Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Podłe zachowanie kierowcy autobusu nr 8

Ilość postów: 34 | Odsłon: 3597 | Najnowszy post
  • Podłe zachowanie kierowcy autobusu nr 8

kierowco z autobusu nr 8(godz.8.30 kolo 1001 drobiazgow)wstydz sie poprostu pan zamknal mi drzwi jak chcialam wsiasc z dzieckiem i nie reagowal na pukanie w drzwi i wolanie pasazerow tylko hamsko odjechal mpk wstydzcie sie nie dziwne ze tak funkcjonujecie jak macie takich pracownikow!!!!!!

Gość
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Podłe zachowanie kierowcy autobusu nr 8

no sorry, ale skoro się spóźniłaś...

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: Podłe zachowanie kierowcy autobusu nr 8

Pasażer dobiegający jest pasażerem następnego autobus.

Gość_XYZ
      Zgłoś
      Odpowiedz

Tylko ten następny autobus w Ostrowcu może być za kilka godzin....

A ty XYZ jesteś pracownikiem tej szacownej firmy, ze tak bronisz chama za kierownicą? Ja już kilka razy spotkałam się z taką sytuacją.

Gość_Beatrycze
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Było popukać się w głowę. Jesteś mądrą osobą skoro z dzieckiem podchodzisz do autobusu który zamknął drzwi i odjeżdża z przystanku. Wiesz ze kierowca wtedy patrzy w lewe lusterko żeby włączy się do ruchu? A nie patrzy czy może jeszcze jakaś lalunia dobiega do autobusu

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

pewnie jakaś blondi sądząc po wypowiedzi

Gość_konan
        Zgłoś
        Odpowiedz

ludzie nie dobiegalam do autobusu tylko stalam za ludzmi ktorzy wchodzili przede mna

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Kierowca selekcjoner :) nie spodobałaś mu się i Cie nie wpuścił. Nosa czasem Ci nie przyciął albo tipsa?

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 7

Tak zgadłeś to ja nie zdążyłam na autobus,siwa farbowana na blond i jak w innych wątkach pisałam stale myślę o seksie,bo mąż w delegacji bywa często i stąd chyba moje roztargnienie,sam rozumiesz,a dziecko to moja kochana wnusia :)

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

kierowca po zamknięciu drzwi patrzy w lusterko lewe wsteczne a nie prawe i dlatego tak wyszło

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

jechałam dziś z tym kierowcą wogóle jak on sie specjalnie zatrzymywał na przystanku to koniecznie parę metrów za nim ( dosłownie tak stawał zeby już nawet chodniku nie było ) żeby ludzie dosłownie biegli. Nigdy wcześniej takiego zachowania nie widziałam ale byłam w szoku.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Aha to może jeszcze w ogóle nie zatrzymywał się na przystankach tylko w biegu każdy wysiadał i wsiadał :)

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 13

Akurat jechałaś z tym kierowcą, skąd możesz wiedzieć że to ten sam?

Lini nr. 8 jest kilka, ale skoro Twoja wypowiedz z wsiadania nie odniosła skutku to napisałaś teraz że się zatrzymywał za przystankami i ludzie biegli za autobusem. Kobieto weź się otrząśnij i nie pisz takich bajek.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

to całe MPK zaorać i po kłopocie. Katrina przejmie wszystkie linie i będzie oki. Buce z MPK zawsze są bucami i odkąd pamiętam udawali, że nie widzą dobiegających, lub wysiadających. a jak jakas młoda cizia jecha la to sie z nią bawili i drzwi zamykali i otwierali.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Och ciekawe! Ja dzisiaj jadąc autobusem linii nr 17 widziałem jak pan kierowca 4 razy otwierał drzwi, żeby wpuścić dobiegających. Więc proszę mi tu nie pisać głupot, że kierowcy MPK nie wpuszczają dobiegających bo tak nie jest. Ja znam tego kierowce o którym piszesz - znam go z widzenia, czasami z nim jeżdżę i jakoś zawsze czeka na dobiegających. Poza tym z punktu widzenia regulaminu, kierowca nie powinien czekać na dobiegających pasażerów. W momencie kiedy kierowca zamyka drzwi, patrzy się w lewe lusterko, być może pasażerowie zareagowali zbyt późno, gdyż kierowca mógł w tym czasie włączyć się do ruchu!

Gość_bronek
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 16

Co właścicielem Katriny jesteś. Jak te busy jeżdżą przepełnione narażając ludzkie życie i przepisy bezpieczeństwa to jest dobrze. Zapłaci raz drugi kolosalne mandaty to szybko się zwinie

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

za póżno na obrone kierowców, pewnie żonka jakiegoś kierowcy pisze. swoim zachowaniem zawsze pokazywaliście kto rządzi w mpk. a teraz dziady macie busy za konkurencje i plajta . bus nie przepuści zadnej osoby zeby tylko kase zarobić . no szkoro miasto finansuje mpk to i mozna ludzi z przystanków nie zabierać. banda oszołomów i buraków. plajta moi drodzy kierowcy mpk i to wy jesteście współwinni tej sytuacji. to nie czasy komuny ze byliście bezkarni i nic wam niemozna było uwagi zwrócić. plajta

Gość_r
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Wygrzebałam ten wątek z zeszłego roku żeby pozdrowić pewnego pana kierowcę z MPK. Dzisiaj z nim jechałam i tak mi się przypomniało. Otóż pan ten- człowiek w średnim wieku- do pracy przychodzi w garniturze i pod krawatem. Koszula zawsze biała, uprasowana, czerwony krawacik. Pachnie od niego na metr, ma zawsze czyste dłonie. Jest bardzo miły i uprzejmy, zero chamstwa. Aż miło na takiego człowieka spojrzeć. Pozdrawiam pana kierowcę jeśli to czyta :-)

Alexis
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
2 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -