Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Podoba mi się pewna dziewczyna...

Ilość postów: 6 | Odsłon: 990 | Najnowszy post
  • Podoba mi się pewna dziewczyna...

Pomocy. Jestem z natury nieśmiały a bardzo podoba mi się pewna dziewczyna. Jak zagadać do niej żeby się dowiedzieć czy jest wolna czy zajęta!!!!. Nie chce pisać żeby mi ktoś powiedział o tym bo na pewno dostałbym negatywne odpowiedzi. POMOŻECIE???

Gość_nieśmiały
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Podoba mi się pewna dziewczyna...

Pomożemy !

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Pewnie że pomożemy!;coby nie

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Odp.: Podoba mi się pewna dziewczyna...

Nie bój się i po prostu podejdź i zagadaj np. "Cześć, wiem, że to może troszkę niezręczne, ale chciałbyś zapytać czy miałabyś ochotę umówić się ze mną na kawą/ sok/ spacer..." , albo "Cześć, jestem XX, chciałbyś zapytać czy umówiłabyś się ze mną... " Jeśli dziewczyna jest ok , nie wyśmieje Cię nawet gdy będzie zajęta i nie będzie mogła się umówić to grzecznie podziękuje. Uwierz mi spotkała mnie taka sytuacja i to może nie raz, nie którzy mężczyźni są tak jak Ty bardziej nieśmiali ale odważa się podejść i zagadać może wyglądać to nerwowo ale to takie miłe :) Dla mnie taka sytuacja gdyż mężczyzna dla mnie zagadał była bardzo miła i zgodziłam się na daną kawę.... Bo proszę Cię nie proponuj piwa, kobiety tego nie lubią, chyba, że jakieś "nastolatki" ale na początku, lepiej nic alkoholowego ;) Powodzenia!

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

podchodzisz i mówisz cześć jesteś wolna czy zajęta :D

a tak poważnie to odwagi i po prostu zagadaj :) ja tak miałem parę lat temu spodobała mi się pewna dziewczyna i zagadałem teraz jesteśmy narzeczeństwem :) (a była wtedy zajęta, ale tego nie wiedziałem) co ma byc to będzie, a tak na marginesie to też jestem nieśmiały więc uszy do góry :)

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

nieśmiałosc to raczej zaleta niż wada wykorzystaj to do odważnych świat należy potem będziesz mieć do siebie żal że tego nie zrobiłeś

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Kamo Polska Kamil Pastuszko
Branża: Elektryczne usługi