Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Podwórko Nivea - edycja 2016

Ilość postów: 23 | Odsłon: 2067 | Najnowszy post
  • Podwórko Nivea - edycja 2016

Mamy w Ostrowcu już 3 lokalizacje - czas na czwartą :)

Na razie trzeba zgłosić lokalizację

Zgłaszanie:7 marzec – 29 kwiecień

"Zgłoszenia lokalizacji może dokonać tylko:

>przedstawiciel gminy,

>przedstawiciel spółdzielni mieszkaniowej,

>przedstawiciel wspólnoty mieszkaniowej.

Podwórka NIVEA powstaną w 40 lokalizacjach, które zbiorą największą liczbę Waszych głosów."

Głosowanie: 5 maj – 30 czerwiec

Budowanie: Lipiec - październik

Gość_pawłusza
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Podwórko Nivea - edycja 2016

OOO już...już głosowaliśmy na Nivea na Focha....

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

A nie ma tam ?

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Odp.: Podwórko Nivea - edycja 2016

No właśnie już głosowaliśmy na podwórko NIVEA na Oś.Stawki i co? kto nam podziękował ? nawet nie zaproszono na jego otwarci bardzo nie ładnie Mieszkańcy Oś.Stawek!!!!! Jesteście zadowoleni że całe miasto stanęło na wysokości zadania przykre???!!!!!

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Przecież otwarcie było imprezą otwartą i nagłośnioną. Ja byłam i dobrze się bawiłam Ty potrzebujesz specjalnych zaproszeń gościu 20:58?

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Nie jestem mueszkańcem stawek, głosowałem dzień w dzień, na otwarciu byłem. A i później jeden raz. Nie oczekuje jakiś podziękowań, hołdów i kłaniania w pas. Teraz też będę głosował i zachęcam do tago samego. Jako miejsce wskazał bym Bałtowską, Denków, Kolonie, Henryków, Ludwików, Gutwin. Osiedla domków jednorodzinnych, jednym słowem.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 14

Gość z godz.20,58: Żadne specjalne zaproszenie tylko wystarczyły zwykłe zawiadomienia przecież macie Radę Osiedla od czego ona jest??? rzekomo było nagłośnione to bzdury,dowiedzieliśmy się po otwarciu podwórka NIVEA i szkoda że głosowaliśmy bo nikt nas nie docenił ale mądry Polak po szkodzie!!!!!

Gość_Członek Rady Oś.
            Zgłoś
            Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 10

Gościu 20 :58 chyba coś nie tak z tobą. Były podziękowania i w Echu i w Ostrowieckiej dla wszystkich głosujących. Było napisane, kiedy festyn i o której. Nigdy się nad tym zastanawiałam, ale teraz widzę co to znaczy fałszywe oskarżenie czy pomówienie. Impreza była nagłośniona i bardzo udana. Jedynie zbiegła się ze świętem bodajże pszczół w Bałtowie. Może tam 20:58 zawitałeś? Człowieku, gdybyś faktycznie działał to byś wiedział. Rzeczywiście całe miasto i wiele osób poza miastem głosowało. Jednak, gdyby nie zaangażowanie szkoły 14(zrozumiałe bo jest na ich terenie) i akcji w ostatni dzień (głosowanie do 24.00)nie wiem czy by się udało. Byli cały czas na wylocie. Dlatego, warto zgłosić jedno miejsce, bo głosy się rozłożą. To będzie trudne, bo zgłosić może każdy. I kto zrezygnuje?

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

Hej, ludziska zgłaszać lokalizację, rok temu walczylismy drugi plac na Sienkiewicza i nie udało się. Chętnie będe głosowac jak będzie takie zaangażowanie jak w zeszłym roku i w latach ubiegłych gdzie plac wygrał przy szkole na Gutwinie i chyba na Focha.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

ja też będę głosować, dobrze byłoby jakby ktoś się podjął reklamowania takiej akcji na facebooku

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

gównym elementem musi być skupienie sił na jednej lokalizacji, wtedy wygrana jest w kieszeni ;)

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

dajcie link do głosowania

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

A czy Pułanki były kiedykolwiek zgłaszane, czy ospałość administracji nie pozwalała? Przecież to duże osiedle!

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 11

piszcie w jakich lokalizacjach byście chcieli, żeby zarządcy terenu mogli zgłosić miejsca, które mają najwięcej szans, oczywiście place takie przydały by się na osiedlach takich jak wspomniane Bałtowska, Denków, Kolonia Robotnicza itp. ale bez wsparcia reszty miasta nie mają najmniejszej szansy na wygraną, czym innym są tereny osiedli i blokowisk z setkami mieszkańców w jednym bloku a czym innym tereny osiedli domków jednorodzinnych gdzie na ulicy mieszka kilka osób...

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Sienkiewicza!!! przegrali bo na sienkiewicza dużo jeszcze starszych osób a stawki to młode osiedle, zróbmy coś by i tym dzieciakom miło było ;-) Nadmienię, że daleko mi do sienkiewicza ;-)

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Też jestem za tym aby na Sienkiewicza powstał taki plac zabaw:)

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Podałem przykład osiedli jednorodzinnych bo jako mieszkańca takiego osiedla temat jest mi bliski. Sienkiewicza pamietam z przed lat i faktycznie ciężko mi skojarzyć plac zabaw. W sumie jestem na tak. Sienkiewicza.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Ja proponuję podwórko na ul. Sienkiewicza koło czerwonych bloków, tam nie ma placu zabaw z prawdziwego zdarzenia.

Gość_Agnes
              Zgłoś
              Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Salon Kosmetyczny Agata Żelazowska
Branża: Kosmetyczne salony