Dobrze świadczy o człowieku a tym samym godnie reprezentuje swój zakład pracy.
A ja kiedyś wsiadałam do autobusu z koleżanką. Jedyna różnica była taka, że ja wsiadłam, a koleżanka już nie zdążyła :) To ja nie wiem gdzie ten kierowca miał oczy.
Szkoda, ze tresc nie pasuje do tamtego tytulu
Do tytułu może i nie pasuje, ale do ogólnego kontekstu, a więc do zachowań ludzkich jak najbardziej. Tam mieliśmy naganne zachowanie kierowcy tu zaś @Alexis chciała przedstawić osobę jak mniema o innych walorach (chociażby estetycznych). A tak swoją drogą wiele twoich wpisów nie pasuje w żaden sposób do licznych tematów na tym forum, a nie wspomnę już, że nijak się mają do otaczającej nas rzeczywistości. Sorry, że musiałem i tu "po nim polecieć"(@pimenie), ale nawet i na ten temat nie wytrzymał i dołożył tu te swoje moralizatorskie 3grosze. Innym wytyka, że zachowują się jak w maglu.
@pismen: nie pasuje nie pasuje... każdy tylko na chamstwo zwraca uwagę- a pochwalić kultury to nie łaska?
Alexis pozdrawiasz tego sikającego?
te blondi w wiekszości sa mądrzejsze od tych ciemnych człowieku
Same chamy w tym mpk oc.
stoi taki zablokowany przez inne autobusy (nie ma możliwości odjechać )drzwi zamknięte pukam grzecznie ludzie mnie widzą proszą o otwarcie drzwi a kierowca pokazuje zegarek i krzyczy że jest po czasie a na marginesie dodam że ciągle stoi zablokowany na przystanku
stał jeszcze jakieś 2 minuty bo kolega kierowca z autobusu który był przed nim (zablokował go) właśnie skoczył do kiosku po fajki
Ja nieraz byłam świadkiem jak w drzwiach "przycina" się starszych ludzi, którzy nie zdążą wejść po schodkach.
i tak bywa ale nie każdy kierowca MPK to cham
znam wielu miłych i sympatycznych kierowców
kierowca też jest człowiekiem który okazał się bez cech ludzkich.