w Eltopie zaszły zmiany zwolnił pracowników zostali sami nowi więc zastanówcie się nad ofertą tym baardziej że jast bardzo droga
Żeby mieć 2600 trzeba było przepracować co najmniej 40 lat .A kto teraz przepracuje jak ludzie umierają w wieku -50-60 lat i gdzie są ich składki jak nie dożyją wieku emerytalnego.
Długość życia się wydłuża, a coraz mniej dzieci się rodzi, czyli jest odwrotnie do tego co napisałeś/aś.
jaka długość zycia się wydłuż ,tak zyją jeszcze ci 70-80 a złodszych roczników 50-60 umierają
Rydzykowi dają miliony ,emerytom 1 złotych i o taką Polskę walczymy i głosujemy
Nie czytajcie mi statystyk, bo to nic ciekawego jak 1 zarabia 100 000zł a drugi jest bezrobotny to zarabiają po 50 000 tak?
Jaka długość życia się zwiększa?
Przeciętna długość życia zwiększa się stale ze wzrostem dobrobytu i poziomu opieki lekarskiej.
ja mam 39 lat pracy i emeryturę dostanę ok.1200zł,za mało aby żyć za dużo aby umrzeć,takie mamy luksusy
przestańcie psioczyć na emerytury skąd wam brać te pieniądze? pomyślcie że pracownicy dostają teraz tak mało bo muszą na was emerytów robić. pracownik dostaje w ostrowcu srednio z 1600zł do reki za cały etat a wy emeryci tyle samo macie za nic nie robienie. trzeba sobie było zaoszczedzić na emeryturę i żyć z odsetek a nie liczyć na państwowe i mówić bo ja pracowałem 40 lat i mi się należy. Jak tak to gdzie masz oszczędności z tych 40 lat się pytam? Nic tylko narzekać że podwyżki mało, żeby wam dać młodym teraz pół pensji zabierają i młodzi nawet nie mają pieniędzy na założenie rodziny bo jak mają żyć za 2700netto na 2 osoby? co dzieci się będą rodzić ? chyba żeby umrzeć z głodu bo za tyle się nie da żyć i nikogo to nie obchodzi ale na emerytury ma być kasa i jeszcze płacz że mało dość tego mówią młodzi w tym kraju.
Młody, nie zapomnij doliczyć tego co bierzesz od szefa na lewo i nie ściemniaj jakiś to biedny.
Bo nawet nie wiesz co to takiego bieda prawdziwa.
18;27 tylko teraźniejsi emeryci także pracowali na wcześniejszych emerytów mądralo
ile ty zaoszczędzisz zobaczymy,nic bo nie dasz rady,roztrwonisz wszystko
dziecino napracuj się 40 lat i dyskutuj,daleko ci do tego ,do roboty młodziaku i także będziesz starszy i życzę ci żebyś nie miał ani grosza
Młody ty też będziesz stary kiedyś więc nie użalaj się tylko oszczędzaj.Jeśli masz 2700 to powinno ci wystarczyć.