Nic z rządów PO nie mam. Nic się nie stanie jak i z rządów PIS też nic nie będę miał. A może będę? PiS bardziej wierzę niż oszustom z PO.
Chce aby od jesieni to PiS mnie kiwał! Przez co najmniej 8 kolejnych lat!
Ja też!!!
tylko grom z jasnego nieba może pomoże
już wystarczy kiwania przez PO. teraz czas na PIS.
Popieram.
Mnie nie kiwało tylko zmieniało. Za socjalizmem nie marzę.
do Gość
Dziś, 16:20
i jak cię zmieniło? jesteś teraz taki sam jak PO? kłamiesz i oszukujesz? i żyje ci się lepiej?
PO mi nie przeszkadzało i nie przeszkadza. Pracuję i mam zamiar nadal pracować. A PiS? Cóż, to nie moja bajka. Nie lubię nakazów, zakazów i kleru. A zanosi się na dominację biskupów i urządzanie nam życia wedle ideologii jedynie prawych i sprawiedliwych. A ich obiecanki - kładę między bajki.
PO i PSL dziękuję
Takie standardowe te wypowiedzi i mam wrażenie, że pisze je ta sama osoba (towarzystwo wzajemnej adoracji)
8 dobrych lat -#polskawruinie
PO to już kiwa się tylko na drabinie ..... . Gdyby Martines to widział !!!!!
http://www.fakt.pl/polityka/minister-w-garniturze-na-drabinie,artykuly,557948.html
A ja nie chce.
Z czasów PO chce zegarek Nowaka i Kamińskiego szczęścia w totka od Piskorskiego . rymów od Sienkiewicza (kamieni kupa ..itd) od Tuska nosa , który mimo kłamstw nie rósł .
Żeby tylko nie minęło pół roku jak w Grecji i klapa. Te 8 lat to na wyrost trochę przy tym festiwalu obietnic
Doskonałe 8 lat dla Polski i Polaków.
Dla tych Polaków na wyspach chyba...
Podróżowałam ostatnio po Polsce. Widziałam ogromną ilość pięknych nowych domów, a przed nimi drogie samochody. I to mi się nie zgadza z opisem Polski jako kraju w ruinie.