Może ktoś mi podpowie jak dziś zagłosować. Wczoraj wchodziłam na stronę nivea i głosowałam bez problemu a dziś od rana nie mogę bo mi się pojawia informacja, że lokalizacja jest zgłoszona ale głosowanie rozpocznie się za 00:00:00 i nijak nie mogę się zalogować.
Głosujemy, dopiero początek mozemy isc w górę bardzo szybko. Poźniej bedzie trudno dogonic.
Jest już 106 miejsce. Głosujemy dalej!!!
znowu awans-oby tak dalej. Głosujemy !!!
głosuję i ja:)
pniemy sie w góre pamietajcie glosujemy os sloneczne 12-13 codziennie jeden glos mozna oddac
Glosuje codziennie ale innych to nie interesuje
Głosujemy...;) dzieci się ucieszą... pomóżmy nic nas to nie kosztuje.. ale dzis mam problem z oddaniem glosu bo nie mogę się zalogować
Skoczyliśmy trochę w górę ale chyba za mało ludzi głosuje systematycznie codziennie :(
głosujemy, nie załamujemy się
Mini... ja o żadnym utworzonym wydarzeniu nie wiem a codziennie oddaję trzy głosy :) Więc jedno z drugim nie ma nic wspólnego :)
Ludziom z Ostrowca nie zależy by coś zrobić dla naszego miasta. Jak widać to nawet małe miejscowości są wyżej w rankingu niż my:-(
Oj lipnie idzie, wieksze zaangazowanie organizatorów. Wy to macie prowadzic, reszta bedzie głosować. Wciąz jest szansa, ale trzeba chcieć wygrac.
ja głosuje co dziennie z 4 kont i jakoś nie mam problemu
Za dużo zamieszania z tą rejestracją i w ogóle .Gdyby głosowanie było łatwiejsze ludzie chętniej by się angażowali
codziennie niżej... nie ma jedności w społeczeństwie