A mnie to się podoba.
Większe podatki oznaczają szybszy rozwój jednostek miejskich, więcej miejsc pracy w nich.
Wszystko jest na dobrej drodze, oby tak dalej
22:07 niewiem czy dobrze zrozumiałem..ale co pracy? jak praca to tylko dla ludzi potrzebnych,niepotrzebne etaty nie sa potrzebne bo to generuje koszty
Widnieje też informacja czym jest podyktowany taki wzrost podatku? Chyba komuś coś się pomyliło
Powstały nowe urzędy . Pensje z powietrza nie spadną. Trzeba komuś wyjąć z kieszeni
Każdy urzędnik płaci normalnie podatek dochodowy. Jak wszyscy inni osiągający dochody.
I ci ludzie pracują bardzo ciężko na dobrobyt.
Z miejscami pracy dla córki naszej Krysi i szwagra Pawełka. Córka Henia też musi mieć robotę. Dziewczyna skończyła studia na collegium tumanum, nic nie umie, do żadnej pracy się nie nadaje, ale gdzieś pracować musi. Będzie w sam raz w "bardzo ważnym urzędzie, niezbędnym dla mieszkańców naszej gminy i powiatu".
Trzeba czyms splacic dlugi 8 lat nierzadow pis
Ja znam Henia ale piejącego z Rosoch ,myslalem że tylko jeden jest a tu tez inne Henie są...:)
To możesz podac że to szopa nie garaż,a samochod w szopie też może stać przecież.I juz mniej placisz?
I uśmiechamy się. Jest pięknie.
Głosujcie dalej na tą klikę PO,przecież muszą mieć na swoje pensje bo pieniądze ze spółek miejskich to już za mało dla nich.Niedługo dom,ciepło czy prąd będzie prawdziwym luksusem.Niech żyje uśmiechnięta POlska