Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
            • Odp.: Podobno 500+ tylko do końca roku 2017 ma być

Nie siej plotek obłudniku już miały być do końca ubiegłego roku,do kwietnia tego roku i co??Zatkało kakao ?Pewnie żółkniesz z zazdrości ,bo się nie załąpałeś i siejesz popelinę.Albo jesteś takim czadomenem jak schetyna ,który gada od rzeczy.Mieliśmy dziś okazje posłuchać jego wywodów.Żenada dajecie się otępiać,PO zrobiło wam taka wod z mózgu ,że aż żal

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 41

Odp.: Podobno 500+ tylko do końca roku 2017 ma być

Wczesniej nie bylo i czesc społeczeństwa lepiej spalo bo teaz spać nie może....Jedno mnie zadziwia i zdumiewa...Jak to jest ze jesli miliony idą w ręce malwersantow,polityków to nikt im nie wypomina nikt im nie wytyka ze biorą tylko trwa zmowa milczenia i ludzie-społeczeństwo milczy.Nikt nie krzyczy ze za dużo biorą,nikt nie krzyczy jak podnoszą ceny lub 3 razy do roku np jest podwyzka gazu,wody.Jest cisza i przyzwolenie.Ale jak dadzą dzieciom to jest szaleństwo,zazdrość,zakładanie wątków,a społeczeństwo szaleje bo jak to będzie bankructwo i druga Grecja,nasze wnuki będą to odrabiać,rozdawnictwo itp itd .Nic bardziej mylnego!czysta nagonka partii przeciwnej,wprowadzanie fermentu do klasy średniej skutecznie i niestety celnie.Ciemny naród to kupi i oto właśnie chodzi politykom PO.Geniusze w deptaniu klasy średniej i niszczeniu ubogich.Według Po bogaty ma zyc milo i dostatnio i jeszcze długo a biedny?no cóż niech sobie radzi....niech żebrze o prace o grosz a tak być nie powinno.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Program 500 plus wspomaga rodziny z dziecmi na wspólne wakacje i tak np dla odwiedzających Mazury przygotowano katamarany które niebawem czyli w sezonie będą plywaly po mazurskich jeziorach przewozac turystów.2016 rok byl rekordowy pod względem turystów a najbardziej widoczne byly właśnie rodziny z dziecmi.Brawo.Wreszcie Mazury odzyly.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 42

Nic nie zlikwidują fakty era co to za stroną pewnie jakąś kombinatorksa jak by tak było już dawno byście przeczytali na wszystkich portalach. Opozycja dziś by ich zjadla.

ciekaw czy jak wstawię artykuł ze ziemia jest płaska czy tez będziecie lykac to jak pelikany

Gość_Daw
              Zgłoś
              Odpowiedz

Najlepsze jest to ze wszyscy przeciwnicy i nasmiewcy z PiSu teraz tak ich bronią i głosuje na tych "oszolomow"

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Jakos wiecej dzieci sie nie rodzi, program sie nie sprawdzil.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

13.00

I tu sie mylisz.Nie wiem jak w Ostrowcu,ale kuzynka pracująca w jednym ze szpitali w Warszawie,powiedziała mi,ze jest znacznie więcej narodzin dzieci,niż było w ubiegłych latach.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Hura mamy 500plus haha

Gość_Ol
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

No tak to wspaniale, że ludzie decydują się na dziecko bo dostaną 500 zł to na prawdę bardzo dobrze o nich świadczy. Jeśli o mnie chodzi jestem zdecydowana przeciwniczka jakichkolwiek świadczeń a 500 + to taka wędka, na którą dało się złapać oglupione społeczeństwo. Czego się nie robi dla pieniędzy nie ? Do gościa 00:41 mam nadzieję, że Twój wpis to ironia bo nawet nie wiem jak to skomentować. I nie nie jestem zazdrosna, nie mam dzieci ale muszę robić na Wasze i uważam że to niesprawiedliwe. Decyzja o dziecku powinna być podejmowana nie ze względu na dodatkowe 500 zł. To chore.

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

A nie przyszło ci do głowy 15:54 że częstym powodem niechęci do tego żeby mieć więcej dzieci są kwestie finansowe?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 57

15.54

A jak nie było 500+,to na czyje dzieci pracowałaś??Miałaś wtedy większą pensję? Pracodawca odtrącał ci mniej podatku?

Weź kobieto zastanów sie nad tym co piszesz.A najlepiej to miej własne dzieci i na nie pracuj,bo jak nie,to właśnie te nasze dzieci będą pracować na twoja emeryturę.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

narobia dzieci, pieniadze sie skoncza i wtedy bedzie placz

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

i co bd wtedy? zaniosą do księdza

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 64

18.17 przeciez podobno emerytur i tak nie bedzie to co mi po pracy tych dzieci?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 75

wlasnie przez takie programy twoje dzieci będą robic na emerytury innych bo zus to piramida finansowa każdy powinien mieć odkładane swoje skladki jakie wypracuje ja place zus od 18 roku zycia dziś mam 35 i licho u mnie z podliczenia wychodzi a nie place minimum 70% zus przetrawil na swoje potrzeby a i z ofe mi odebrali do tego podatki podlicz ile wynosi realnie twoja wyplata jak podliczysz podatki także w kupowanych towarach

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 72

Nie mój wpis do 15.54 nie byl ironia!!Nie pracuj!!zwolnij sie wtedy nie będziesz na nikogo pracować matko polko.Nie będę komentować twojej wypowiedzi bo szkoda zachodu nawet ale może wiesz ze nie musisz pracować na moje dzieci gdyż jestem wyksztalcona,super zarabiam i mam takie osoby jak ty za totalnych roszczeniowcow,a może zajmij się czymś ???

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

I życzę wszystkim aby ten program trwal.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 59

Program się sprawdził a liczba urodzin się zwiększyła gościu 13:00.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
19 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę