Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 200

Odp.: Po 18 latach wychodzi na wolność!

06:45. Takie są przepisy, ale jeśli masz wątpliwości, to pisz do prezydenta, prezesa albo do całego sejmu, że się nie zgadzasz.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
            • Odp.: Po 18 latach wychodzi na wolność!

najwyższy czas zmienić stare komunistyczne przepisy gościu z 8:18,na nowe przepisy stosowne do sytuacji politycznej kraju.

Gość_jankiel-żyd cwany
              Zgłoś
              Odpowiedz

Pisz interpelację do Sejmu, nie widzę żadnych przeciwwskazań.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 203

09:00. Ty tak bardzo nie narzekaj na komunistyczne przepisy, bo może być tak, że się będziesz znowu musiał do nich przyzwyczaić. Zapoznaj się z przemówieniem przewodniczącego Czarzastego z Konwencji SLD z 12 maja. Program wyborczy mają tak atrakcyjny, szczególnie dla niektórych grup społecznych, że może być tsunami razem z trzęsieniem ziemi. A wiesz, historia lubi się powtarzać ;-)

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Mottem przewodnim Konwencji było hasło WRACAMY! Przy tym programie wyborczym, jaki zaprezentował Czarzasty, mają bardzo duże szanse, z tego co słychać wśród ludzi, a szczególnie wśród licznego elektoratu pokrzywdzonego przez obecny rząd. Mogą być wielkie niespodzianki w wyborach parlamentarnych.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

W co Pan wierzysz? w utopię? Nawet piękna pani Ogórek nie przysporzy jakiegokolwiek zwolennika.Ja żyd wiem co piszę i wiem co mówię.Jak będę w sejmie to wniosek złożę,dowiesz się z mediów.Wiesz o jakim wniosku piszę.Nie wierz w bajki,zmień nastawienie i opcje bo utoniesz.Tak ,historia sie powtarza ale ta historia może sie powtórzyć najwcześniej za 100 lat...ja chyba tego nie dożyje a Tobie życzę.Nie wierz w bajki stary chłopie.Gdyby nawet swe motta czerwoni napisali złotymi literami i swą krwią podpisali to i tak nikt im nie uwierzy za tyle dekad lat kłamstw,oszustw,morderstw.

Gość_żyd Jankiel
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

To w końcu jestem PAN czy TY, bo nie wiem? Raz piszesz tak, za chwile inaczej.Wiem, że taka wizja Ci nie pasuje, ale to Twój problem. Mnie wiele rzeczy nie pasuje i muszę się pogodzić. Może powinienem poprosić o autograf, a ja tak się nietaktownie zachowuję wobec osoby, która ma takie wejścia w Sejmie i może w Europie? Jak już będziesz w tym Sejmie, to pomachaj mi na wizji. To dopiero będzie dla mnie frajda, a SLD zrobi zamieszanie, oj zrobi. Wspomnisz moje słowa.

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

nieźle nieźle

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 211

i leży na Wawelu

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Kobieta, główny świadek oskarżenia Tomasza Komendy nie żyje. Z nieustalonych przyczyn zmarła w szpitalu. Artykuł na ten temat w dzisiejszym wydaniu FAKTU.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

To teraz na pewno już nic nie powie.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
3 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
"Ilando" Grzegorz Drogosz
Branża: Komputery
Dodaj firmę