Mylisz się, ciemniak nie pisze z gościa bo nie ma takiej potrzeby. Śmieszne są te wasze domysły i to jak sami się nakręcacie.
08:38. Można spytać kim jesteś, że ANONIMOWO wypowiadasz się w imieniu ciemniaka i wiesz jakie on ma potrzeby, a jakich nie ma? Zapomniałeś się ciemniaku podpisać, bo przed chwilą gdzieś pisałeś anonimowo dowalając komuś?Można spytać, kto to jest śmieszny?
Skoro ci tak bardzo zależy to cię usatysfakcjonuję.
10:54. Naprawdę nie musisz udowadniać swojej paranoi. Wszyscy cię tu już doskonale znają, o co z resztą starasz się usilnie dniami i nocami. Zdrowia życzyć, to w twoim przypadku bezsens.
Zebyś ty wiedział jak mi ciebie żal ,czytając te twoje urojenia.Naprawdę masz Problem.Nie brnij w to.
11:30. Wszyscy wiedzą, że z tobą nie warto wdawać się w dyskusję, bo i tak musisz mieć ostatnie zdanie i tak do upadłego przez dzień, tydzień czy miesiąc, trzeba by udowadniać ci głupotę. Nie zniżę się do twojego poziomu i dlatego kończę tą bezsensowną wymianę zdań, bo wobec chorych ludzi należy się wykazywać tolerancją i humanitaryzmem.
Ciemniak13 - No to jest nas już dwóch :) Pozdrawiam w drużynie ciemniaków :)
Również pozdrawiam.
A mnie sie ciemniak podoba - nie jest wulgarny ani chamski i wyraza wlasne zdanie. Do tego swietnie sie bawi:)
ciemniak12 , czy nie jesteś przypadkiem "pismenem", bo trochę go przypominasz:), a pismen zapadł się pod ziemie.
Nie zapadł się - http://www.ostrowiecnr1.pl/forum/watek/pozdrowienia-dla-wszystkich/
13:51. Chodzi ci o ciemniaka, tego czołowego, aktywnego świadka Jehowy? On jest taki gender w kilku osobach, a jak trzeba, to i za babę robi. Ważne, żeby się tylko nie nawalił za wcześnie, bo wtedy ubliża wszystkim, a potem, jak wytrzeźwieje, udaje ofiarę hejterów. Taki Pokemon forumowy. Można się pośmiać i olać komisyjnie.
chyba się zgłoszę
Posmiac to sie mozna z Ciebie detektywie od siedmiu bolesci 14:06. Uprzedzajac kolejne posty - nie, nie jestem ciemniakiem.
14:12. Czytanie ze zrozumieniem, to jednak wielka sztuka. Czy ktoś cie pytał, czy jesteś ciemniakiem?
14:16. Ciemniak, starym zwyczajem "spożył" co rano zakupił i teraz ma kwarantannę. Obudzi się i znowu będzie głosił swoje prawdy wiary i mądrości życiowe. I tak cały czas na haju.
Nie pytał ale znając życie i obserwując co tu ludzie wypisują zaraz pewnie pojawiłyby się takie teorie gościu 14:16, wolałem je więc uprzedzić. Co do czytania ze zrozumieniem to nie mam z tym najmniejszego problemu.
Możesz pokazać trollu forumowy z 14:06w którym poście ciemniak ubliża>ezeli tego nie zrobisz to znaczy że nie dość że jesteś trollem to jeszcze debilem.Fajnie ci będzie,Co?