Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                        • Odp.: Po 18 latach wychodzi na wolność!

20:00. Co w tym dziwnego, że prokuratura orzeka wyrok w tego typu przypadkach? Zniszczyli chłopakowi życie, niech winni i współwinni tej tragedii, a także osoby przez które chłopak doznaje na każdym kroku upokorzenia za to odpowiedzą.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

20:08. WYROKI WYDAJĄ SĄDY, A NIE PROKURATURY!!!!!!!!!

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

20:49. Nie bulwersuj się tak.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 167

Odp.: Po 18 latach wychodzi na wolność!

Tak się kończy ręczne sterowanie prokuraturą przez ministrów.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 168

19:30. Właśnie teraz, na pasku informacyjnym TVN24 leci informacja, że Premier podjął decyzję o przyznaniu Tomaszowi Komendzie renty specjalnej do czasu zakończenia postępowania sądowego i możliwości uzyskania odszkodowania. Fajnie, że pomyśleli o zapewnieniu Mu środków do życia.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Jak wsadzali Komendę to właśnie Ziobro z PISem był przy władzy.Tak bardzo chcieli odnieść sukces że nawet odsuneli prokuratora od sprawy za brak postępów.Następny prokurator już miał postępy.A dzisiaj wybawcy.To jest chichot losu.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

11 .07 Ile Masz lat ?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 171

11:07. Ty "bezimienna" osobo byłabyś chora, gdybyś nie wyskoczyła tradycyjnie ze swoim jadem wobec PIS. Szkoda, że Nowoczesna nie wystąpiła z takim wnioskiem, bo tak bardzo troszczy się o układy w swojej partii, że nie ma czasu zauważyć, że jest ktoś, kto wymaga pomocy.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

11:16.Ty "bezimienna"osobo byłabyś chora,gdybyś nie wyskoczyła tradycyjnie ze swoim bałwochwalczym poparciem dla PIS.Ja jestem obiektywny a ty leniwy.Poszukaj sobie w necie historii tego tematu a dojdziesz(może) do prawdy.Przyznanie renty to jest tylko początek naprawiania krzywdy do której się przyczynili.

11:15 żyję na tyle długo żeby odróżnić pic od prawdy.Ale czy ktoś powie "pomyliliśmy się" nie,to oni się pomylili.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

11:32. Od kiedy "bezimienna" jesteś rodzaju męskiego? Śmiało się podpisuj, choć budzisz odruchy wymiotne, jakoś to zniesiemy, bo i tak nikt nie traktuje ciebie poważnie. W swojej zapalczywości zapominasz o najważniejszym, że chodzi o życie skrzywdzonego człowieka, ale co to ciebie obchodzi, tak, jak twojego przywódcę swego czasu, dla którego najważniejszy był Sylwester na Maderze. Mam nadzieję, że to już wasze ostatnie podrygi i tam, gdzie wy jesteście w sondażach zobaczymy SLD, a wy przejdziecie do niechlubnej części historii. Zastanawia mnie, że wy w przeciwieństwie do PISu nie umiecie wyciągać wniosków ze swoich błędów i skąd w was taka wiara w poparcie społeczne?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

11:47 jestem facetem od urodzenia ,gdybyś nie był klasycznym moherem to przyjął byś to do wiadomości.Najpierw sprawdż czy nadaję z tego samego komputera co "Kasandra" i dopiero komentuj.Co,nie potrafisz? Tym charakteryzują się najwięksi wielbiciele.Jedyne co mnie z tobą łączy to zdanie na temat Nowoczesnej.Czy znalazłeś już info w necie o początku sprawy Komendy.Jeżeli nie to zamiast dyskutować będziemy się obrażać.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

PS.do 11:47 pomogę ci,wpisz w google hasło "początek sprawy Komendy".Zwróć uwag na pozycję 9.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

12:24. Mam zasadę, że nie rozmawiam z ludźmi nie wychowanymi i prostakami, nie ważne, jakiej płci. Nie jestem i nie będę "moherem" ale wychowano mnie tak, żeby szanować wszystkich ludzi, bo każdy ma prawo mieć swoje zdanie i swoje poglądy na każdy temat. Dowiaduję się, że jestem "leniwy, moher", "co nie potrafisz?" tylko dlatego, że nie podzielam twojego zdania. Pisać można z różnych źródeł, ale stylu pisania nie da się zmienić, jeśli ktoś ma agresję i chamstwo we krwi. Twoje odkrywcze wiadomości wszyscy już znają od czasu uwolnienia p. Komendy. Kompromitujesz się na własny rachunek, ale dobrze. Takich ludzi, jak ty zawsze spotyka ostracyzm społeczny i kiedyś pozostanie ci tylko emigracja. Jakoś nie będę płakać na pożegnanie podobnie, jak wielu innych mieszkańców tego miasta. Im mniej złych ludzi w mieście, tym większy komfort życia dla normalnych.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

12:48 dziękuję za potwierdzenie mojej opinii o tobie,wybrałeś dalsze obrażanie.Nie to żródło informacji?Gdyby to nie była prawda to znając wrażliwość PIS na swoją cnotę to redakcja Polityki była by pozwana do sądu i zmuszona do usunięcia tych treści.Ale są inne żrudła,które możesz sobie znzleżdż,ja nie chcę być twoim uniżonym sługą."Kompromitujesz się na własny rachunek"-mój wpis o 11:07 był pierwszym jaki wpisałem w tym wątku(sprawdż skąd piszę i porównaj,przepraszam za lenia ale jak nazwać kogoś komu się nie chce,bo nie),no i kto wciąż widzi białe myszki i się kompromituje?Zarzucasz mi nie wychowanie i prostactwo oraz nie szanowanie cudzych poglądów.To liczą się tylko twoje poglądy?Bo moje, to atak na ciebie?Zaproponowałem ci dyskusję po odszukaniu materiałów w temacie ale ją odrzuciłeś i prubujesz nadal obrażać.No to kto jest prostakiem?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

13:08. Czy ja dobrze widzę ŹRUDEŁ, PRUBUJESZ? Sorry, ale jestem szanującą się osobą i z analfabetami i analfabetkami nie konwersuję. Oj, to jak z tymi prostakami? Ale obciach:):):0

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Ten nie popełnia błędów,kto nic nie robi.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

13:42. Albo inne źródło nadawania nie ma włączonej korekty błędów ortograficznych i stąd TA REALNA INTELIGENCJA ha ha ha Głąb zawsze będzie głąbem bez względu na kupione dyplomy. HA AHA HA HA

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

13:47 miałeś rację głąb już włączył korektę błędów i czego teraz się będziesz czepiał?Wystarczy włączyć korektor błędów i już można błyszczeć inteligencją.Tak działasz?Jako realny inteligent oczekuję na błyśnięcie inteligencją bo na razie to znalazłeś temat zastępczy.Czyżbyś nie miał nic do powiedzenia w temacie?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
3 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
WarszawaRemont.com
Branża: Remonty
Dodaj firmę