Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Po 5 latach związku zakochałam się w innym

Ilość postów: 25 | Odsłon: 5055 | Najnowszy post
  • Po 5 latach związku zakochałam się w innym

jestem z gościem 5 lat poznałam innego i mi imponuje wszystkim

Gość_anna
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Po 5 latach związku zakochałam się w innym

Wymień na lepszy model.Czasem lepiej młodszego wymienić na jeszcze młodszego,tym bardziej jak zaczyna łysieć i jest przemądrzały

Gość_Karina
      Zgłoś
      Odpowiedz

Szkoda,że mnie nie poznałaś.

Gość_2XL
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Odp.: Po 5 latach związku zakochałam się w innym

to odejdz od niego ,nie masz żadnych zobowiazań-dzieci, ślubu ,po co się męczyć i marzyc

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

Byłam w odwrotnej sytuacji niedawno. Zostałam zostawiona po 5 latach związku i wielu planach na wspólną przyszłość. Niestety, znalazł sobie inną. Teraz z perspektywy czasu wiem, że dobrze się stało, chociaż pewnie jeszcze nie raz zapłaczę. Dobrze, że taka sytuacja wyszła teraz a nie po ślubie. Nie okłamuj drugiej osoby, rozstań się i powiedz koniecznie, że znalazłaś kogoś innego. Ja zostałam postawiona przed faktem, że on chce się rozwijać i "fruwać" po Polsce, a ja jestem spokojniejsza, wolę stabilizację. Dopiero po jakimś czasie dowiedziałam się o prawdziwym powodzie rozstania- koleżanka, niedawno poznana, która od razu mi się nie spodobała. Powiedzmy, że się nie szanowała. W tej historii najbardziej bolesne było dla mnie to, że zostałam zgnojona przez osobę, którą kochałam za to, co sądziłam, że jest moją mocną stroną. A w gruncie rzeczy było to przykrywką, żeby nie wydało się, że to on jest tym złym.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

Trawa po drugiej stronie płotu zawsze wydaje się bardziej zielona...

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Nigdy nie wyraziłabym się o swoim narzeczonym/ chłopaku per "gość". Co to za słownictwo...? Odejdź od "gościa" do drugiego "gościa". Ping pong.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Zostaw gościa jak najszybciej bo nie zasługujesz na niego.On zasługuje na lepszą od ciebie.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

A jak szanować kogoś takiego , gość to najdelikatniejsze słowo jakiegokolwiek można użyć.Nie szanuje się takich panów.To działa w 2 strony.Szanuj siebie to inni też będą szanowali.

Gość_Kika
            Zgłoś
            Odpowiedz

Kika. A gdzie autor wątku napisała że facet coś zrobił złego albo złamał jakieś zasady ?? Ja nie widzę ani słowa o tym.

Więc odnosząc się do Twojego postu powyżej, pozwolę sobie zacytować Twoje słowa z innego tematu.

" W odróżnieniu od innych zwierząt nie zapominajcie,że macie najepiej rozwiniety mózg.Warto z niego skorzystać :-). " A przynajmniej warto czytać cały temat co do którego się odpowiada.

Gość_foka
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 12

Ja zostawiłam swojego narzeczonego po 7 latach dla chłopaka, którego poznałam na dyskotece. Szybko ze sobą zamieszkaliśmy, wzięliśmy ślub i na początku było super... no właśnie tylko na początku ;( Narzeczonego znałam bardzo dobrze wiedziałam jaki ma charakter itp. A mąż mnie na każdym kroku zaskakuje niestety negatywnie. Teraz żałuję tego co zrobiłam przed kilku laty. No ale cóż czasu cofnąć się nie da...

Gość_,
              Zgłoś
              Odpowiedz

a co na to druga strona.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

"Kochając jednocześnie dwie osoby wybierz te drugą, bo jeżeli naprawdę kochałbyś pierwszą, nie zakochałbyś się w drugiej"

Gość_eva
      Zgłoś
      Odpowiedz

Święte słowa...

Gość_ona
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 15

kika czym się sugerowałaś? dlaczego zostawiłaś faceta po 7 latach dla kogoś z dyskoteki ? co CIe podkusiło dlaczego dziewczyny tak robią? mói się , że faceci są tacy czy owacy, ja patrzac na swoją siostre cioteczną czy koleżanki wszystkich moich ex uważam, ze jest odwrotnie, kobiety bywają bardzo fałszywe i czesto udają tylko porządne, a prawda jest inna ...

Gość_f
        Zgłoś
        Odpowiedz

podobne mam odczucia

Gość_Moh
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 18

Kobiety patrzą na 2 rzeczy: pciąg fizyczny, inteligencję ( jeśli jest tępy) to znajdą mądrzejszego.Nie oszukujmy się, ale patrzą też na to czy ma kasę ale nie taką u tatusia tylko czy sam jest w stanie sobie poradzić.No i czy nie lata za innymi i czy nie jest pozerem.

Gość_ja
          Zgłoś
          Odpowiedz

No wlasnie zakochalas czy zauroczylas to chyba jest roznica?

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
2 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Salon Kosmetyczny Agata Żelazowska
Branża: Kosmetyczne salony
Dodaj firmę