Na jakiej podstawie klub sportowy Jandar z Bodzechowa dostał nazwę KSZO 1929 Ostrowiec i herb KSZO. Czy było walne zebranie KSZO w celu wydania decyzji.
bardzo ciekawe pytanie ?
Na jakiej podstawie w 2004 roku klub sportowy Ceramika z Opoczna dostał nazwę KSZO Ostrowiec i herb KSZO?
Decyzję o udzieleniu nazwy i herbu podjęło KS KSZO. Jest pismo na to. Dziękuje, dobranoc, idźcie sobie obejrzeć upadającą gołą bobslejową Ceramikę.
KSZO upadło w 2005 roku lecz SSA było niby kontynuatorem ale JANDAR to już śmiesz niech będzie KSZO 2011 a nie 1929 a tak do wszystkich Niech się odezwie ten który teraz jest przeciwyny SSA a klaskał jeszcze 3 lata temu na meczach no proszę co teraz nie ma dopingu bo sa zakazy i nikt nie chcial upadłości KSZO tylko ci którzy mieli zakazy i pseudo-fani którzy idą bo każdy idzie na mecze Jandara. JA nie chodzę na żadne KSZO już wole Koronie w TV obejrzeć niż bande kalek z "wiernymi kibicami", lub kolejnych nieudaczników bez kibiców
KSZO upadło w 2004 roku lecz SSA było niby kontynuatorem ale JANDAR to już śmiesz niech będzie KSZO 2011 a nie 1929 a tak do wszystkich Niech się odezwie ten który teraz jest przeciwyny SSA a klaskał jeszcze 3 lata temu na meczach no proszę co teraz nie ma dopingu bo sa zakazy i nikt nie chcial upadłości KSZO tylko ci którzy mieli zakazy i pseudo-fani którzy idą bo każdy idzie na mecze Jandara. JA nie chodzę na żadne KSZO już wole Koronie w TV obejrzeć niż bande kalek z "wiernymi kibicami", lub kolejnych nieudaczników bez kibiców
POPRAWKA
Więc się odzywam je...ny koroniarzu.Taka sytucja że klaskałem na ssa to nawet była jakieś 1.5 roku temu czyli kilka lat po największym wstydzie w historii klubu KSZO czyli wybuchu afery korupcyjnej. Dla dobra nazwy KSZO przeboleliśmy tą hańbę i postanowiliśmy nie opuścić w tedy klubu. Jednak całe to motanie z właścicielami i przekazywaniem klubu z rąk do rąk(Stasiak-Ted-Płatosa teraz "wielcy inwestorzy) to już było zbyt wiele.Klubem zaczeli rządzić jacys przypadkowi krętacze nie widomo skąd. Co do zakazów hmm... wypowiem się jak to było w moim wypadku ja mam zakaz od Listopada tamtego roku ,a ostatnio na meczu byłem w Lipcu tamtego roku na meczu z Flotą Świnoujście. Jest wiele osób które nie mają zakazów a chodzą na KSZO 1929 a nie stasiaków wieć ten zarzut najlepiej wsadz sobie w du...e. Teraz przynajmniej wiemy na czym stoimy bo pan Łata jest z Ostrowca i jest osobą nam znaną i pewną. Nie boimy się że za kilka miesięcy nas poprostu sprzeda jakiemuś podejrzanemu pseudobiznesmenowi.
Żebyś się nie zdziwił z resztą kto kupi taki klub myślisz że on ma kasę na utrzymanie klubu w 2 lidze ahhaha śmiech ten klub to łata i przyjaciele rozwadowski i reszta super znawców sportu
Jakich was sprzeda?Jandar,to prywatna własność pana Łaty i może z nią zrobić co mu sie podoba i nic wam do tego.Poza tym ten klub nie ma nic wspólnego z KSZO,jest to klasyczny przeszczep, jak Groclin z Polonią Warszawa.KSZO to gra w 2 lidze i jest na tej samej zasadzie co LECH.Wasze żałosne tłumaczenia nie mają żadnego sensu.Jeden czy drugi stadionowy drzyjmorda bedzie decydował kto ma być właścicielem klubu?
Ochloń i przestań szczekać.
Szczekajcie szczekajcie, a chciałbym zobaczyć jacy honorowi będziecie jak te wynalazki z ssa się wyniosą wraz z klubem, a 1929 za kilka lat będzie w 2 lidze. Jakbym tak szczekał jak wy, to na mecze tego klubu nie poszedłbym nigdy, bo by mi honor nie pozwolił. Wy dzisiaj szczekacie, a za kilka lat będziecie paradować sukcesiarze na meczach 1929
Jak narazie,to wy szczekacie i atakujecie KSZO.Ten klub cały czas istnieje i dopóki nie upadnie,nie ma innego KSZO.Jeśli nastąpi upadek,wtedy dopiero można utworzyć nowe KSZO.Więc nie rozumie jakim prawem klub z Bodzechowa używa nazwy,barw i herbu KSZO?Wychodzi na to że KSZO,to sobie może każdy klub nazwać i przejąć wszystko.Niech mi tu nikt nie wyjeżdża z honorem,jak nie wie co to znaczy,proponuje spojrzeć w lustro i zastanowić się,jak można było dać się złapać na tak tani chwyt pewnej grupie ludzi
Racja jak można było uwieżyć że wielcy i bogaci zainwestują w S.S.A.hahah.Gdzie ten Jarzębowski,Sokołowski i trener Świerczewski hahahahaha fra...rzy
A co cie to obchodzi,zajmij sie swoim nowym klubem,choć może przerzuciłeś się już na jakiś inny
Śmieszą mnie wypowiedzi małolatów takich jak te napinacze z ssa. Za mało widzieliście widocznie dzieciaki. Za dużo przekrętów kibice przeżyli na meczach ssa. Czas było powiedzieć DOŚĆ. Mówicie że KSZO jest jedno, no jest takie KSZO które kibice popierają: KSZO 1929. Nazywajcie go Jandar, wasze prawo, tylko zastanówcie się pierw skąd się ssa wzięło.
A co wy kibice Bodzechowa wiecie o kupowaniu meczów
To było jest i będzie i ten wasz Bodzechów tez w przeszłości nie raz kupił albo sprzedał mecz
SSA miało pecha bo trafiło na czas "oczyszczania" z tego procederu
A myslisz że to "prawdziwe" KSZO które awancowało z Palikiem po raz pierwszy do 2 czy 1 ligi zrobiło to uczciwie? - haha oszukuj sie tak dalej - ale tamtych afer nie wyjawiono i wilebicie tamto stare KSZO biorąc je za przykład heheh (przypomnijcie sobie historyjke pt."D.Brytan i G.Łęczna" i historyczny awans do ówczesnej 2 ligi, tylko że wtedy wszystko udało się "załatwić")
Stasiak robił to co robili wszyscy - miał pecha że trafił na czasy próby oczyszczania futbolu w polsce za które wzięła się prokuratura a nie jak do tamtej pory PZPN który sam był i jest skorumpowany
Autor wątku zadał proste i mądre pytanie, mnie tez ciekawi jakim prawem zespół z Bodzechowa przywłaszcza sobie historię i symbole KSZO???