ale czy to prawda to i tak nam nie powie
18:37. Jak praca taka płaca. Dniami i nocami tu waruje i nakręca naiwnych, a kasa leci. Ja odpuszczam, nie toleruję kontaktów z oszustami. Mam alergię.
a jak mozna być trolem ,gdzie można się zgłosić
Zapytaj się ciemniaka. On zna te ścieżki, jak załatwić.
Pokaż mi choć jeden post ciemniaka który można podpiąć pod trollowanie.Jeżeli tego nie zrobiszczęśliwego okaże się że sam jesteś trollem.
19:14.Wszystkie wpisy ciemniaka w 2 wątkach o WOŚP, to trollowanie, mowa nienawiści i bezzasadne oskarżanie J. Owsiaka. Poza tym w każdym wątku trolluje, tylko wtedy pisze jako gość, ale jest niereformowalny i rozpoznawalny za każdym razem. Nieważne, to jest do ustalenia przez uprawnione do tego służby, a my możemy przestać udzielać się na tym forum i nie karmić trolli, którzy dążą do skłócenia ludzi i podziałów, bo to dobrze się sprzedaje i za każdy wpis leci kasa. PROSTE!
Odsyłam do definicji Kasandry dotyczącej osoby zwanej "fanatykiem" :)
20:30. Z tobą sprzedawczyku nie rozmawiam, bo na to nie zasługujesz. Gardzę takimi, jak ty.
Dziękuję za dobre słowo :)
Bierny agresor. Uprzejmy prowokator.
Zapytaj ciemniaka
Zło wraca w podwójnej sile. Ja w to wierzę. Kto szkodzi ludziom nawet słownie, doczeka się tego samego. Trollu przemysl to.
Wraca,wraca,wbij to sobie do głowy i na.
To urząd miasta aż tyle płaci? Pensje prezesów spółek miejskich widziałem, ale żeby troll tyle zarabiał, ho ho!
Ciemniak nie musi zarabiać na trolowaniu.Wiem dokładnie kto to jest,niejednemu z Was daje zatrudnienie.Jest jednym z bogatszych ludzi-przedsiebiorców w Ostrowcu.Uważajcie,bo jak się wkurzy to was zwolni z pracy i wtedy wy bedziecie zmuszeni do roboty za trola.
20:35. Już się trzęsiemy ze strachu. Na marginesie, to musi być nieszczęśliwy, zakompleksiony, niedowartościowany, skrzywdzony człowiek, bo jak uzasadnić to, że mając kasę, ktoś może się szmacić za pieniądze?
Dlaczego tak uważasz gościu 20:40 ? Bo ma swoje zdanie i publicznie go wyraża ? To wy macie problem z tym że nie potraficie zaakceptować tego co on pisze a nie on.