Który?
18:37. Jak praca taka płaca. Dniami i nocami tu waruje i nakręca naiwnych, a kasa leci. Ja odpuszczam, nie toleruję kontaktów z oszustami. Mam alergię.
Zapytaj się ciemniaka. On zna te ścieżki, jak załatwić.
On przekichał pól swojego życia na pijaństwie, a teraz struga oświeconego.
Tyle że ja to nie ciemniak a z ciebie taki detektyw jak z koziego tyłka trąbka.
Telefon ci się zawiesił, ciemniaczku. O której dzisiaj kończysz, a jutro zaczynasz?
nie strasz bo się ...
Tak zawiesił się ale nie jestem ciemniakiem, pudło.
Mylisz się, ciemniak nie pisze z gościa bo nie ma takiej potrzeby. Śmieszne są te wasze domysły i to jak sami się nakręcacie.
08:38. Można spytać kim jesteś, że ANONIMOWO wypowiadasz się w imieniu ciemniaka i wiesz jakie on ma potrzeby, a jakich nie ma? Zapomniałeś się ciemniaku podpisać, bo przed chwilą gdzieś pisałeś anonimowo dowalając komuś?Można spytać, kto to jest śmieszny?
Skoro ci tak bardzo zależy to cię usatysfakcjonuję.
ciemniak12 , czy nie jesteś przypadkiem "pismenem", bo trochę go przypominasz:), a pismen zapadł się pod ziemie.
hej widzisz farfoclu - ilu ciemniaków naprodukowałeś swoim chorym łbem - to do ciemniaka
i ,,czak" mat
Ciemniak12 - co z tą Ukrainą, kiedy jedziesz???
Posmiac to sie mozna z Ciebie detektywie od siedmiu bolesci 14:06. Uprzedzajac kolejne posty - nie, nie jestem ciemniakiem.
Nie pytał ale znając życie i obserwując co tu ludzie wypisują zaraz pewnie pojawiłyby się takie teorie gościu 14:16, wolałem je więc uprzedzić. Co do czytania ze zrozumieniem to nie mam z tym najmniejszego problemu.
Gorzej to jest z tobą idioto.