Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
          • Odp.: PO kiwało mnie przez 8 lat. Teraz chcę aby kiwało mnie PiS. Równowaga musi być

14;51 - Tobie się nie śniło - Polska jest coraz ładniejsza, nowocześniejsza, ludzie uśmiechnięci (nie wszyscy, bo prezes nie pokazuje zębów). Tak jak w każdym kraju jest grupa niezadowolonych, to normalne. Jednak u nas jest grupa, która wszędzie widzi ruiny, zapaść i czarną dziurę - żal mi ich.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 33

Odp.: PO kiwało mnie przez 8 lat. Teraz chcę aby kiwało mnie PiS. Równowaga musi być

widziałem pełno osób grzebiących po śmietnikach i to gdzie, w Warszawie. Polska za PO biednieje,a różnica między najbogatszą garstką i masą bez pracy,albo pracujących żyjących od pierwszego do pierwszego w ciągłej obawie jak związać koniec z końcem i co im jeszcze PO zafunduje... Nie jest wcale tak dobrze jak się niektórym wydaje. Wiele zmieniło się na gorsze za czasów obecnie rządzących...

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 24

Odp.: PO kiwało mnie przez 8 lat. Teraz chcę aby kiwało mnie PiS. Równowaga musi być

Na wyspach wielu ma znacznie gorzej niż u nas w kraju. Wystarczy mały spacerek zamiast wirtualnej rzeczywistości w której tkwisz.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
          • Odp.: PO kiwało mnie przez 8 lat. Teraz chcę aby kiwało mnie PiS. Równowaga musi być

Zła wiadomość dla PIS. Polska nie jest w ruinie i w zgliszczach. Jest raczej w budowie. Wystarczy sie rozejrzeć.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

@www.fakt.pl/polityka/za-grecje-zaplaca-wszystkie-kraje-unii-europejskiej-,artykuly,557822.html

Gość_DR
              Zgłoś
              Odpowiedz

Do wyborów wszystko rozdadzą . W kolejce Grecja i Ukraina . Gest żebraka który uważa się za bogacza .

Gość_DR
                Zgłoś
                Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 29

oni nie potrafią patrzeć, oni tylko potrafią jadem pluć - ot i cała kacza formacja

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 31

Polska w budowie? Ha ha ha... Dobre gościu 17:07. Ciekawe z której strony. Polska to przede wszystkim obywatele, fabryki, przemysł i gospodarka. Z tego zostały zgliszcza. Nowe drogi za unijne pieniądze nic tu nie zmienią, tym bardziej, że fundusze europejskie są już na wykończeniu. Teraz zostaniemy z ręką w nocniku bo nie mamy nic swojego, nic.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Polska w ruinie? "Dotacje poszły na atrapę rozwoju"

– Zastanawiam się, czy Grecja jest w ruinie? Ktoś powie, że to piękny kraj, nabudowali różnych rzeczy. Ale wiemy, jaka jest tego kraju sytuacja finansowa. A polska sytuacja jest zbliżona – powiedział w programie "Bez retuszu", w TVP Info publicysta Rafał Ziemkiewicz. Goście Marka Czyża zastanawiali się, czy Polska jest w ruinie, czy też jest oazą rozwoju.

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Polska-w-ruinie-Dotacje-poszly-na-atrape-rozwoju,wid,17717769,wiadomosc.html?ticaid=115411

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Wszystko zrobiono z dykty aby panowie z wadami wzroku nie dostrzegali tego co widać gołym okiem.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
9 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -