Dziękuję za 500 plus dzięki temu,że ludzie sprowadzają więcej szrotów od turasów i dzięki temu mam pracę.Polikuję,poszpachluje i poszło.
Jeśli już to dla Posła Andrzeja Kryja.
Senat nie wniósł żadnego wkładu w tę ustawę.
Szkoda, że nie przeszedł wariant PO z kwotą 500zł na każde dziecko.
Pieniędzy na ten program i tak nie ma więc bez różnicy jak wielr nie ma. Projekt PO 500 na każde dziecko był uczciwszy.
Dziękuję posłom PO.
Szkoda że Senator Rusiecki nie lobbował za 500zł na każde dziecko. Może gdyby się postarał dałby radę.
Jakoś jak PO rządziło to nic dla ludzi nie zrobiło . Dobre i 500+ przynajmniej ludziska coś z tego mają a nie tylko panowie przy korycie jak było w przypadku PO.
Robiło więcej niż ci się wydaje, bez sponsorowania alkoholu, samochodów i fajek.
Pomoc zawsze powinna być skierowana na konkretne potrzeby.
A 500+ to tylko łapówka nie żaden program prorodzinny
A uczciwszy był ten projekt po z jakiego względu? Z takiego, że był to projekt po, a nie pis? Jeszcze więcej ukradzionych pieniędzy z naszych podatków, to raczej uczciwe nie jest...
Projekt PO z kwotą 500zł na każde dziecko byłby prosty, przejrzysty czyli tańszy w obsłudze. A dług to i tak dług więc mało istotne jak duży skoro władza decyduje się zadłużać społeczeństwo.
Dlatego byłby uczciwszy.
Prawie każdy okradany coś by dostał jeśli ma dzieci.
JAK DO TEJ PORY SEJM JESZCZE NIE UCHWALIŁ GORSZEGO BZDETU NIZ 500 PLUS. WSZYSTKIM NAM SIĘ TO ODBIJE ZA KILKA LAT. TO JEST JAWNA ŁAPÓWKA WYBORCZA NA PRZYSZŁE WYBORY.......MIEDZY INNYMI Z MOICH PIENIĘDZY. NALEŻAŁO DĄŻYĆ DO AKTYWACJI RYNKU PRACY A NIE DO ROZDAWANIA ZA DARMO NIE SWOICH, A MIEDZY INNYMI MOICH PIENIEDZY. W TEN SPOSÓB LUDZI SIĘ DEMORALIZUJE
dokladnie to urzedy pracy powinny dzialac aktywniej i szukac pracy dla dlugotrwale bezrobotnych
ja też bardzo dziękuję posłowi AK i senatorowi JR... niedaleko mnie mieszka patologiczna rodzina, takich imprez jak teraz za 500+ jeszcze pijaczki i inne patusy na wsi nie widzieli. Sklep zamawia 4 x więcej wódy i wina! jest bardzo wesoło, dziękuję panowie za ten usmiech na sinych twarzach, za to że dzieci tych ludzi mogą swobodnie chodzić nawet do 24 po ulicach. Tak, to był świetny pomysł....
O tam, teraz będzie akcja Wyprawka do szkoły dla biednych dzieci i głodnych nakarmimy w szkole, spragnionym podniesiemy 500+ do 1000+
Gosciu z 09:40 widomo ,ze nie tylko ty ale prawie tu wszyscy ironizuja z panow AK i JR Ja pana AK raz slyszalem w wystapieniu na mownicy w sejmie kiedy to wypowiadal sie o Tirach jezdzacych przez Klimontow o Ostrowcu ani slowa.Pana JR nigdy ani nie widzialem ani nie slyszalem.Najbardziej znana osoba w Ostrowcu jest Pan prezydent