Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                        • Odp.: Podwyżki emerytur. Ile dostaliście? Ja 1 zł 73 gr

w Eltopie zaszły zmiany zwolnił pracowników zostali sami nowi więc zastanówcie się nad ofertą tym baardziej że jast bardzo droga

Gość_eltop niedtety
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 40

Odp.: Podwyżki emerytur. Ile dostaliście? Ja 1 zł 73 gr

Żeby mieć 2600 trzeba było przepracować co najmniej 40 lat .A kto teraz przepracuje jak ludzie umierają w wieku -50-60 lat i gdzie są ich składki jak nie dożyją wieku emerytalnego.

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

Długość życia się wydłuża, a coraz mniej dzieci się rodzi, czyli jest odwrotnie do tego co napisałeś/aś.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

jaka długość zycia się wydłuż ,tak zyją jeszcze ci 70-80 a złodszych roczników 50-60 umierają

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Rydzykowi dają miliony ,emerytom 1 złotych i o taką Polskę walczymy i głosujemy

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 45

Nie czytajcie mi statystyk, bo to nic ciekawego jak 1 zarabia 100 000zł a drugi jest bezrobotny to zarabiają po 50 000 tak?

Jaka długość życia się zwiększa?

Gość_ciekawy
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Przeciętna długość życia zwiększa się stale ze wzrostem dobrobytu i poziomu opieki lekarskiej.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

ja mam 39 lat pracy i emeryturę dostanę ok.1200zł,za mało aby żyć za dużo aby umrzeć,takie mamy luksusy

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 50

przestańcie psioczyć na emerytury skąd wam brać te pieniądze? pomyślcie że pracownicy dostają teraz tak mało bo muszą na was emerytów robić. pracownik dostaje w ostrowcu srednio z 1600zł do reki za cały etat a wy emeryci tyle samo macie za nic nie robienie. trzeba sobie było zaoszczedzić na emeryturę i żyć z odsetek a nie liczyć na państwowe i mówić bo ja pracowałem 40 lat i mi się należy. Jak tak to gdzie masz oszczędności z tych 40 lat się pytam? Nic tylko narzekać że podwyżki mało, żeby wam dać młodym teraz pół pensji zabierają i młodzi nawet nie mają pieniędzy na założenie rodziny bo jak mają żyć za 2700netto na 2 osoby? co dzieci się będą rodzić ? chyba żeby umrzeć z głodu bo za tyle się nie da żyć i nikogo to nie obchodzi ale na emerytury ma być kasa i jeszcze płacz że mało dość tego mówią młodzi w tym kraju.

Gość_młody
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Młody, nie zapomnij doliczyć tego co bierzesz od szefa na lewo i nie ściemniaj jakiś to biedny.

Bo nawet nie wiesz co to takiego bieda prawdziwa.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 52

18;27 tylko teraźniejsi emeryci także pracowali na wcześniejszych emerytów mądralo

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

ile ty zaoszczędzisz zobaczymy,nic bo nie dasz rady,roztrwonisz wszystko

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 54

dziecino napracuj się 40 lat i dyskutuj,daleko ci do tego ,do roboty młodziaku i także będziesz starszy i życzę ci żebyś nie miał ani grosza

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 55

Młody ty też będziesz stary kiedyś więc nie użalaj się tylko oszczędzaj.Jeśli masz 2700 to powinno ci wystarczyć.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
7 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
FHU MALPOL Halina Michalec
Branża: Nieruchomości
Dodaj firmę