„Zarodek płci męskiej staje się człowiekiem po 40 dniach, zarodek żeński po 80. Dziewczynki powstają z uszkodzonego nasienia lub też w następstwie wilgotnych wiatrów.” (św. Tomasz z Akwinu)
Mamy po części DNA kosmitów. Witamy DiLuce :)
Pochodzimy od starozytnych kosmitow.
Do dzisiaj takich kosmitów spotykamy - np Antek
bardzo intetesujace
"Widze że dużo osób interesuje temat UFO i "Kosmitów".Więc postanowiłem dać mój główny post. W skrócie to zajmuje się tymi zagadnieniami całe życie.Zawsze mnie interesował prawdziwy cel naszego istnienia i życia.Od zawsze intersuje się naturą,teoriami spiskowymi tematem ufo itd.Interesowało mnie to zanim jeszcze pojawił się internet. Z uwagi na dużo wolnego czasu w życiu prywatnym miałem możliwość obejrzeć i przeczytać wszystko co możliwe a jak nie wszystko to prawie wszystko właśnie w tych tematach ale nie tylko.Kiedyś byłem astronomem amatorem.Kosmos Fascynował mnie od kąd pamiętam.Z czasem doszedłem do wniosku że coś w tym wszystkim nie gra.Uświadomiłem sobie że oni fabrykują nam obrazy z kosmosu.Denerwowało mnie to bo bardzo chciałbym zobaczyć prawdziwe zdiecia i filmy.Nie mogłem zrozumieć dlaczego nam to robią.Zacząłem trochę wnikać w to,patrzyłem co ludzie o tym piszą i co sądzą na ten temat.Odrazu pojawił się temat płaskiej ziemi, zacząlem jeszcze bardziej wnikać w temat kłamstwa NASA.Trwało to jakiś czas póki nie ruszyłem w stronę natury i biologii i zastanawiać się czy to faktycznie ma sens z tą płaską ziemią.Dowody czy też poszlaki na nią nie były dla mnie wystarczające i przekonujące.Zacząłem wtedy jeszcze bardziej wnikać w temat natury i biologii,tam natknołem sie na biologiczne komórki,ich budowe funkcjonowanie itd i odrazu skojarzyłem sobie to z ziemią. Ruszyłem do analizowania i konfrontacji ziemi z komórką biologiczną.Wnikałem w to jak żyje i funkcjonuje biologiczna komórka.Zacząłem to porównywać do zjawisk na ziemi, deszcze,burze,wulkany itd.Aż doszedłem do nieprawdopodobnych wniosków..Będzie to śmieszne ale musze to w ten sposób napisać.Gdy poukładalem sobie układankę NASA i systemu w którym żyjemy poczułem się oświecony.Odrazu miałem chęć dzielenia się tym wszystkim do czego doszedłem.Dlatego założyłem stronę,grupe,i szykuje kanał na YouTube.Cały czas zapraszam ludzi chętnych do współpracy,chętnie geologów, biologów,specjalistów w budowie i funkcjonowaniu komórek bologicznych ale i nie tylko.Wszystkich zapraszam do dyskusji i dzielenia się swoimi spostrzeżeniami.Odpowiem na każde pytanie.Nie jest to jedna z wielu kolejnych teorii spiskowych.Biologiczny kosmos porusza i przedstawia tematy, których nigdzie indziej nie zobaczycie. A to ogromny skrót tego co chce przekazać. Na początku porusze na szybko temat ufo i bibli. UFO dzielimy na dwie kategorie,są to obiekty mechaniczne i obiekty biologiczne.Obiekty mechaniczne dzielimy na duże statki matki i na popularne nie duże spodki,które są zazwyczaj dwu czasami trzy osobowe.Wylatują one z ogromnych statków które są nad ziemią.Każdy z nas może uchwycić taki obiekt na zdjęciach lub filmach.Ja to robie od wielu lat.Tylko w ten sposób można, ponieważ ich predkość jest nie uchwytalna dla ludzkiego oka.Jeśli chodzi o Biblię to nie zawiera ona tylko bzdur.Mamy ją właśnie od tych co latają takimi pojazdami.Biblia zawiera prawdę i fałsz,wszystko zależy od interpretacji.A dlaczego prawdę i fałsz?bo nawet po ich stronie są dobrzy ludzie.... . To nie ziemia krąży wokół słońca to słońce orbituje jądro atomowe Gaji.Okłamali nas,wszystko nam przekręcili i to jest fakt,ale nie oszukali nas z istnieniem kosmosu, jak wielu twierdzi ,bo taki przekręt nigdy by nie przeszedł.Ziemia jest gigantyczna a slońce jako elektron jądra atomowego gaji jest małych rozmiarów.To tylko elektron obiegający jądro atomowe naszej komórki.Z biologicznego kosmosu pełnego życia, zrobili nam pustą przestrzeń.Nie jesteśmy otoczeni próżnią i gazami,tylko wodą,woda nigdzie sie nie kończy.Ciemna energia to płyn międzykomórkowy.Otacza on wszystkie komórki w każdym organizmie.Oddziela nas od niego błona biologiczna Gaji..Fabrykują nam obrazy z kosmosu bo ziemia Gaja i wszechświat żyje. 7 mld ludzi plus zwierzęta i wciąż rośnie,taką populację w całej przyrodzie jest wstanie wydać tylko komórka biologiczna.Każda żywa istota to zapis informacji dla natury.Gwiazdy na niebie to komórki biologiczne takie jak ziemia,różnej wielkości,są widoczne bo posiadają aktywne elektrony..Gaja ma już tylko jeden aktywny elektron,jest nim słońce,księżyc to wygasły elektron.Dlatego słońce i księżyc mają te same rozmiary,Ziemia 70%wody,komórka biologiczna w zależności od wieku to 90-70% wody #wodnyświat . Żyjemy na jednej z triliona komórek w przysłowiowym Bogu.My jako polulacja komórki żyjemy w otoczeniu cytoplazmy komórki.Jesteśmy populacją żywej biologicznej komórki.Prawie każdy gatunek posiada zbiorową inteligencję. Ewolucja w naturze to fakt ale nie wyglądała ona tak jak nas uczą.Człowiek jest odrębnym gatunkiem i nie ma nic wspólnego z małpą. Organizm w którym żyjemy jest jedynym prawdziwym Bogiem.Mówią nam że wszechświat się powiększa bo organizm w którym żyjemy wciąż rośnie i sie rozwija.Nasza ziemia(komórka Gaja)jest jedyną żyjącą komórką w naszym układzie, dlatego wciąż słyszymy że ziemia jest wyjątkowa..Venus jest nazywana siostrą ziemi bo powstała z podziału naszej komórki.Poszlaki na taki podział znajdują się w Afryce w Gabonie gdzie znajdują się jedyne takie ślady po naturalnym reaktorze jądrowym.Pod Afryką znajduje się jądro ziemi Gaji,dlatego są takie róznice temperatur na ziemi...a co za tym idzie że jądro jest pod afryką to to że pod Afryką musi znajdować sie mnóstwo wody,ponieważ okolice jądra komórki zawsze są mocno nawodnione.Zlodowacenie na ziemi zrobili ci którzy poraz pierwszy dostali się tutaj z zewnątrz.To samo sie dotyczy skamienielenia.Przez naruszenie błony komórkowej woda lała się z nieba do czasu jej zagojenia.Stąd potop.Ścieli gigantyczne drzewa,czyli dendryty gaji,wygasili elektron czyli księżyc..Gaja miała kiedyś dwa słońca,stąd legendy o dwóch słońcach,zmienili delikatnie położenie i ruch gaji tak żeby dojście do prawdy było jeszcze bardziej utrudnione,doprowadzili do katastrof i zawładneli nad życiem na ziemi,dając nam naukę historie, religie ,technologie,iżyniernie,medycynę i system w którym oni są naszymi złodziejami biologicznego bardzo cennego czasu... . Po fizycznym naruszeniu gaji,ziemia była w kiepskim stanie,musieli ją zmrozić,tak jak to robią w medycynie z biologicznymi komórkami.Każda komórka posiada półprzepuszczalną błone biologiczną,oddziela ona świat komórki od płynu międzykomórkowego.Stąd też cylindryczny kształt rakiet,ponieważ taki kształt jest idealny by ją przebić.Budując rakiety oni biorą przykład z natury,na wzór cylindrycznych bakterii.,ciemna energia to płyn międzykomórkowy,stąd pojęcie fal grawitacyjnych i księżycowych,dlatego też są wpadki z bąbelkami na spacerach kosmicznych,bo jak w każdym płynie bąbelki od czasu do czasu sie pojawią.Spójrzcie jak to wygląda na ziemi na dużych głębokościach,tam też nie ma co chwile bąbli,pojawią sie one raz kiedyś.Właśnie dlatego astronauci trenują w basenach bo są tam podobne warunki.Mówią nam że szukają wody w kosmosie a my jesteśmy nią otoczeni.Deszcze to minerały odżywcze dla komórki, przedostające sie z płynu międzykomórkowego(Ciemna energia).Tak działa każda komórka biologiczna.Dlatego deszcz jest zimny bo pochodzi z kosmosu.Przypływy i odpływy to efekt oddychania.Włókna kosmiczne to poprostu włókna biologiczne.Wulkany to pory jądrowe w komórce.Dowodzą one jądra atomowego.Drzewa to dendryty komórki a roślinność to rzęski.Nasza komórka jest żeńska ponieważ posiada jądro,dlatego mówi się "Matka natura""Gaja".Wszechświat się wciąż powiększa bo życie w którym żyjemy wciąż rośnie rozwija się.Słońce i księżyc to elektrony które krążą wokół jądra atomowego Gaji,,.Zdejmując odzież z siebie ,oddając wszystkie zabawki "diabła" i porzucając system niewolniczy,zostaje nam czysta natura. Ziemia nie należy tylko do Nas,należy do wszystkich żyjących tu istot. Są tu np gatunki - Equus q. borensis , ,Syncerus caffer ,Gavialis gangeticus i Homo sapiens. Wszystko na ziemi jest ze sobą połączone.Jesteśmy jedną wielką rodziną ,to co Nas odróżnia od zwierząt to bardzo skomplikowany mózg,który jest najbardziej skomplikowanym organem w całej naturze i posiadanie duszy,dlatego gatunek ludzki jest wyjątkowy na skale wszechświata,Gatunek człowieka jest najpowszechniejszym i najinteligetniejszym gatunkiem w całym wszechświecie.Ludzie z innych światów wyglądają tak jak my,różnimy sie tylko rasami,szczegółami,np uszami. Pomyślcie sobie że na kazdej gwieździe, czyli żyjącej komórce takiej jak ziemia Gaja,istnieje życie biologiczne takie jak na ziemi.Na każdej takiej komórce jakiś z gatunków mógł ewoluować do stopnia inteligentnego.Np taki podobny gatunek żab jak na ziemi gdzieś indziej mógł ewoluować do stopnia inteligentnego.Wygląd istot danej komórki różni się od składu i typu komórki na której żyją.Człowiek jako gatunek jest najpowszechniejszym i nainteligentniejszym gatunkiem w całym wszechświecie.Ale nie rodzi się on na kazdej komórce.Gwiazdy na niebie to żywe biologiczne komórki z własnymi populacjami.Dlatego są niebieskie.Stąd się wzięło pojęcie niebieskiej kulki,bo żywa komórka biologiczna to w zależności od wieku 90-70% wody.Stąd błękitny kolor..Nie jesteśmy nawet w stanie pojąć,jak gigantycznego świata jesteśmy częścią.Dlatego wszystko nam przekręcają i fabrykują z kosmosu tak żeby wyglądał on na pusty i martwy.... Tylko ludzie są wstanie zbudować statki kosmiczne i je sterować,bo tylko istota z duszą jest wstanie kierować takimi pojazdami.Człowiek jako gatunek ma idealnie stworzone dłonie do pracy i szczegółowych projektów.W całym wszechświecie tylko człowiek z kilkoma wyjątkami posiada dusze.Dlatego w seriach Star Treku i Star Wars glówne role grają ludzie..Wszechświat jest pełen różnorodnego życia i wszyscy musimy dbać o ten organizm.Wszechświat jest jednym ogromnym organizmem,a my żyjemy na jednej z triliona jego komórek.To my napędzamy wszechświat a on nas.Człowiek szkodząc naturze,sam zapomina że jest jej częścią.Niszcząc rośliny,niszczy w ten sposób lekarstwa bo to w roślinach znajduje się wszystko czego potrzebujemy. Pamiętacie serial "Było sobie życie"? i zwiadowców w pojazdach UFO którzy przylatywali nadzorować prace bakterii w organizmie, to podobnie to wygląda na ziemi,a UFO które są wstanie wlatywać w wulkany i penetrować wnętrze ziemi to inna rasa ludzi zamieszkujących podziemia. którzy martwią się o ziemie i kontrolują ją z kosmicznej przestrzeni,opiekują się jej jądrem.Bo jądro ma decydujące znaczenie dla życia całej komórki i jej populację.Gaja to jedna z wielu żywych komórek która ma wpływ na cały wszechświat(Organizm)Dlatego doszło do interwencji innej rasy po wybuchu jednej z bomb atomowych.Dzięki temu teraz jest nastawiony rygor na uzbrojenie atomowe.Oni nie dopuszczą już do wybuchu takiej bomby.Ponieważ taki wybuch ma bardzo negatywny wpływ na Gaje i cały wszechświat.Zamiast życ w królestwie przyrody i pracować dla niej czyli dla całego wszechświata to my żyjemy w świecie iluzji i matrixu który niszczy nam dusze.Pracujemy dla korporacji ,które niszczą świat przyrody.Zupełnie zapominając o prawdziwej naturze naszego życia..Np Ci co zarządzili światowe ścinanie drzew dla potrzeb komercyjnych,wiedzieli co robią.W ten sposób ziemia się nagrzewa. W światowej literaturze ezoterycznej ziemia zawsze była jako żywy byt.który ma nazwę: Gaja. W każdej starożytnej kulturze planeta jest ukazywana jako żyjąca i czująca istota..... System w którym żyjemy jest doskonale przemyślany i stworzony.Np z wygasłych elektronów zrobili nam księżyce.Wszystkie księżyce wszystkich planet w naszym układzie to wygasłe ich elektrony.Dlatego np saturn posiada aż 62 ksieżyce,taka liczba odpowiada elektronom,ponieważ ilość elektronów krążących wokół jądra atomowego zależy od typu komórki.........Pierścienie Saturna to bakterie które skolonizowały martwą komórke.W całej naturze to właśnie bakterie tworzą takie pierścienie. Już na samym początku nas podzielili,segregując nas na narody.Zbudowali niewolniczy system,z którego czerpią korzyści i rozrywke, w którym my pracujemy dla ich potrzeb, jednocześnie eksperymentują na nas i niszczą nam dusze.Ten ostatni fakt jest najgorszy.Bo gdyby ludzie wiedzieli że życie może być wieczne to napewno zrobili by wszystko by je odmienić.Robią to byle by jak najdalej nas oddalać od natury i prawdziwego istniejącego Boga jakim jest właśnie natura.Oni to jedna z ras ludzkich która współpracuje z innym gatunkiem,prawdopodobnie gadzim,to dlatego uczą nas że to gady rządziły na ziemi,dlatego między innymi w bajkach mamy dobre gady, dinosaury,postacie bajkowe.#IlluminatiGame Oni mają tajny rząd na który idą potężne kwoty.To on nadaje polityke legalnym rządom na ziemi w systemie.Mają od dawna armie kosmiczną,są tam generałowie pułkownicy,admirałowie itd podobnie jak na ziemi.Posiadają na orbicie ogromne statki matki z których wylatują małe dwu lub trzy osobowe spodki, mają również staki kosmiczne transformers,statki krążowniki,niszczyciele itd. a dlaczego statki się mówi? bo też poruszają się w płynie(ciemna energia to płyn międzykomórkowy). Spójrzcie na to co mamy w systemie..jak komputery poszły do przodu.Maszyny przemysłowe,medycyna,biologia itd... to co jest tutaj dla nas dostępne to tylko zabawki zrobione pod nas.Nasa i cały oficjalny program kosmiczny jest stworzony by zaprzątać nam głowe.Technogia Inżyniernia biologia.medycyna...możliwości jakimi oni dysponują przekraczają fantazje filozofów tego świata.Oni tworzą biologiczne myślące istoty... tak zwane szaraki to stworzone przez nich hybrydy.Zostały stworzone przez ludzi. Ludzie na polach bitewnych innych planet(komórek) współpracują z robotami i biorobotami.Oni np posiadają kapsuły w których oderwana kończyna wyrasta w krótkim czasie.Przydają one się właśnie najbadziej w sytuacjach wojennych...Na codzień zapominamy o tym co mamy w systemie..oficjalna technologia medycyna, Inżyniernia itd to nic w porównaniu do tego czym oni dysponują.Filmy i wielkie produkcję takie jak np seria Star Wars nie są robione tylko po to by goje mieli rozrywkę i dobrze się bawili.Oni w ten sposób lubią się chwalić...... . To wszystko co napisałem może się wydać szalone i zwariowane,trzeba mieć trochę fantazji żeby to wszytko pojąć.Wszystkich zapraszam do dyskusji."
Płatny dezinformator czy pierwotniak?
To wszystko coś napisał to fantazyjne opowiadanie nie warte funta kłaków.
Chodził Ty do jakiej szkoły?
Tak myśle sobie, że w dawnych czasach, wiekach nie było przecież takiego określenia jak ostrowiak ani tym hardziej nie było ostrowczanina. Nikt też nie czuł się ostrowianinem. Ludzie byli prusaczeni, rusyfikowani, germanizowani, msze w kościele były odprawiane po łacinie. Inni przybysze posługiwali się językiem jidysz stąd też i do dzisiaj mamy trochę jidyszynizmów w naszym języku ale kto je będzie pamiętał za 100 lat? Obecnie mamy różne anglikanizmy czy amerykanizmy, zapewne w pewnych kręgach makaronizmy równiez się usłyszy. O jakichś push-back-ach mogliśmy usłyszeć a rzeczniczka prasowa Straży Granicznej mówi, że migrujące ludy z innych kontynentów są poprostu zawracane. Okazuje się, że krowa Kamińskiego to tylko klacz. W ogóle polszczyzna innaczej brzmiała i innaczej się ją zapisywało niż teraz. Mówiło się, że Zbyszko jest z Bogdańca a nie, że Zbyszko był Bogdaniczanem. Nie było żadnych Bogdaniczan w świadomości ówczesnych ludzi. Ludzie, którzy tu mieszkali przed nami poprostu byli Z nad Kamienny czy Kamiennej (a pewna pisarka nawet wydała Nad Niemnem). Potem byli z Ostrowa czy Ostrowca. Następnie gdy zmieniała się ich tożsamość, samoświadomość i poczucie przynalezności zaczynali czuć się Ostrowiakami a teraz Ostrowczanami. Niektórzy niechcą iść z duchem czasu i na nic im kazania miodowników różnych, którzy przegrywają prywatny proces w Europejskim Trybunale Praw Człowieka w Strasburgu. W ogóle poczytajcie sobie jakieś książki sprzed 100-200 lat i zobaczcie jakim językiem się posługiwano wtedy. Od kilkudziesięciu lat ludzię uczą się języków programowania komputerów, próbują to stworzyć coraz bardziej wyrafinowaną sztuczną inteligencję a twórcy filmowi przewidują, że w przyszłości nastąpi bunt maszyn. Jakoś obcy z innych galaktyk nie wysyłają na ziemię inteligentnych robotów. Bo może już dawno tu byli i polecieli potem gdzie indziej? Ale okazuje się , że mamy problem bo wzrosła opłata za śmiecie i niektórzy mogą nie wydolić podczas gdy inni już sami nie wiedzą co mają robić ze swoimi pieniędzmi. Jedni krzycza Eureka! bo twierdzą, że nie potrzebna już jest biżuteria nagrobkowa tymczasem w Watykanie od dawna bawią się teleskopem za pomocą szukają w niebie nie wiadomo czego. Możę to taki kaprys zblazowanych biznesmenów? Którzy by zachować rownowagę emocjonalną jeżdzą do krajów odległych ale bynajmniej nie po to by ich siłą nawracać ale całować im gołe stopy czy nawet buty na klęczkach bo chcą być świętrzy od samego Pana Boga, który ma to wszystko tak naprawdę głoboko w dupie dlatego w radio modlili się jeszcze do nie dawna o ustanie nie istniejącej pandemi a Policja w maskach przeciwgazowych tych zakonników co nie bali się zaraz wywlekała z domów parafialnych za ręce i nogi i wrzucała więźniarki niczym worek ziemniaków bo nie wolno już było mszy odprawiać nawet gdy pariafianie tego potrzebują niczym osoba zagubiona porady psychologa czy uzależniony narkotyku. A inni z tej samej branży co to jest sektą wyrośniętą na gruncie judaizmu, który to jakoś tam być może wywiódł się z kompilacji różnych wierzeń ze starożytnego Sumeru (co to wtedy nasi kopali krzemień na Krzemionkach) są traktowani z szacunkiem jeśli się słuchają tzw. stróży prawa i służą im jako kapelanowie. Jeszcze nigdy tak klarownego tekstu jak teraz nie udało mi się chyba napisać takiego co to niezrozumiałym bełkotem dla niektórych jest bo twierdzą, że nie potrafią zrozumieć przekazu a jednak sa i tacy, którzy twierdzą, że udało im się rozszyfrować pismo klinowe ale znowusz inni mówia że Zecharia Sitchin was wrong.
Akurat antka, to kosmici deportowali na Ziemię. Nie chcieli takiego świra :)))
Tam deportacja bez powrotu to najwyższa kara.