Inteligentny facio urzeka z xxlem , pakerek .
Nie uogólniaj gościu ja 13:10 bo wcale nie masz racji. Nie znasz wszystkich kobiet, badań też nie przeprowadzałeś więc nie powinieneś takich wniosków wysnuwać.
Jeśli ten związek byłby na tyle mocny to nie zakochałabyś się w drugim coś musiało być nie tak skoro twoje serce zbiło mocniej dla innego
Nie przesadzajmy.. takie rzeczy tylko w filmach. W zyciu niestety sie czesto zdarza, ze sie jest nie z ta osoba, ktora by sie tak naprawde chcialobyc. Jednak czasami ludzie bywaja odpowiedzialni i mimo roznych pojawiajacych uczuc ignoruja je. Mimo pojawiajacych trudnosci radza sobie z nimi.
Swoja droga to sprawa jest prosta. Chcesz sie w kims zakochac to patrzysz tylko na plusy. Chcesz sie odkochac to za kazdym razem ja myslisz powinno sie przytaczac negatywne rzeczy danej osoby. Ot takie tam pranie mozgu :)
A ja tam Ci zazdroszczę.Ja chciałabym się zakochać tak prawdziwie ,szczerze , chociaż mam męża.Tyle że on jest mną znudzony .Niestety ja nim też.A 18 lat temu nie brałam tego pod uwagę
Aniu mialam to samo napisac o sobie ;) ja juz po 5-ciu chetnie bym odeszla ale dla dziecka jeszcze dam rade. Mowia ze jak po 5-ciu latach milosc nie zamieni sie w przyjazn to nie przetrwa i cos w tym jest.