Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

PO kiwało mnie przez 8 lat. Teraz chcę aby kiwało mnie PiS. Równowaga musi być

Ilość postów: 30 | Odsłon: 2157 | Najnowszy post
  • PO kiwało mnie przez 8 lat. Teraz chcę aby kiwało mnie PiS. Równowaga musi być

Nic z rządów PO nie mam. Nic się nie stanie jak i z rządów PIS też nic nie będę miał. A może będę? PiS bardziej wierzę niż oszustom z PO.

Chce aby od jesieni to PiS mnie kiwał! Przez co najmniej 8 kolejnych lat!

Gość
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: PO kiwało mnie przez 8 lat. Teraz chcę aby kiwało mnie PiS. Równowaga musi być

Ja też!!!

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: PO kiwało mnie przez 8 lat. Teraz chcę aby kiwało mnie PiS. Równowaga musi być

tylko grom z jasnego nieba może pomoże

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

już wystarczy kiwania przez PO. teraz czas na PIS.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

Odp.: PO kiwało mnie przez 8 lat. Teraz chcę aby kiwało mnie PiS. Równowaga musi być

Popieram.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

Odp.: PO kiwało mnie przez 8 lat. Teraz chcę aby kiwało mnie PiS. Równowaga musi być

Mnie nie kiwało tylko zmieniało. Za socjalizmem nie marzę.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

do Gość

Dziś, 16:20

i jak cię zmieniło? jesteś teraz taki sam jak PO? kłamiesz i oszukujesz? i żyje ci się lepiej?

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

PO mi nie przeszkadzało i nie przeszkadza. Pracuję i mam zamiar nadal pracować. A PiS? Cóż, to nie moja bajka. Nie lubię nakazów, zakazów i kleru. A zanosi się na dominację biskupów i urządzanie nam życia wedle ideologii jedynie prawych i sprawiedliwych. A ich obiecanki - kładę między bajki.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

PO i PSL dziękuję

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 10

Takie standardowe te wypowiedzi i mam wrażenie, że pisze je ta sama osoba (towarzystwo wzajemnej adoracji)

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 12

8 dobrych lat -‪#‎polskawruinie‬

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

PO to już kiwa się tylko na drabinie ..... . Gdyby Martines to widział !!!!!

http://www.fakt.pl/polityka/minister-w-garniturze-na-drabinie,artykuly,557948.html

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

A ja nie chce.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 14

Z czasów PO chce zegarek Nowaka i Kamińskiego szczęścia w totka od Piskorskiego . rymów od Sienkiewicza (kamieni kupa ..itd) od Tuska nosa , który mimo kłamstw nie rósł .

Gość_manna z nieba
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 18

Żeby tylko nie minęło pół roku jak w Grecji i klapa. Te 8 lat to na wyrost trochę przy tym festiwalu obietnic

Gość_Kasandra
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 20

Doskonałe 8 lat dla Polski i Polaków.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Dla tych Polaków na wyspach chyba...

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Podróżowałam ostatnio po Polsce. Widziałam ogromną ilość pięknych nowych domów, a przed nimi drogie samochody. I to mi się nie zgadza z opisem Polski jako kraju w ruinie.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
9 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -