Tylko 150 głosów dzisiaj przybyło, słabo...
Ludziom z Ostrowca nie zależy by coś zrobić dla naszego miasta. Jak widać to nawet małe miejscowości są wyżej w rankingu niż my:-(
Oj lipnie idzie, wieksze zaangazowanie organizatorów. Wy to macie prowadzic, reszta bedzie głosować. Wciąz jest szansa, ale trzeba chcieć wygrac.
Chyba nic z tego nie będzie :( Lecimy w dół coraz szybciej. Poza tym ta strona strasznie wolno teraz chodzi, cierpliwość można stracić przy tym głosowaniu.
To co poddajemy sie? Ja codziennie głosuje, ale zal patrzec jak mało głosów przybywa i jak małe zaanagozowanie jest.
Ja też codziennie oddaje 4 głosy ale chyba mało ludzi jest w to zaangażowane bo 100-150 głosów dziennie to za mało.
Kurde, ta ich strona ledwo działa. W zeszłym roku działała sprawniej, zdarzały się błędy, godziny spowolnienia, ale teraz non stop bardzo wolno, a od wczoraj nie mogę w ogóle zagłosować, choć próbuję po kilka razy :(
ja głosuje co dziennie z 4 kont i jakoś nie mam problemu
Mi też się udaje ale rzeczywiście strona chodzi bardzo wolno i czasami wyskakuje że jest błąd. Ale próbuję ponownie i się udaje. Nie poddawajmy się.
Za dużo zamieszania z tą rejestracją i w ogóle .Gdyby głosowanie było łatwiejsze ludzie chętniej by się angażowali
75 miejsce... Mam wrażenie, że głosują wszyscy oprócz samych zainteresowanych ze Słoneczka...
ja nie jestem ze Słoneczka, a codziennie oddaję po kilkadziesiąt głosów
Ale kto głosował w zeszłym roku tylko sie zaloguje i potem codziennie automatycznie wchodzi na strone i głosuje. A konto wystarczy raz założyc. To tylko chwila. Myslałam, ze bedzie wieksze zainteresowanie, ja narazie głosuje, moze w koncu wezniemy sie w garsc.
Chyba straciliśmy wiarę że się uda... Głosujecie jeszcze??
Głosujemy, głosujemy... a codziennie jesteśmy niżej :( Został jeszcze miesiąc ale jak zmobilizować ludzi do głosowania?