Tam to akurat twoja rodzina najczęściej przesiadywała.
a co dobrego powiesz o swojej ????rodowód jakiś może ?
Jak masz coś do mnie to przyjdź osobiście i powiedz mi to w oczy. Tutaj to każdy bohater. Zwłaszcza bez podpisu.
14:42. Nie mam najmniejszej przyjemności z tobą rozmawiać. Jest nas wielu, jak byś miała wątpliwości i zastanów się, co robisz.
Myślę że warto wysłać do Twojej partii screeny Twoich wypocin.Zobaczymy czy będą zadowoleni z tego jak im szkodzisz ;)
przyjm krytykę w spokoju i przestań pyszczyć , co tym dobrego osiągniesz ?
przez wiele miesięcy pracując na tym forum pracowałaś na cięgi , miałąś wzloty ale upadków znacznie więcej , nawet ci którzy cię osobiście znają nie wierzą , że to ty , to nie jest włąsciwy dla ciebie kierunek i nie oszukuj innych i siebie , super są twoje rady życiowe ale polityka ci nie służy , weż to sobie do serca .
Zapraszam na rozmowę w 4 oczy. Wiolu.
będziesz mnie agitować , przekonywać ?lubisz takie opluwanie , co się z tobą stało ? nie szkoda zapału na taką stratę czasu ?
to ciebie można się bać ?????!!!!! ubawiłam się po pachy , no wiesz , ty do mnie znasz drogę znakomicie , zawsze cie tu po ,,COŚ'' ,,ciągneło , ....idą święta ,wyluzuj , idż do spowiedzi , przeproś ludzi za nieszczerość .
Sama idź do spowiedzi, niech Ci ksiądz odpuści tę nienawiść w stosunku do mnie . Tylko pamiętaj jak obiecasz poprawę to już koniec z pluciem na mój temat.
Dlaczego miałabym cie nienawidzieć , skądżę . No proszę cię , to nie tobie w co drugim poscie zarzucają plucie jadem ? Ja ci tylko wróżę , że ta dzisiejsza kryptoreklama już niedługo obróci się przeciw tobie . Mimo wszystko co myślisz zdrówka życzę .
Trudno w to uwierzyć po tych pełnych jadu wpisach. Kobra jadowita to przy tym łagodny wężyk.