Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                • Odp.: Pobieraczek (moja 11-letnia córka dostała zawiadomienie z firmy windykacyjnej)

Nie reagujcie na żadne listy oprócz potwierdzenia odbioru !!!

Tez taki dostałam dzisiaj, tej strony nawet na oczy nie widziałam :/

Gość_Olss
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 39

Odp.: Pobieraczek (moja 11-letnia córka dostała zawiadomienie z firmy windykacyjnej)

Miałam z nimi doczynienia. Napisałam emaila że oszuści itp, odpisali mi ale nic nie zrobili. Odczepili się

Gość_Aga
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                  • Odp.: Pobieraczek (moja 11-letnia córka dostała zawiadomienie z firmy windykacyjnej)

I już nie istnieją.

Gość_Kret
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 17

Odp.: Pobieraczek (moja 11-letnia córka dostała zawiadomienie z firmy windykacyjnej)

jak rodzice nie mają czasu żeby z dzieckiem posiedzieć, czy chcą się pobawić w sypialni to wtedy dziecku wlacza sie komputer dziecko zadowolone, a rodzice robią co chcą i na co mają ochotę a poźniej się dziwią że dziecko się loguje na takich czy innych stronach podaje dane swoje rodziców itp itd to już pozazdrościć rodziców!

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

powiedział ten co nie ma dzieci ani pojęcia o wychowywaniu nastolatków

Gość_Pyśka
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 19

a gdzie byla wtedy matka?

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

a ty wiesz co twoje dziecko robi mądralo?

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 20

Do gościa z godz.13.03-nie wypowiadaj się,jeśli gówno wiesz na temat i z nudy próbujesz kogoś poniżyć,nikt nie pytał Cię o zdanie,więc się nie idzielaj,a takie techniki wychowania testuj na swoichdzieciach,pozdrawiam.

Gość_Gosia
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 22

http://www.youtube.com/watch?v=BShXwlzLVhs&feature=player_embedded#!

obejrz sobie. napewno będzie dobrze. najlepiej zasięgnąć rady radcy prawnego zanim zapłacisz

tina1987
      Zgłoś
      Odpowiedz

Nie płać nic to ściema taki mail bedzie jej przychodzil do gora pol roku !! pozniej juz nie ;D

zanudzony
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 24

Tak był niedawno o tym program. Dziecko nie ma możliwości prawnej do zawarcia umowy bez zgody rodzica. Nie musisz nic płacić, wręcz przeciwnie możesz zgłosić to na policji a powinni się odczepić. Mogą cię starszyć czym chcą ale i tak do sądu nie pujdą.

Gość_kkk
      Zgłoś
      Odpowiedz

nie pójdą sorki

Gość_3
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 27

To naciągcze.Mieli już prawe UOK nałożył na nich karę.Jest masa artykułów w internecie ,na youtubie.Broń Boże nie płacić.Jeszcze nie mieli żadnej sprawy w sądzie.Bazują i żerują na naiwnych.Do mnie piszą regularnie ale nie miałam jeszcze żadnej srawy.najlepiej wrzucić wszystko jako spam.

Gość_jola
      Zgłoś
      Odpowiedz

Olej ich. Grają na granicy prawa, kiedyś się przekopywałem przez ten temat. Nikomu oficjalnie sprawy nie wytoczyli. Co do edukacji i relacji matka - dziecko. Sami się zastanówcie, czy jak instalujecie oprogramowanie to czytacie "umowę licencyjną", czy jak się coś pojawi na ekranie to czytacie z uwagą i stosujecie się do zaleceń systemu - większość nie, tylko po prostu klika "dalej", "OK" lub "Anuluj" i czeka jaka będzie reakcja kompa, jak się uda - fajnie, jak się nie uda to szukanie winnych i magika od kompa.

Rozmawiajcie z dziećmi o konsekwencjach takich poczynań a i wam też radzę się nad tym zastanowić. Niewiedza nie zwalnia z odpowiedzialności.

Gość_Info
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 32

zadzwoń do firmy pobieraczek i zapytaj, czy mają pozwolenie na rozpowszechnianie takich plików, że straszą ludzi opłatami i windykacją.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

mi tez w tamtym roku cos takiego przyszlo. I napisali mi ze danego dnia cos tam pobieralam..jak ja wogole wtedy nie mialam dostepu do internetu tego dnia...to oszusci.olej to .

Gość_joanna
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 35

Kris

podpowiem co robić

proszę o kontakt kpr małpa 10g.pl

oraz inne osoby których nieletnie dzieci miały problem z Pobieraczkiem

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -