Nie ma prawa jazdy bo inwalidom umysłowym nie dają...
kiedy obiecane przez rudego zwolnienia w administracji? - teraz to juz 60% pojdzie na bruk
Widzisz panie Gienku, ale zwolennicy PO powiedzą teraz, że rząd jest prawdziwie demokratyczny nie ma w nim nawet mowy o podziałach, tak więc motto tuska brzmi, "jeśli okradać - to wszystkich po równo", szkoda, że tutaj znowu tracą najbiedniejsi, i ci, którym np. prawko mogłoby pozwolić zarabiać na życie, ah nasz kochany Kim Dzong Tusk.
Zapominasz Kolego, że nasz Rząd nie składa się wyłącznie z polityków PO. Nie mogę doczekać się, aż władzę weźmie w swoje ręce prawica, bo wtedy Polska będzie mlekiem i miodem płynąca... Wszelkie polityczne decyzje nie są takie łatwe, jak niektórym wydaje się. Nie należę do żadnej partii, a poważanie mam wobec tych osób, które prezentują swą mądrość (bez względu na ugrupowanie, a każda partia takich ludzi ma). Mnie nie cieszy podwyżka ceny badań, bo sama zamierzam zapisać się na kurs prawa jazdy. Byłabym jednak malutka, gdybym swe piąstki skierowała ku jednej partii, że to tylko ona winna. Dodam jeszcze, że nie żyło mi się lepiej, gdy przy władzy były PiS czy SLD.
Ci na zawodowe płacą pewnie więcej i co jakiś czas za jakieś dokumenty, karty kierowcy też muszą płacić a z zarobkami nie jest już tak cudownie jak kiedyś.
baranie wygrasz wybory to odrazu dasz im po mercedesie ujawni sie ty skunsje
Racja, badania starających się o prawo jazdy i badania okresowe w pracy to fikcja i tak musisz podpisać oświadczenie że jesteś zdrowy. To po co te badania
Racja, badania starających się o prawo jazdy i badania okresowe w pracy to fikcja i tak musisz podpisać oświadczenie że jesteś zdrowy. To po co te badania?
na skutek lub wskutek !! nauczycielu...pismenie...
a co ja mogę wymagać? skąd mam niby wiedzieć jakie badania są niezbędne? Moje badania okresowe wyglądały tak:
- widzi pan?
- tak
- dobrze?
- może być
- no to bezterminowe tak?
- tak
- 50 zł
psimen zniknij juz raz na zawsze z tego forum
niedlugo P.I/S. wprowadzi oplate za stanie na ulicy