dwójke dzieci które prowadzają już do zerówki co najmniej,też nie wiem po co żyje , chyba tylko po to żeby się meczyć, jestem jak ten okręt bez sternika płynący po morzu życia bez celu i pomysłu, z nadzieją ze rozbije si e o jakieś skały sie te męki wreszczie skończa ,,,, często sobie powtarzam kończ boże wstydu oszczedz.....

Gość_Piotr
          Zgłoś
          Odpowiedz

Jak Ty możesz tak myśleć! Ty wiesz ,że niejeden 30+ chciałby się z Tobą zamienić Zobacz ile tu ludzi pisze o nieudanych związkach. Ilu w Twoim wieku jest juz po rozwodach, bo zbyt pochopnie podjęli decyzje , dokonali niewłaściwego wyboru.Ty jesteś ostrożny, chcesz wybrać dobrze , przemyśleć swoje decyzje, dlatego jeszcze nie wybrałeś. Desperacko szukać i złapać byle co to nie sztuka. Sztuka jest dokonać dobrego wyboru. Każdy w życiu spotyka swoja połówkę, kiedy sie zdecydują być razem jest harmonia i szczęście. Jednak wiele ludzi przegapia swoja szanse i wtedy rozstanie , zdrady , ból , rozczarowanie. Jest dla ciebie Twoja połówka i znajdzie się szybciej niż się tego spodziewasz , z całego serca Ci tego życzę

Gość_gość.G.
            Zgłoś
            Odpowiedz

Piotrze !!!!! bardzo bym chciała z Tobą porozmawiać. I to nie jest broń Boże jakieś umawianie się na randkę , czy coś w tym stylu./mam 48 l/ Zwykła rozmowa . Jak znajdziesz chwilę, to napisz jakiś kontakt to siebie.Pozdrawiam.

Gość_gość.G.
              Zgłoś
              Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 86

gość_S odezwij się do mnie na maila. inna29xx@wp.pl

inna29xx
        Zgłoś
        Odpowiedz

przepraszam, źle wpisałam adres. powinno być inna29x@wp.pl

inna29xx
          Zgłoś
          Odpowiedz

Jestem sporo po trzydziestce, ale też się wyżalę, bo właśnie sobie słuchałem Crimson'ów, a tu żonka, moja kochana się na mnie wkurzyła, że nie dzwonię ( na wyjeździe jestem). I co tu zrobić teraz? Dramat!

SCZ
            Zgłoś
            Odpowiedz

No wybacz,ale tez bym sie wkurzyla. Mysle,ze martwi sie o Ciebie. Powinienes byc szczesliwy z tego powodu a nie "dramat'-yzowac. Ja bym byla szczesliwa gdyby ktos sie o mnie martwil nawet gdy jestem na wyjezdzie. Natychmiast przepros goraco i powiedz ze postarasz sie naprawic swoj blad zaraz jak tylko wrocisz , ze w pierwszej kolejnosci postanawiasz wynagrodzic jej to,ze w ogole czekala na Twoj telefon i ze bardzo jej dziekujesz ze jest przy Tobie i jeszcze Cie nie zostawila.

Gość_Ewa z Warszawy
              Zgłoś
              Odpowiedz

SCZ, jak to co, weź głośniej na crimsonów, a the night watch w pierwszej kolejności. Kojąco.

foka
                Zgłoś
                Odpowiedz

Do gościa S: ja też jestem w tej chwili "głodna" i rozumiem po części Twoje rozgoryczenie. W moim przypadku jest na tyle źle, że jestem sama z dziećmi, nie mam pracy, a jedynym moim źródłem utrzymania obecnie jest zasiłek dla bezrobotnych. Nie mam wsparcia od nikogo, a jednak patrzę w przyszłość z optymizmem. Zaczynam działać, zakładam własną firmę i myślę o swoim M. Nie mogę pozwolić sobie na założenie rąk i czekanie- musżę coś robić, a przede wszystkim chcę. I wiem, że się uda, bo się o to postaram- nie dam się porażkom, jakie mnie dotąd spotykały. Będzie dobrze, bo sobie to wypracuję a jeśli trzeba wywalczę. Poprostu myślę pozytywnie i to mnie motywuje.

A fajnych dziewczyn jest mnóstwo. Nawet tutaj na tym forum i tym wątku- trochę więcej optymizmu, a zobaczysz wszystko w setkach, o ile nie milionach kolorów

Gość_danuśka
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Jest sporo osób z podobnymi sytuacjami życiowymi. Szkoda że nie ma w Ostrowcu jakiegoś kółka dla nas z jakimś psychologiem na czele. Może na takim wsparciu polepszyłoby się nasze myślenie.

Gość_gość_S
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Gościu _s ktoś do ciebie wyciąga rekę napisz porozmawiaj zapewniam bardzo fajna i przyjemna rozmówczyni, a ponieważ jest anonimowa, to z pewnością nie będzie stronnicza. My sobie tez pomalutku dyskutujemy i widzę,że mimo młodego wieku jest bardzo mądrą i wrażliwa dziewczyną. Poszukaj kilka postów wyżej i napisz. Nie pożałujesz, a raczej odwrotnie.

magik
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

napisałem ;)

Gość_gość_S
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
    3 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
    - Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
    - Reklama -
    - Reklama -