Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                        • Odp.: Podwyżka podatków od stycznia 2017 r.

Nie rozumiesz gościu 19:11 że trzeba inwestować w dzieci bo to one są przyszłością narodu. Nie liczy się tylko tu i teraz. Co do wieku emerytalnego to bardzo dobrze że został obniżony. Kiedyś przekonasz się jak to jest po czterdziestu latach pracy i przekroczeniu sześćdziesiątego roku życia. Nie każdy ma tyle zdrowia i energii aby móc jeszcze wydajnie pracować. Tym zaś co mają i chcą, nikt pracować nie broni. Nie wydaje mi się żebyśmy zbankrutowali, nie będzie tak źle. Masz fobię na punkcie PIS'u i stąd Twoje czarnowidztwo. Na pewno nie rządzą gorzej niż poprzednie ekipy a w wielu aspektach można powiedzieć że nawet dużo lepiej. Wszystkim jednak dogodzić się nie da, bez względu na to, kto będzie u władzy. Mnie PIS odpowiada.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Drogi Gościu z 14:28, Ty jako wyborca PiS nie rozumiesz jednego : wpadłeś w zasadzkę jaką Twoja ukochana partia zasadziła na takich jak TY. Czy sądzisz, że PiS obniży wiek emerytalny tak abyś spokojnie mógł iść na emeryturę i w pełni z niej korzystać? NIE! Sam Morawiecki przyznał, że po przegłosowaniu tej ustawy, kiedy uda się ją pchnąć dalej, Jego głównym zadaniem będzie przekonanie Polaków do dłuższej pracy gdyż wcześniejsza emerytura nie będzie się opłacać! Czyli będzie faktycznie wcześniejsza emerytura, ale za głodowe pieniądze, zamiast np 1600zł dostaniesz 600zł. Jest sens?

Gość_Lilly81
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 60

Odp.: Podwyżka podatków od stycznia 2017 r.

Dziecko jeśli takimi mediami się podpierasz to zupełnie mnie nie dziwi że żyjesz w matrixie. Przy okazji doczytaj kto je finansuje a potemsięgnij w bibliotece po Trybunę Ludu lub Żołnierza Wolności. To też były ogólnopolskie media (przynajmniej miały strony z wynikami sportowymi)

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

Dziecko, ja nie wiem jakie ty media uznajesz za właściwe, a jakie za antypolskie, dlatego starałem się podawać takie jak wpolityce, które są przecież przymilne do PISu. Wpisz w google "na ile nas zadłużył rząd PIS" i sam sobie wybierz co ci pasuje, bo i prorządowe i niepokorne media podają te same dane, tyle że nieco innymi słowami. Te prorządowe oczywiście twierdzą, że 60 mld do tyłu rocznie to mało, a Polska gospodarka miała się fatalnie do czasu wyboru PIS, a potem w jeden dzień ozdrowiała.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 64

Od trzydziestu lat nikt mnie dzieckiem nie nazwał gościu 20:27, miłe uczucie ;) Podałem Ci pierwsze z brzegu wpisy, co nie znaczy, że tylko takie czytam. W matrixie to żyjesz chyba Ty, pewnie dalej widzisz tą zieloną wyspę Tuska ;) Mnie teraz żyje się naprawdę dużo lepiej więc dlaczego mam pisać że jest inaczej? Podoba mi się ten rząd, mam chyba do tego prawo, prawda?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Oczywiście, że dzięki rządowi Tuska a następnie Premier Kopacz staliśmy się przez minione 8 lat "zieloną wyspą" przeskakując do zupełnie nowej rzeczywistości i naprawdę przykro patrzeć jak jest to marnotrawione przez ich następców. Nie podoba mi się ten rząd i mam do tego prawo, prawda dzieciaczku?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Że co zrobiliśmy dzięki Tuskowi i Kopacz gościu 07:02 ? No dowcip roku, naprawdę.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 69

Mnie natomiast nie podobał się poprzedni i dlatego razem z innymi ludźmi wysłałem go tam, gdzie jego miejsce gościu 07:02. Ten bardzo mi się podoba i na pewno znowu na niego zagłosuję. Też mam takie prawo, prawda ?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
8 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -