Byłyśmy w Urzędzie Miasta, poprą naszą inicjatywę. Byłyśmy w szkołach w przedszkolach. W budowlance , liceach,w gimnazium. Plakaty rozniosłyśmy po urzedach miasta.starostwa mck . Poroklejalysmy nalepki z informacja o glosowaniu na klatch schodowych. Jutro tylko została szkoła na Mickiewicza i żłobek Krokodyl co więcej... Prosimy o głosy...;)
BArdzo mało przybywa nam głosów.
głosuję codziennie :)
dajemy dajemy - jest duża szansa na awans w 1 turze :)
Ostrowiec Świętokrzyski
27-400 Ostrowiec Świętokrzyski, os. Słoneczne 12-13
1 198- 64 miesjce.
Co tak mało? Stać nas na więcej!
Proponuje na fb utworzyc wydarzenie, zaproscic ludzi, ten wątek odświeżać, by ten kto zainteresowany nie przeoczył go. Przypominać ludziom, ze moga głosować.
pniemy sie w góre pamietajcie glosujemy os sloneczne 12-13 codziennie jeden glos mozna oddac
Na tak duże ataki słaby wynik. Trochę wstyd więc weźcie się w garść.
Glosuj i Ty:)
ciągle awansujemy. proszę wszystkich o głosy, a może udać się już w 1 turze przejść.
Glosuje codziennie ale innych to nie interesuje
są tacy którzy są Ci wdzięczni i wszystkim tym, którzy głosują. Pokazmy, że potrafimy się zmobilizować. Wstyd, że dużo mniejsze miejscowości nas przebijają, a z drugiej strony radość, że my bijemy duuuużo większe miasta. Jest o co walczyć - pokażmy, że potrafimy :)
Głosujemy...;) dzieci się ucieszą... pomóżmy nic nas to nie kosztuje.. ale dzis mam problem z oddaniem glosu bo nie mogę się zalogować
Ludzie zmobilizujmy się i zróbmy coś dla dzieci w naszym mieście
Oddane 4 głosy z mojej rodziny i tak będzie do końca. Jesteśmy na 58 pozycji i tak niewiele nam brakuje, ale inni też będą nas gonić, więc nie możemy odpuszczać.