Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Pobieraczek

Ilość postów: 15 | Odsłon: 1563 | Najnowszy post
  • Pobieraczek

czy ktoś miał problem z tą firmą?

Gość_kasia
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Pobieraczek

Poszukaj w internecie -z tego co pamiętam żerują na tych co się zarejestrują i nie złożą rezygnacji w określonym terminie .

Gość_Człowiek
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Odp.: Pobieraczek

nie wysylaj zadnych pieniedzy im! beda ci przysylac wiadomosci z wezwaniem do zaplaty, ale po trzeciej ucichna

Gość_xxx
      Zgłoś
      Odpowiedz

Bardzo dobrze znam ten temat, komputer wysyła na e-mial jakieś komunikaty aby wpłacić pieniądze, za niby "podpisaną umowę". Krętacze, oszuści i naciągacze nic więcej :) Nic Wam nie grozi z ich strony bo to po prostu oszustwo :)

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

poszukaj na forum, byłjuż niejeden wątek na ten temat.

menka64
      Zgłoś
      Odpowiedz

Zarejestrowałem się, nic nie ściągnąłem ale nie rozwiązałem umowy w odpowiednim terminie. Po kilku pismach, poprosiłem żeby wystąpili na drogę sądowa i nasłali na mnie komornika. Na razie czekam paru miesięcy na reakcję. Wydaje mi się, że zgodnie z prawem mogę rozwiązać umowę kiedy chcę skoro nie doszło do jej skonsumowania poprzez pobranie jakiegokolwiek pliku. Pisałem do Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów ale mi odpowiedzieli, że trzeba się udać do Rzecznika Praw Konsumenta. Zaniechałem dalszych działań.

Gość_bp
        Zgłoś
        Odpowiedz

ja równiez sie zarejestrowalam, ale nic nie sciagalam. w zime jakos. zaczeli mi przyyslac wezwania do zaplaty, ale że studiuje prawo to przyznam, ze kc mi pomogl w dyskusji znimi, bo dali mi jakos spokoj. poczatkowo podpieralam sie tym co znalazlam na necie, czyli sprawe jaka przeciw nim sie toczyla o takie wlasnie praktyki. przegrali. i ja im wyslalam obszerny fragmenty wyroku a oni mi opisali, ze sie odwolali i ze nie ma odpowiedzi i wiążącej na wyrok / pisze w uproszczeniu/ i powinnam zaplaciic, a ja na to, ze nie, bo zgodnie z prawem w momencie odwolania wykonanie decyzji tu nakzau zaplaty zostaje wstrzymane. i ucichlo.

Gość_wyborczyni
          Zgłoś
          Odpowiedz

a i napisz im, e-mail , w ktorym wyraznie zaznacz, ze rezygnujesz z ich usług, dlaczego i od kiedy.

* przepraszam za literowki, ale spiesze sie :)

pozdrawiam

Gość_wyborczyni
            Zgłoś
            Odpowiedz

Dwa lata temu straszyli mnie e-mailami, bodajże 3 dostałem żeby coś ok.96 zł zapłacić bo jak nie to komornik mnie odwiedzi he he olałem te maile i tą sprawę i cisza w temacie. To są zwykli naciągacze,pełno o nich artykułów w necie i reportaży na YouTube.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

ja też miałam jakies 2 lata temu tylko maile! a dwa dni temu przyszedl mi list! ze mam zaplacic 94zl w ciagu iluś dni jesli nie komornik mi wejdzie :((( nie wiem co mam robic

Gość_żonkil
                Zgłoś
                Odpowiedz

olejcie ich nic nie wplacajcie maile ucichna po 3 lub 4 nic nie odpisujcie i bedzie spokoj

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 13

http://www.youtube.com/watch?v=BShXwlzLVhs

nie płać absolutnie tym oszustom!! Tutaj jest reportaż z programu "magazyn ekspresu reporterów". Nie odpisuj nawet na maile. Ja nie odpisałam na "przedsądowe wezwanie do zapłaty" i nic mi nie piszą a jak znajoma im odpisała to zaczęli ją nękać przez maile. Oni nawet nigdy nikogo nie postawili przed sądem - w końcu są oszustami. Szkoda mi tych naiwnych ludzi, którzy wpłacają tym oszustom kasę.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę