no coś ty Ja jeszcze chcę mieć dzieci
Kolejna prowokacja zazdrośnika, który się nie załapał. Otóż, program 500 + będzie dalej tak jak do tej pory.
tak Ci mowia w tv ze wszystko pod kontrola, tylko poczytaj ze juz nie maja pieniedzy na to. daje im jeszcze max rok, a pozniej zobaczycie co wymysla
Nie rozśmieszaj mnie 09:39. Od roku piszesz że brakuje pieniędzy zazdrośniku ;))))) Nie bój się, nie braknie.
Co wymyślą?
Nic innego jak podwyżki,aby załatać "dziurę"w budżecie
No chyba,że doprodukują pieniędzy ;)
Będzie drożej coraz drożej. . ludzie bez dzieci sobie nie poradzą.
oj biedacy- niech drugi etacik biorą
Gdzie mam poczytać o tym braku pieniędzy? Jakiś link ? Podziel się z innymi informacjami.
W 2008-15 LOT miał 748,2 mln zł strat. W 2016 notuje ok. 200 mln zł
Przewozy regionalne pierwszy raz od 15 lat bilans dodatni i to 51 mln
NBP zamknął 2016 z rekordowym zyskiem 9 mld (95% idzie do budżetu)
Wykonanie budżetu państwa 2017 w okresie styczeń-luty 0,9 mld nadwyżki
Rekordowe wpływy z VAT
WIG20 drugim najsilniejszym indeksem na świecie
Rok 2016 był rekordowy dla Orlenu. Zysk wyniósł 5,26 mld zł i był o 85% wyższy niż rok wcześniej
09.39
Jak chca wygrać następne wybory,to nic nie wymyslą. Likwidacja programu 500 +,jest równoznaczna z końcem Pis-u.
Już nawet Schetyna mówi że da na pierwsze dziecko. To jest dopiero kabaret bo tym samym potwierdza sukces programu 500 +
no juz przecież od kwietnia ubiegłego roku miało nie byc
a co tu zazdrościć? też biorę 500 plus na dwoje dzieci a wolałabym aby tego nie dawali bo ludzie muszą kombinować z zaniżaniem pensji.Mężowie wyrejestrowują firmy aby dostać kasę.
Nieuczciwi zawsze będą kombinować. Ja nie kombinuję biorę na jedno i jestem zadowolony z tego że mam więcej.
12.40
No i właśnie chca uszczelnić ustawę,aby wyeliminować takich kombinatorów prowadzących działalność gospodarczą,którzy wykazują same straty,tylko po to,żeby wziąć 500 na pierwsze dziecko.
Do 12.40 nie musisz brać!!Jak nie chcesz to nie bierz.Panstwo ma na wszystko na swoje potrzeby na samoloty na pomniki na Rydzyka a ty masz żal ze dają??Kopaczowa sie kompromituje mówi ze niebawem państwo bedzie bankrutem bo na dzieci dają...niech Kopaczowa swoja dietkę odda to nie bedzie dziury w budżecie haha zreszta jakiej dziury nie bądźcie naiwni.Nie dadzą wam to wezmą sobie politycy.