20:43. No i za to publiczne wyrażanie swojego zdania przyjdzie ci się tłumaczyć ciemniaku. Będą problemy, oj będą.
Tyle że ja to nie ciemniak a z ciebie taki detektyw jak z koziego tyłka trąbka.
Nie wiem czy szmacić, ale rzeczywiście pieniędzy mam wystarczająco, aby tu miło i przyjemnie spędzać czas z wami :)
Poza tobą to wszyscy domownicy zdrowi?
A dziękuję za troskę :)
Nadal nie nauczyłeś się stawiać znaków przestankowych na komórce, ciemniaczku.
Głupoty piszesz Gościu z 20:35. Przedsiębiorca, który po 16 godzin siedzi na forum. Dobre. Firma sama się prowadzi? Nie masz pojęcia o biznesie i o czasie jaki trzeba poświęcić na prowadzenie firmy. No chyba, że to biznes polegający na śledzeniu wątków, prowokowaniu, cytowaniu.
21:02. To jest właśnie jego "biznes", tak jak piszesz, wiecznego bezrobotnego lub emeryta, oprócz tego zakompleksionego mitomana. Przykro mówić, ale mitomania, to też schorzenie psychiczne, co z resztą bije w oczy w każdym poście tego "przedsiębiorcy". Ale wyjątkowego jelenia znaleźli do trollowania. Tylko gratulować.
Pogratulować to można twojej głupoty 21:51
Telefon ci się zawiesił, ciemniaczku. O której dzisiaj kończysz, a jutro zaczynasz?
Tak zawiesił się ale nie jestem ciemniakiem, pudło.
Ależ, gdzie tam. Waszej głupocie nigdy nie dorównam. Nawet nie startuję.
troll o nick'u Gość, to on ma najwięcej postów na forum
22:46.To jest przypadek, bo czasem automatycznie wyskakuje taki napis, ale ciemniaka w ilości wpisów nikt nie pobije i jest to bez znaczenia, bo czasem on też z gościa pisze, szczególnie wtedy, gdy jest chamski, to się utajnia.