Co za brednie chlopie piszesz, nie rozpowszechniaj tych bzdur. Dlaczego wiec nikt nie garnie sie do tej zielonej wyspy tylko spieprza kto jeszcze moze.
To co napisałeś to są kompletne bzdury.
Mogę się mylić:)))
Obal moją spiskową teorię.
AS napisałeś samą prawdę.Żydostwo zawsze w Naszym Kraju mieszało!
przed wyborami sie dziadu uaktywniłeś?
KOCHANI ZAGORZALI KIBICE!! POWIEM WAM TAK TAK JAK GRAJĄ NASI TO POKAZUJE JAKIM JESTEŚMY NARODEM.NIE WIELKIM TO BZDURA.MAMY NIEWIELKIE WZLOTY ALE WIECEJ UPADKÓW.NIE MAMY JAKO NARÓD JAJ JAKIE MAJĄ NIEMCY,CHORWACI,SERBOWIE I INNI ONI GRYZA TRAWE I GRAJA DO KONCA .A TU PAMPERSY.SZKODA ŻE MISTRZOSTWA ŚWIATA SĄ W POLSCE.BEDZIE JEDNA WIELKA KLAPAAAA!! ZOBACZYCIE!!!PAMPERSIAKI JESTEŚMY JAKO NARÓD W KAŻDEJ DYSCYPLINIE.NIE UMIEMY UTRZYMAC POZIOMU.KTO TO JEST IRAN!!! PRZEGRAC W TAKIM STYLU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????????
Czy jestem jedyną osobą, która nie czuje tego rozkwitu? Nigdy nie zarabiałem minimalnej i 2000 roku zarabiałem 500 zł mniej niż obecnie a mimo tego mogłem sobie za te same pieniądze kupić nieporównywalnie więcej rzeczy niż obecnie. Bez problemu udawało mi się utrzymać mieszkanie, samochód, nie musiałem wyliczać czy mi starczy do ostatniego. Pamiętam jak dzisiaj, że chleb razowy kosztował 1,40 zł!! Dzisiaj za ten sam chleb muszę płacić dokładnie 2x tyle. To samo mleko, 1,20 zł i mam litr, a teraz? 2,70 zł. Można by tak wymieniać i wymieniać. Po wejściu do Unii, ja i wielu moich znajomych stało się po prostu biedniejszych i każdy to przyznaje, a z rządu tuska to jest już wręcz patologia.
Kiedyś od Naszych Dziadków wszyscy w całym świecie w dupe dostawali.
Oj Pismen, Pismen. Myslam, ze stac Cie na samodzielne myslenie. Jak mozna wierzyc w takie bajki napisane przez "niezalezny" tygodnik brytyjski, ktorego wlascicielem sa najwieksze banksterki swiata m.in. Financial Times, majace na celu manipulacje opinia swiatowa :D
Kiedy mozni tego swiata widza, ze polski rzad traci wszelka wiarygodnosc, a Polacy coraz glosniej wyrazaja oburzenie na temat wykorzystywania Polski po 1989 r. przez zachodnich cwaniakow, wtedy publikuja propagandowy artykulik dla wzmocnienia wiarygodnosci sprzedajnego rzadu i uspokojenia nastrojow spolecznych, wprowadzajac wszystkich w konsternacje oswiadczeniem "Polacy jestescie z****ci, a Wasze sukcesy przerastaja Himalaje". I taki robol pracujacy 12 godz. przez 6 dni w tygodniu, zarabiajacy 1200 zl, z ktorych pokrywa podstawowe potrzeby, po przeczytaniu madrych glow mysli sobie "To znaczy, ze ja osiagnalem sukces!"
Pismen ty nie powinieneś być skierowany do prokuratury, ciebie trzeba leczyć psychiatrycznie albo zamknąć! jak wchodziliśmy do UE mieliśmy 400 miliardów zadłużenia a teraz mamy ponad 800 miliardów. Mamy 500 tyś. urzędników i 100 tyś. wojska. Mamy skorumpowane elity (afera taśmowa) i niewydolne Państwo. Jesteśmy na garnuszku (łasce i niełasce) UE. Morale narodu spadło całkowicie! Homoseksualista jest ważniejszy niż ojciec lub matka. Aborcja i eutanazja oraz Gender są wyznacznikiem cywilizacji! Czy to jest normalne? Człowieku walnij się w łeb.
Propaganda sukcesu rodem z PRL'u czyli bajki z mchu i paproci. Ludzie i tak wiedzą swoje i nie dadzą się nabrać na te bzdury.