Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Pobyt na oddziale ortopeducznym kwiecień 2019

Ilość postów: 1 | Odsłon: 417
Aktualny widok mógłby udostępnić posty sprzeczne z Zasadami Forum i/lub posty, które zostały czasowo wyłączone z wyświetlania ze zwykłego widoku. Jednak w tym wątku brak jest takich postów. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „Pobyt na oddziale ortopeducznym kwiecień 2019”.
  • Pobyt na oddziale ortopeducznym kwiecień 2019

Byłam w szpitalu na planowanej operacji ortopedycznej teraz w kwietniu 2019 r. To co mnie i innych spotkało to był szok. Oddział okropny, brudny łóżka z lat 50 PRL. Twarde z deską pod kręgosłupem. Pielęgniarki dwie na oddział. Nie mogłam się doprosić o zmianę prześcieradła było całe we krwi. Leżałam i płakałam. Obolała po b. poważnej operacji. Pielęgniarki "obrażone", noegrzeczne. Nawt nie chciały obejrzeć mi opatrunku z pod którego wyciekała mi krew, bo pne się do tego nie dotykają tylko czekają jak przyjdzie lekarz, ktory operował. Warunki sanitarne straszne! Dodam, że znam inne szpitale, ale czegoś takiego nigdy nie widziałam. Mam 63 lata i wierzcie Państwo naprawdę duże doświadczenie odnośnie państwowej służby zdrowia. Rodzina przyjechała do mnie po 3 dniach od zabiegu i zabrała mnie do domu. Dodam jeszcze, że szpital za operacje dostaje niezłe pieniądze z NFZ, dlatego tak gorąco zapraszają do operowania się u nich. Moja rada: omijajcie ten szpital !!

Gość_Wiesława
    Zgłoś

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Kamo Polska Kamil Pastuszko
Branża: Elektryczne usługi
Dodaj firmę