22.08, tak sobie to tłumacz;) Najpierw obrazisz, a później próbujesz obrócić to w żart. Oj, Kasandra, czepiasz się tego co Pis mówił za rządów PO, a ty robisz dokładnie to samo w teraźniejszym czasie. Jak sie to skończy? Czas pokaże, już niedługo. Nowoczesna jesli w taki sposób będzie próbowała zdobyć poparcie jak ty to robisz..... . Jeden wniosek- do niczego nie doszła i do niczego nie dojdzie. Choć w sumie dobrze sie stało, ze swoimi wpisami pokazujesz prawdziwe oblicze swojej partii.Myślę, ze dla wielu będzie to jasno namalowanym obrazem przyszłości jaka czekałaby nas za waszych potencjalnych rządów.
Jeśli ktoś poczuł się urażony, to przepraszam.
09:09. Ktoś Ci już mówił, że nie masz pojęcia o komunikacji interpersonalnej, a rwiesz się do propagandy publicznej. W tej waszej partii najpierw powinni postawić na szkolenie i właściwy dobór ludzi z predyspozycjami, a potem dopiero zacząć działać. Teraz to i tak za późno.
09:43. Na pewno dobrze się czujesz, czy dostałaś wytyczne z centrali?
Znowu jakiś problem? Nic Wam nie pasuje. Co za humorzaści i zmienni forumowicze ...
09:47. Już jest dobrze, wróciłaś do starej formy:):) Tak trzymaj i czekaj końca.
Po ujawnieniu taśm z restauracji U Sowy myślałem że nie nadążę zapamiętać polityków którzy podali się do dymisji.Ale nie,nic się nie stało...A przecież prezes NBP Belka wpłynął na skład rządu.Odwołali Rostowskiego.Dla mnie to zdrada stanu.Ale...ważniejsze wtedy było kto nagrał.A potem wizyta w redakcji Wprost.Ale...wtedy była praworządność a nie jak teraz.To tyle o dymisjach skompromitowanych polityków.
Idealnie nie było, ale zdarzały się dymisje z powodów jaki podałam w przykładzie. A tutaj? Czy min Błaszczak pomyślał nawet aby podać się do dymisji po śmierci Igora Stachowiaka? Nie. A na dodatek żadnemu z policjantów krzywda się nie stała.
I zawsze chodzi mi o to,że oni czyli PIS szli do wyborów z pieśnią na ustach,że nie będą robić tak jak poprzednicy? I co? Zwielokrotnili to czym tak się "brzydzili".
Kasandro, to nie jest wątek założony dla twojej propagandy partyjnej. Bądź uprzejma skończyć agitację i przenieść się do swojego wątku.
Kurczę , nawet słówka o.N nie napisałam. Gdzie masz tu moją propagandę? Prawda w oczy kole?
A więc chodziło o Nowoczesną,lub jak kto woli Nowośmieszną.W Polsce zdanie kończy się kropką.Więc Rysiu i Kasia skończyki zanim zaczęli.
Dopiero teraz zajarzyłeś że o N? Spokojna twoja rozczochrana,nic nie skończyli.
A szkoda.Bo partia utworzona przez "ekonomistę" z wykształcenia specjalistę od stosunków międzynarodowych,który dorastał w ZSRR nie powinna przekroczyć progu wyborczego.Ale mamy demokrację i przekroczyła.ja to szanuję i czekam do następnych wyborów.
22:20."Spokojna twoja rozczochrana"- kolejny przykład slangu spod monopolowego. Kim ty jesteś kobieto, że takim słownictwem się posługujesz? Nie wszyscy są tu Twoimi kolegami i koleżankami. Nie zapędzasz się zbytnio z tą poufałością?
Ja te słowa słyszałam w zupełnie innym miejscu i to bez tak pejotatywnego wydźwięku. No ale Wy zawsze wiecie swoje. Odpisze jeszcze jednemu z poprzedników. Ja tutaj reprezentuje siebie. Bo czy należałam do partii czy nie, poglądy miałam zawsze takie same.pozdrawiam.
04:23. PEJORATYWNEGO (jeśli już). Od kiedy należysz do partii Nowoczesna, to nie ma wytłumaczenia, że reprezentujesz siebie w tematach dotyczących sfery politycznej tym bardziej, że robisz to w sposób niedopuszczalny.
Nie spod monopolowego ale blisko , z ławeczki na przystanku .