Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 26

Odp.: Po 18 latach wychodzi na wolność!

15:13 a ja zgadzam sie i z emerytką i z 15:32. Dokładnie tak jest- coby Kasandra nie napisała to zaraz ja krytykują. A wiesz od kiedy są Ciepusze i pelikaniki? Dowiedz się. Poczytaj troszkę więcej watków i bedziesz wiedział. To nie działa tak ,że Kasandra zaczeła. Czytam forum odkad tylko dowiedziałam sie o jego istnieniu, więc naprawdę kilka ładnych lat. Kasandra nigdy nie odzywała sie do nikogo nieuprzejmie jesli nie została sprowokowana. A prowokujecie ostatnio bardzo często. Ja i tak sie dziwię ze odpowiada Wam bardzo delikatnie. Nikt nie kaze Wam sciagac czapek z głów ale troszkę szacunku jednak by sie przydało- Jesli wiecie co to takiego.

zenka
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
                        • Odp.: Po 18 latach wychodzi na wolność!

18:07. Wiem, że się znacie jeszcze z dawnych lat i stąd chyba Twoja mowa obrończa. Szkoda, że też nie umiesz być obiektywna. Bezustannych ataków Kasandry na PIS, dosyć mają już wszyscy, nie tylko zwolennicy PISu. Jakoś nie widzi Ona złego w swojej partii, a każdy gest PISu wałkuje do bólu przez kilka dni. Ludzie chcą trochę spokoju w życiu i dosyć mają polityki. Każdy wątek, nie ważne czego dotyczy, zawsze jest upolityczniany i odbywają się wykłady. Poza tym wszystko to, co Ona robi kopiuj/wklej od dawna wiadomo z mediów. Na zwrócenie uwagi, Pani odpowiada wulgarnie, a wpisy innych nazywa chamskimi. Nie wiem dlaczego Kasandra daje sobie prawo pouczania wszystkich i za swoją misję uważa tłumaczenie spraw dawno znanych, bo twierdzi, że "pelikaniki" czyli MY, niczego nie rozumiemy. Na dłuższą metę to może bardzo irytować. Ona ma za zadanie propagowanie "prawd" partii Nowoczesna, to niech sobie uruchomi bloga i tam poucza swoich "pelikaników", ale na blogu nie miałaby takiej popularności jak tu, wszędzie wtykając swoje mądrości. Ten wątek też nie jest na Jej temat, a połowa wypowiedzi o gwieździe Nowoczesnej. Paranoja jakaś. Ludzie chcą żyć normalnie, a nie w ciągłym molestowaniu polityką, bo walka do koryta między partiami nasiliła się przed wyborami.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

19:16- nie chodzi o to ze Wy czyli pelikaniki niczego nie rozumiecie, tylko o to, ze jak pelikany łykacie wszystko co Wam PiS rzuci. Czujesz róznicę? Gdybys jednak dokładnie czytał wszystkie watki w których wypowiada sie Kasandra , to wiedziałabys, ze o ,,swojej'' partii tez mówi ze nie jest idealna. Więc nie zarzucaj jej stronniczosci. Ja nie odczuwam jakos żeby mnie pouczała. Raczej w kazdym wpisie stara się mówic tylko w swoim imieniu. A to wolno każdemu. Ty nie musisz czytac. To naprawde jest proste. Ale ja mysle ze własnie to przeszkadza. To że Kasandra potrafi wypowiadac się na każdy temat. Nie wszyscy sa tak oczytani, obeznani ze swiatem,kultura,ludzmi jak ona. Za to ma u mnie wielki plus. No i z tego co czytam jest ona osobą dosc komunikatywną. Takich ludzi lubię. Ty 19:16 pewnie tez nie wyleciałas sroce z pod ogona niemniej jednak uważam ze histeryzujesz. Idz na Barwy szczęscia może? Odpocznij od Kasandry. Barwy lecą od poniedziałku do piatku, więc kilka dni powinno Ci pozwolic porządnie odsapnąc od niej. Pozdrawiam milutko.

Gość_Ares
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Że jest nieidealna?Ale pojechała, padlem

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 42

20:06. Dzięki za dobre rady, ale pozwolisz, że będę decydować osobiście, o tym co mam czytać, a czego nie czytać. Ja mogę nie czytać, a Kasandra może nie pisać, czyż nie? Dzięki również za informację o "Barwach szczęścia". Nie wiem, kiedy ten serial jest emitowany i w jakiej telewizji, ale ty jesteś zorientowana(bo raczej jesteś kobietą wbrew podpisowi) doskonale i pewnie jesteś też na bieżąco z jego oglądaniem.Twój wybór, mnie nie przeszkadza, co ktoś ogląda. Na temat poziomu kultury Kasandry można by dyskutować długo, cytując jej wpisy rodem z marginesu społecznego. Nie ma na tym forum drugiej takiej osoby, która podobnie, jak Ona posługiwałaby się słownictwem uwłaczającym godności każdego człowieka, a tym bardziej kobiety. Pozwolisz, również, że nie wpadnę w zachwyt nad Jej innymi "walorami" intelektualnymi. Ta osoba jest mi obojętna i nie godna mojej uwagi. Gdyby nie była tak namolna, nachalna i wulgarna w swoim sposobie bycia, pewnie nikt by Jej nie zauważył, tak jak setki innych Forumowiczów. Rzeczywiście, chyba należy z premedytacją pomijać jej wpisy na tym forum. Myślę, że inni również pójdą za moim przykładem, wynosząc jednak niezbyt miłe skojarzenia z partią, którą ta Pani wyjątkowo agresywnie i nieudolnie usiłuje promować, a która dzięki jej nieudolnym poczynaniom, więcej traci niż zyskuje. Pozdrawiam równie ciepło.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

21:21 Kasandra jest OK, nie epatuje chamstwem tak jak niektorzy na tym forum. Po prostu ma swoje zdanie. I ma wielu przyjaciol na tym forum ktorzy sie wzieli z faktu, ze jest ciagle atakowana a jednak nadal podpisuje sie swoim nikiem (w przeciwienstwie do Ciebie).

Gość_Mi
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 163

Ares, Ty żartujesz? Naćpałeś się? Może za dużo tych seriali przeplecionych mądrościami kasandry i stąd takie bzdury na forum wylewasz. A co do Kasandry to ja jakoś nie widzę aby ktoś ją krytykował czy obrażał. Powiem tak, mnie też ona irytuje, ale ma prawo pisać co chce, raz przeczytam, dziesięć nie. Jednak zawsze poprawia mi humor tym, że ona jest za nowoczesną. Od razu rozumiem, że jest trochę oderwana od rzeczywistości, skoro im wierzy i uważa, że to co robi nowoczesna to coś dobrego. Tak jak nowoczesna robi zamieszanie w Polsce tak kasandra na forum i na marszach. Wiem, że w zasadzie (widząc po znikomej ilości osób na tych "happeningach")mało kogo to obchodzi, a ona ma prawo robić co chce, zarówno pisać jak i łazić po mieście. Jej sprawa, jej życie. Ma zapewne mnóstwo czasu i chce go jakoś spożytkować. Jedni wezmą to na poważnie, inni się pośmieją. Mnie śmieszą te agitacje, śmieszy mnie wyciąganie samego zła ze wszystkiego co robi Pis. Nie jestem za Pis, ale o nowoczesnej nie chcę słyszeć. Choć w sumie memy o tej partii są najlepsze. Dawno nikt tylu gaf nie strzelił co nowoczesna. Jednak nie mam nic do wyborców tej partii. Jest demokracja i niech każdy robi co chce.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

A widzisz cokolwiek dobrego w tym co robi pis?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Wiesz, widzę. Ja nie biorę 500+ ale moi sąsiedzi biorą na czwórkę dzieci i widzę, że dzieci są ubrane, na pewno lepiej jedzą. Matka dobrze gospodaruje pieniędzmi i dzieciom lżej. Być moze pierwszy raz były na wakacjach w 2016 jak otrzymali te pieniądze. A takich rodzin jest mnóstwo. Więc to na pewno na plus. Na minus nie wyliczę bo jest tego sporo, tyle, że nie uważam, że jest gorzej niż za PO. Jest na pewno lepiej i bezpieczniej, mam na myśli choćby falę uchodźców, która by nas pewnie zalała, gdyby było Po. A teraz powiedz co dobrego robi Nowoczesna? Wg mnie tylko zamieszanie. No ten plus mają za te swoje gafy inspirujące śmieszne memy. Ja smieszniejszej partii nie znam. Czasami przecieram oczy jak czytam ich wypowiedzi. A teraz Ty wymień co dobrego zrobiło PO, co dobrego moze zrobić nowoczesna. Mam nadzieję, że rozbawisz mnie jak napiszesz co nowoczesna może zrobić dobrego.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 38

Widziałaś kiedyś pisowca by nie niszczył każdego kto ma inne zdanie?

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Gosciu Ares jak Ty ładnie piszesz. :) Wyjąłes mi to z ust. Dopiszę jeszcze tylko do goscia z 19:16, ze moja mowa obrończa wynika nie z tego ze znam Kasandrę , ale stąd ze mam takie same przekonania. Poza tym skąd wiesz , ze nie umiem być obiektywna? Stąd ze Ty nie jestes? Czy kazdy, kto nie popiera tego co Ty mówisz , jest nieobiektywny?No sorki , mam prawie 50 lat i mogę mieć własne zdanie.No i jeszcze -jesli chodzi o ten watek- napisz mi jak myslisz- dlaczego połowa watków jest o Kasandrze? Naprawde uważasz , ze ona sama prowokuje do pisania nie na temat? Wy to robicie. Ty i Tobie podobni, którzy chcecie ją za wszelka cenę osmieszyc, bo jest moim zdaniem odwazniejsza od Was.

zenka
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Wiesz zenka dlaczego połowa wątków jest o kasandrze? A no, dlatego żę ona tu siedzi najwięcej, najwięcej tematów chyba jest jej, mnóstwo odpowiedzi. Nie przyjmuje krytyki, czy odmiennego zdania. Ludzi tu jest pewnie kilka tys, więc niedziwne, że jak każdy cośnapisze do jednej kasandry to jest tego prawie tyle ile sama kasandra napisze. I nie, nie że mam coś do niej. Jednak uważam, że poglądy to sprawa każdego z nas, sprawa osobista. I np po temacie o tych marszach, protestach zmieniłam zdanie o kasandrze, na minus. Jest bardzo nachalna i nie przyjmuje innego zdania na ten temat.

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 23

Kasandro -13:57 czepia sie Twojej literówki. O matko , masz przechlapane. Jak Ty z tym bedziesz żyła? :) Pozdrawiam Cie serdecznie :)

zenka
            Zgłoś
            Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 25

Dlaczego ja mam płacić i ty? Rozrzucasz nasze pieniądze. Za te miliony kupilibysmy więcej basenów w oc.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 209

kopac dół mozna w kazdym stanie

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 15

Przy okazji nad sądownictwem i wgl. wymiarem sprawiedliwość można by się zastanowić.

SCZ
      Zgłoś
      Odpowiedz

15:29. Mnie najbardziej uderzyły słowa sędziego wygłaszającego uzasadnienie do wyroku "Dobrze, że nie ma kary śmierci" i jego łamiący się głos. Sędzia, jak widać z długoletnim stażem zawodowym, pewnie niejedno widział w swoim życiu, sam nie mógł ukryć wzruszenia. W czasach, kiedy jeszcze zasądzano kary śmierci pewnie niejeden taki wyrok zapadł i nikt już do tego nie wracał, aby ustalić prawdę.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Mężczyzna będzie objęty nadzorem kuratora i nie będzie mógł zmieniać miejsca zamieszkania bez zgody sądu. Okres próby trwa 10 lat.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
3 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Salon Kosmetyczny Agata Żelazowska
Branża: Kosmetyczne salony
Dodaj firmę