Nie reagujcie na żadne listy oprócz potwierdzenia odbioru !!!
Tez taki dostałam dzisiaj, tej strony nawet na oczy nie widziałam :/
Miałam z nimi doczynienia. Napisałam emaila że oszuści itp, odpisali mi ale nic nie zrobili. Odczepili się
I już nie istnieją.
jak rodzice nie mają czasu żeby z dzieckiem posiedzieć, czy chcą się pobawić w sypialni to wtedy dziecku wlacza sie komputer dziecko zadowolone, a rodzice robią co chcą i na co mają ochotę a poźniej się dziwią że dziecko się loguje na takich czy innych stronach podaje dane swoje rodziców itp itd to już pozazdrościć rodziców!
powiedział ten co nie ma dzieci ani pojęcia o wychowywaniu nastolatków
a gdzie byla wtedy matka?
a ty wiesz co twoje dziecko robi mądralo?
Do gościa z godz.13.03-nie wypowiadaj się,jeśli gówno wiesz na temat i z nudy próbujesz kogoś poniżyć,nikt nie pytał Cię o zdanie,więc się nie idzielaj,a takie techniki wychowania testuj na swoichdzieciach,pozdrawiam.
http://www.youtube.com/watch?v=BShXwlzLVhs&feature=player_embedded#!
obejrz sobie. napewno będzie dobrze. najlepiej zasięgnąć rady radcy prawnego zanim zapłacisz
Tak był niedawno o tym program. Dziecko nie ma możliwości prawnej do zawarcia umowy bez zgody rodzica. Nie musisz nic płacić, wręcz przeciwnie możesz zgłosić to na policji a powinni się odczepić. Mogą cię starszyć czym chcą ale i tak do sądu nie pujdą.
nie pójdą sorki
To naciągcze.Mieli już prawe UOK nałożył na nich karę.Jest masa artykułów w internecie ,na youtubie.Broń Boże nie płacić.Jeszcze nie mieli żadnej sprawy w sądzie.Bazują i żerują na naiwnych.Do mnie piszą regularnie ale nie miałam jeszcze żadnej srawy.najlepiej wrzucić wszystko jako spam.
Olej ich. Grają na granicy prawa, kiedyś się przekopywałem przez ten temat. Nikomu oficjalnie sprawy nie wytoczyli. Co do edukacji i relacji matka - dziecko. Sami się zastanówcie, czy jak instalujecie oprogramowanie to czytacie "umowę licencyjną", czy jak się coś pojawi na ekranie to czytacie z uwagą i stosujecie się do zaleceń systemu - większość nie, tylko po prostu klika "dalej", "OK" lub "Anuluj" i czeka jaka będzie reakcja kompa, jak się uda - fajnie, jak się nie uda to szukanie winnych i magika od kompa.
Rozmawiajcie z dziećmi o konsekwencjach takich poczynań a i wam też radzę się nad tym zastanowić. Niewiedza nie zwalnia z odpowiedzialności.
zadzwoń do firmy pobieraczek i zapytaj, czy mają pozwolenie na rozpowszechnianie takich plików, że straszą ludzi opłatami i windykacją.
mi tez w tamtym roku cos takiego przyszlo. I napisali mi ze danego dnia cos tam pobieralam..jak ja wogole wtedy nie mialam dostepu do internetu tego dnia...to oszusci.olej to .
Kris
podpowiem co robić
proszę o kontakt kpr małpa 10g.pl
oraz inne osoby których nieletnie dzieci miały problem z Pobieraczkiem