ta osoba która go skazała powinna mu płacić rente po 20 tys miesiecznie i pojsc siedziec na 10 lat
13:47. Jak na to wpadłaś? Znowu tłumaczenie z polskiego na nasze?
Proszę bardzo. Tylko,że ich jest całe stado ;) Nie wiem, czy nasz tyle lotek ;)
A odpowiadając adwersarzowi z 14.17 - nie Ty na szczęście decydujesz, kto tu może się wypowiadać a kto nie. Wiem,że Wam się to marzy...
Wracając do tematu. Być może nie napisałam nic odkrywczego. Ale oglądałam reportaż na temat Tomka i byłam w szoku słysząc na jakich podstawach został skazany. To dramat jego, jego mamy i rodziców tej dziewczynki bo teraz będą to przeżywać na nowo.
Patrząc na Kasandrę i jej wypowiedzi mam wrażenie, że rozmawiam z upośledzonym umysłowo człowiekiem.
Mężczyzna będzie objęty nadzorem kuratora i nie będzie mógł zmieniać miejsca zamieszkania bez zgody sądu. Okres próby trwa 10 lat.
nic bez wódy prawda?
Skoro ten człowiek jest niewinny to poco ten 10 letni okres próby i po co kurator?.Jemu jet potrezbny psycholog ,psychterapeuta.jezeli maja sprawce czemu go nie uniewinnią.dziwdne to nasze prawo.
Jak udowodnisz to stawiam pół litra. A co tam niech stracę, nawet 0,7. 3,2,1.... dajesz!
Kurczę , nawet słówka o.N nie napisałam. Gdzie masz tu moją propagandę? Prawda w oczy kole?
Dopiero teraz zajarzyłeś że o N? Spokojna twoja rozczochrana,nic nie skończyli.
22:10. Jeśli plucie na przeciwnika nie jest propagandą, to ty nie jesteś jadowitą krytykantką Pisu, a głosicielką dobrej nadziei. Kobieto, masz niesamowity charakter. Nawet nie umiem go nazwać. Takie kobietony należy omijać z daleka. Nie dziwne, że jesteś rozwódką (sama pisałaś).
Znowu jakiś problem? Nic Wam nie pasuje. Co za humorzaści i zmienni forumowicze ...
W okresie, w którym ten Pan został skazany prokuratorem generalnym był Pan Lech Kaczyński - od czerwca 2000 do lipca 2001. Trzeba się trochę orientować.
a w rzeczywistości nasza samozwańcza gwiazda K.sama jest tępą strzała która z kartki dobrze przeczytać nie potrafi .
kim ???buhahaha ....kto by ją chciał ,
14:42. Nie mam najmniejszej przyjemności z tobą rozmawiać. Jest nas wielu, jak byś miała wątpliwości i zastanów się, co robisz.
przez wiele miesięcy pracując na tym forum pracowałaś na cięgi , miałąś wzloty ale upadków znacznie więcej , nawet ci którzy cię osobiście znają nie wierzą , że to ty , to nie jest włąsciwy dla ciebie kierunek i nie oszukuj innych i siebie , super są twoje rady życiowe ale polityka ci nie służy , weż to sobie do serca .
Dlaczego miałabym cie nienawidzieć , skądżę . No proszę cię , to nie tobie w co drugim poscie zarzucają plucie jadem ? Ja ci tylko wróżę , że ta dzisiejsza kryptoreklama już niedługo obróci się przeciw tobie . Mimo wszystko co myślisz zdrówka życzę .